Hjem » Beskeder » Taknotater til sygeplejersker: Sætninger og beskeder for at sige tak

Taknotater til sygeplejersker: Sætninger og beskeder for at sige tak

Taknotater til sygeplejersker: Hvis du har modtaget en sygeplejerskes vanskelige helbredelse, skal du sørge for at returnere den med en sød takbesked. Måske endda købe en dejlig gave, der matcher dit takkekort.

Hvorfor? Fordi ingen indser den overmenneskelige styrke, medfølelse og omsorg, det kræver at være en god sygeplejerske. Uregelmæssige arbejdsplaner, observation af lidelse dag efter dag, håndtering af patienter og den endeløse opgaveliste… At være sygeplejerske er slet ikke let.

Ja, sygeplejersker får betalt for det, de gør, men ingen penge kan købe ægte empati eller en ægte følelse af omsorg. Nogle mennesker siger, at sygeplejersker er engle, og vi er 100% enige.

Hospitalisering til kirurgi, skolesundhedstjenester eller et besøg på hospitalet for en rutinemæssig kontrol: Sørg for at sætte et smil på ansigterne på de usungne helte, der fik dig til at smile, når du havde mest brug for det.

Her er nogle taknotater til sygeplejersker

 • Du kendte mig ikke engang, men du behandlede mig som familie… og det glemmer jeg aldrig. Tak skal du have.
 • Engle findes i alle former, men de bedste kaldes sygeplejersker. Tak skal du have!
 • Jeg tror ikke, der er noget andet erhverv, hvor en støttende holdning er lige så vigtig som en elegant grad. Tak fordi du er en fantastisk sygeplejerske.
 • Læger giver medicin, sygeplejersker giver håb.
 • Hospitalet plejede mig som en patient, men du tog dig af mig som en familie. Tak for alt
Hospitalet plejede mig som en patient, men du tog dig af mig som en familie. Tak for alt
 • Dette er ikke kun en taknote til dig, men også en anmodning til din chef om at give dig en lønforhøjelse. Alle de utallige smil på ansigterne på de mennesker, du holder af, er mere magtfulde end et anbefalingsbrev, som nogen kan skrive. Tak fordi du også satte en på mit ansigt!
 • Jeg vil have dig til at vide, at min rejse til bedring ville have været ufuldstændig uden at se dine smil hver dag. Det ville have været umuligt at opretholde en positiv holdning, hvis de ikke havde givet mig håb i disse vanskelige tider. Tak, ikke kun for at være den bedste sygeplejerske i verden, men for at være solen i mit liv.
 • Læger kan ikke være læger uden en grad. Sygeplejersker kan ikke være sygeplejersker uden kærlighed.
 • Du vil aldrig indse, hvor heroiske sygeplejersker er, før du virkelig har brug for dem. Det er den lektion, jeg lærte, og jeg er glad for, at jeg lærte det sammen med dig. Tak skal du have.
 • Jeg kan ikke sætte ord på den taknemmelighed, jeg føler, når jeg tænker på al den følelsesmæssige støtte, patienter får fra sygeplejersker. Det kan ikke kvantificeres eller beskrives i medicinsk terminologi, men dets helbredende kræfter er mere end noget andet, der findes.
Jeg kan ikke sætte ord på den taknemmelighed, jeg føler, når jeg tænker på al den følelsesmæssige støtte, patienter får fra sygeplejersker. Det kan ikke kvantificeres eller beskrives i medicinsk terminologi, men dets helbredende kræfter er mere end noget andet, der findes.
 • Hjælpe, helbrede, inspirere: det er en sygeplejerskes job. Tak fordi du er fantastisk.
 • Sygeplejersker er en perfekt påmindelse om, at der kan være meget ondskab i verden, men menneskeheden eksisterer stadig. Tak for alt
 • Der er én ting, læger aldrig så i deres optegnelser og rapporter: det smil, du lægger på mit ansigt hver dag. Jeg takker dem, ikke kun for at være sygeplejerske, men for at være den største støtte, jeg nogensinde kunne have.
 • Hvad du gør dag ind og dag ud er intet mindre end heroisk. Tak fordi du er en fremragende sygeplejerske.
 • Sygeplejersker er vinkler i forklædning. Hvorfor ellers ville folk takke nogen for at punktere dem med nåle?
Sygeplejersker er vinkler i forklædning. Hvorfor ellers ville folk takke nogen for at punktere dem med nåle?
 • En af de vigtigste egenskaber ved en god sygeplejerske er først og fremmest at være et godt menneske. Tak fordi du passer så godt på mig.
 • Jeg vil gerne tro, at jeg kom videre takket være min viljestyrke, men sandheden skal siges… min angst, min smerte, min nervøsitet, mit behov for en sjov ven i disse øjeblikke – alt ville have været umuligt at håndtere, hvis du ikke havde været ved min seng hver gang jeg havde brug for dig. Tak for alt
 • For bare et par uger siden vidste jeg ikke engang dit navn. I dag føler jeg mig velsignet over at have mødt dig. Tak fordi du er den bedste sygeplejerske i verden.
 • “Hvis du ikke tror på superhelte, har du tydeligvis aldrig mødt en sygeplejerske”. Ja, det er det, jeg vil fortælle alle. Du reddede bogstaveligt talt mit liv. Jeg ved ikke engang, hvad jeg skal sige, der kan retfærdiggøre den slags opmærksomhed, du har vist. Måske starter jeg med en tak…
 • Den største medicin var det smil, du lagde på mit ansigt. Tak skal du have.
Den største medicin var det smil, du lagde på mit ansigt. Tak skal du have.

