Hjem » Digte » Takdigte til kolleger: noter til taknemmelighed

Takdigte til kolleger: noter til taknemmelighed

Takdigte til kolleger: Hvis du bruger mindst otte timer om dagen på arbejde, bruger du bogstaveligt talt en tredjedel af dit liv med dine kolleger.

Det bånd, du deler med dine kolleger, bør opmuntres såvel som dem, du deler med dine venner og familie. Uanset om det er efter en forfremmelse eller en travl weekend, skal du tage et øjeblik til at tænke over, hvordan du kan gøre en normal dag speciel ved at skrive en sød note til dine kolleger.

Vælg ord, der formidler den taknemmelighed, du har i dit hjerte for at have støttende kolleger på kontoret. Du kan identificere dig med de korte rim i dette indlæg, fordi de afspejler de følelser, der flyder på de fleste arbejdspladser.

Få ideer og opret dit eget søde citat eller en sjov sms for at takke de mennesker, du er afhængig af for at få arbejdet gjort.

Her er nogle takkedigte til kolleger

 • Selvom jeg ikke har haft en chance
  At være din mentor i sig selv
  Der er meget, jeg lærer
  Ser på dig hver dag
  Den måde, du organiserer dit skrivebord på
  Til den måde, du håndterer mennesker på
  Hver lille ting om dig
  Det gør dig til en udtømmende professionel.
  Tak fordi du viste mig i hemmelighed
  Hvad gør en karriere vellykket?
  Ikke alle er så heldige som mig.
  At have dig som medarbejder
 • Når en kollega bliver en bedste ven
  Kontoret bliver uendeligt sjovt
  Når en kollega bliver en ægte partner
  Der er altid grunde til at fejre
  Når en kollega bliver mentor
  Der er nye muligheder at overveje
  Når en kollega bliver en allieret
  De dårlige tider begynder at flyve
  Ved at have en kollega som dig
  For mig er alle disse ting gået i opfyldelse.
  Tak
Når en kollega bliver en bedste ven <br> Kontoret bliver uendeligt sjovt <br> Når en kollega bliver en ægte partner <br> Der er altid grunde til at fejre <br> Når en kollega bliver mentor <br> Der er nye muligheder at overveje <br> Når en kollega bliver en allieret <br> De dårlige tider begynder at flyve <br> Ved at have en kollega som dig <br> For mig er alle disse ting gået i opfyldelse. <br> Tak
 • At lave hvert møde
  Helt stressfri
  Til at få hver kaffekur til at løbe
  Fuld af minder, så glad.
  For at indføre strenge frister
  Let og blæsende
  At gøre hver dag på arbejdet
  Absolut værdig
  Ikke bare fordi jeg er en god kollega
  Tak fordi du er en god ven
At lave hvert møde <br> Helt stressfri <br> Til at få hver kaffekur til at løbe <br> Fuld af minder, så glad. <br> For at indføre strenge frister <br> Let og blæsende <br> At gøre hver dag på arbejdet <br> Absolut værdig <br> Ikke bare fordi jeg er en god kollega <br> Tak fordi du er en god ven
 • Ondskab, Manipulation, og bedrag
  Det har aldrig været din stil
  Faktisk har du gjort alt.
  At få alle andre til at smile
  Bedrageri, løgne og bedrag
  Det har aldrig været din stærke side
  Kolleger, I er sjældne.
  De kommer ikke hver dag
  Tak
Ondskab, Manipulation, og bedrag <br> Det har aldrig været din stil <br> Faktisk har du gjort alt. <br> At få alle andre til at smile <br> Bedrageri, løgne og bedrag <br> Det har aldrig været din stærke side <br> Kolleger, I er sjældne. <br> De kommer ikke hver dag <br> Tak
 • Hvis jeg er forvirret
  Eller følelsesmæssigt uklar
  Hvis jeg har et anfald af vrede
  Eller har jeg mistet det bedste af min forstand
  Hvis jeg har gjort et arbejde godt
  Eller i mine fejl vælger jeg at dvæle
  Hvis jeg nyder komplimenter
  Eller gennemgår en frygtelig fase
  Du har været igennem alt sammen med mig
  Tak for alt ven
Hvis jeg er forvirret <br> Eller følelsesmæssigt uklar <br> Hvis jeg har et anfald af vrede <br> Eller har jeg mistet det bedste af min forstand <br> Hvis jeg har gjort et arbejde godt <br> Eller i mine fejl vælger jeg at dvæle <br> Hvis jeg nyder komplimenter <br> Eller gennemgår en frygtelig fase <br> Du har været igennem alt sammen med mig <br> Tak for alt ven