taknotater til sygeplejersker

 • Der er et ord, der måske ikke findes i medicinsk terminologi, men som findes i sygeplejerskernes hjerter som dig… og det ord er OMSORG. Tak fordi du passer på mig.
 • Intet kommer tæt på de helbredende kræfter hos en sygeplejerske, der virkelig bekymrer sig. Jeg skylder dig min bedring. Tak for alt
 • Tak fordi du tog dig af mine børn, som om de var dine egne.
 • Sygeplejersker er grunden til, at folk kommer ind på hospitaler med angst og rejser med et smil på ansigtet.
 • Ægte helte bærer ikke kapper. De bærer medicinske kjoler, arbejder på hospitaler og kalder sig sygeplejersker. Tak fordi du er min Batman.
Ægte helte bærer ikke kapper. De bærer medicinske kjoler, arbejder på hospitaler og kalder sig sygeplejersker. Tak fordi du er min Batman.
 • Kolde hospitalsmure bliver venligere takket være sygeplejersker som dig. Tak fordi du passer så godt på mig.
 • Sygeplejersker er soldater. Bekæmpelse af sygdom hver dag med ubegrænset venlighed, medfølelse, empati og helbredelse. Jeg hilser dig.
 • Der går ikke en dag, hvor jeg ikke tænker på, hvordan du fik mig til at føle mig hjemme på hospitalet. Der går ikke en tid, hvor jeg ikke har en overvældende følelse af taknemmelighed over for dig for at gå ud over din pligt og tage dig af mig som en familie. Tak for alt
 • Grader, viden og erfaring er afgørende, men kernen i enhver sygeplejerskes arbejde er medfølelse og omsorg. Dette var hvad jeg indså, og tak fordi du holdt op med mig hele tiden.
 • Ingen millioner eller milliarder kan retfærdiggøre den mængde pleje og empati, du viser til dine patienter. Tak fordi du ikke kun er sygeplejerske, men en sand helt.
Ingen millioner eller milliarder kan retfærdiggøre den mængde pleje og empati, du viser til dine patienter. Tak fordi du ikke kun er sygeplejerske, men en sand helt.
 • Vores veje har måske krydset sig et kort øjeblik, men jeg vil bære taknemmelighed et helt liv med taknemmelighed. Tak fordi du er den bedste sygeplejerske i verden.
 • Kun én ting kan gøre et hospital til et venligt sted: en sygeplejerskes smil. Tak for alt
 • Fra at være en fuldstændig fremmed til den foretrukne person i mit liv – tak fordi du tog dig af mig ligesom min mor ville.
 • Fra den dag, vores stier krydsede, åbnede det mine øjne for det faktum, at sygepleje er meget mere, end det ser ud til. Tak for alt
 • Superman og Batman matcher ikke den slags helte, der er sygeplejersker i hundreder af liv hver dag.
Superman og Batman matcher ikke den slags helte, der er sygeplejersker i hundreder af liv hver dag.
 • Jeg indså aldrig, hvad det vil sige at være sygeplejerske, før jeg havde brug for en. Tak for alt
 • Jeg kan ikke engang forestille mig, hvilken slags byrde dit arbejde skal tage i dit personlige liv. Mærkelige arbejdsplaner, at se folk lide, håndtere døden, gå ud over din pligt… Jeg vil ikke takke dig, jeg vil hilse dig for at være en helt, hver dag i dit liv.
 • Ja, jeg ved, det er ‘Som en chef’, men virkelig burde det være ‘Som en sygeplejerske’… Jeg kan ikke tænke på noget i livet, der kommer tæt på den slags følelsesmæssig styrke og ro, der er nødvendig for at være en god sygeplejerske. Jeg blev opmærksom på dette først efter at have været i din pleje. Tak for alt
 • Læger ordinerer, sygeplejersker helbreder.
 • Medfølelse, altruisme og uendelig kærlighed… der stort set opsummerer hver dag i en sygeplejerskes liv. Tak fordi du er en af dem.
Medfølelse, altruisme og uendelig kærlighed... der stort set opsummerer hver dag i en sygeplejerskes liv. Tak fordi du er en af dem.

Flere sætninger som denne

Fødselsdag scitater til sygeplejersker: ønsker og beskeder

Vi håber, du kan lide disse samlinger af taknotater til sygeplejersker. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top