Tak digte til kolleger

 • Der har været mange gange
  Når jeg tog fejl
  Masser af vigtige deadlines
  Som jeg har frygtet
  Der har været lejligheder
  Når jeg har været uvidende
  At blive begravet i kompleksiteter
  Og forvirringen, så uendelig
  I alle disse øjeblikke
  Når jeg ikke vidste, hvad jeg skulle gøre
  Du er den eneste
  Hvem er kommet mig til undsætning?
  Tak
 • Du får det bedste frem i mig
  Skubber mig til min grænse
  Du tvinger mig til at handle
  Lancering af udfordringer lidt efter lidt
  Ligegyldigt hvor vanskelige tingene er
  Opfordrer mig til at gøre det bedre
  Så små som de ser ud
  Du støtter alle mine bestræbelser.
  Tak fordi du er så støttende
  Meget medfølende og hjælpsom.
  Du er grunden til, at arbejdet ikke er konverteret
  En vrøvl, der er smertefuld
  Tak
Du får det bedste frem i mig <br> Skubber mig til min grænse <br> Du tvinger mig til at handle <br> Lancering af udfordringer lidt efter lidt <br> Ligegyldigt hvor vanskelige tingene er <br> Opfordrer mig til at gøre det bedre <br> Så små som de ser ud <br> Du støtter alle mine bestræbelser. <br> Tak fordi du er så støttende <br> Meget medfølende og hjælpsom. <br> Du er grunden til, at arbejdet ikke er konverteret <br> En vrøvl, der er smertefuld <br> Tak
 • Efter at have arbejdet med
  En række almindelige kolleger.
  Endelig fik jeg en kollega
  Hvem var i min liga?
  Arbejdet holdt op med at være kedeligt
  I stedet blev det udfordrende
  Løbet skulle dukke op som
  Nummer et, og det bevæger sig fremad.
  Men jeg vil altid være taknemmelig for dig
  For at konkurrere på en sund måde
  Må vi altid få det bedste frem
  i hinanden hver dag
  Tak
 • Mine minder om arbejdet vil omfatte
  Ikke kun fester eller fester
  Ikke kun resultaterne af vores team
  Eller mine personlige ambitioner
  Mine minder om arbejde altid
  At blive plettet af din tilstedeværelse
  Fordi jeg aldrig kan glemme
  En kollega, som jeg respekterer meget.
  Tak
Mine minder om arbejdet vil omfatte <br> Ikke kun fester eller fester <br> Ikke kun resultaterne af vores team <br> Eller mine personlige ambitioner <br> Mine minder om arbejde altid <br> At blive plettet af din tilstedeværelse <br> Fordi jeg aldrig kan glemme <br> En kollega, som jeg respekterer meget. <br> Tak
 • Jeg troede, jeg havde nok magt
  At komme videre på egen hånd
  På min karrieres rejse
  Jeg vidste aldrig, at jeg ville føle mig alene
  Jeg troede, jeg var selvforsynende
  Som en enmandshær
  I stand til at overvinde noget
  Det liv kastede på mig
  Men så indså jeg
  Det uden din tilstedeværelse
  Jeg ville ikke have gjort det stort
  Han ville heller ikke sejre en gang.
  Det er bare til dig
  At jeg har prøvet succes
  Uden din hjælp og støtte
  Det ville have mislykkedes, det indrømmer jeg.
  Tak
Jeg troede, jeg havde nok magt <br> At komme videre på egen hånd <br> På min karrieres rejse <br> Jeg vidste aldrig, at jeg ville føle mig alene <br> Jeg troede, jeg var selvforsynende <br> Som en enmandshær <br> I stand til at overvinde noget <br> Det liv kastede på mig <br> Men så indså jeg <br> Det uden din tilstedeværelse <br> Jeg ville ikke have gjort det stort <br> Han ville heller ikke sejre en gang. <br> Det er bare til dig <br> At jeg har prøvet succes <br> Uden din hjælp og støtte <br> Det ville have mislykkedes, det indrømmer jeg. <br> Tak

Flere digte som dette

Und skyld digte til min kæreste: undskyldningsdigte til ham

Vi håber, du kan lide disse samlinger af takdigte til kolleger. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top