Hjem » Beskeder » Tak far: Beskeder og sætninger

Tak far: Beskeder og sætninger

Takbeskeder til far: Fars dag og fødselsdage kommer og går, men familien er for evigt. Så vælg en tilfældig dag for at sige tak til den mand, der elsker dig, som ingen andre kan.

Søde citater på et lykønskningskort, sjove tekster, søde beskeder på Facebook eller nogle handlinger på Pinterest, der lugter af taknemmelighed og respekt: det tager ikke lang tid for din far at føle sig som en million dollars. Giv din gamle mand et kram og lad ham vide, at du føler dig heldig at være hans søn eller datter.

Hvorfor gøre dette? Simpelthen fordi din far arbejder hårdt for at give dig det liv, du fortjener. Han ofrer for at sikre, at du har et smil på dit ansigt. Hans liv er dedikeret ikke til sin egen lykke, men til din egen. Det er på tide, at du giver tilbage.

Her er nogle takbeskeder til far

 • Far, tak fordi du ved nøjagtigt, hvornår du skal stoppe med at holde min hånd og begynde at passe på min ryg.
 • Du holdt mig i dine arme, da jeg var lille, og du holdt min hånd, mens jeg voksede op. Far, jeg vil være din søjle, når du er gammel, og jeg vil bære dig i mit hjerte, indtil jeg dør. Tak for alt
 • Jeg kan måske en dag overgå dig i højden, men jeg kan aldrig overgå det store bidrag, du har ydet til mit liv som far. Tak skal du have.
 • Da du lærte mig at spille bold, lærte jeg af dig, hvordan man står lige op. Da du lærte mig at cykle, lærte jeg at opretholde balance gennem livets turbulente toppe. Da du hjalp mig med mine studier, lærte jeg at tage ansvar for mine egne bekymringer. Da du forkælede mig med kærlighed og hengivenhed, vidste jeg, at uanset hvad der sker, vil min far altid være der. Tak far.
 • Du elskede mig, selv når jeg hadede dig, du holdt af mig, selv når jeg forbandede dig, og du støttede mig, selv når jeg gik væk fra dig. Tak for alt far, jeg elsker dig.
Du elskede mig, selv når jeg hadede dig, du holdt af mig, selv når jeg forbandede dig, og du støttede mig, selv når jeg gik væk fra dig. Tak for alt far, jeg elsker dig.
 • Far, i bakspejlet indser jeg betydningen af familie, når jeg tænker på den tid, du sagde, at du var stolt af mig, selv da jeg fejlede. Tak skal du have.
 • Det er ikke muligt at være en god far, før en person bliver et stort menneske, og far, du er begge. Tak for alt
 • Fra at tolerere mine grin til at følge mine narrestreger, vil jeg gerne takke en far, der simpelthen er fantastisk.
 • Far, tak for altid at være min allierede under mine krige med mor. Jeg elsker dig.
 • Jeg idoliserer ikke Superman, Batman eller Spider-Man simpelthen fordi jeg kender nogen, der bringer dem alle sammen i en stor superhelt, kaldet DAD. Jeg elsker dig.
Jeg idoliserer ikke Superman, Batman eller Spider-Man simpelthen fordi jeg kender nogen, der bringer dem alle sammen i en stor superhelt, kaldet DAD. Jeg elsker dig.
 • Uanset hvad jeg gør, uanset hvor livet fører mig, kan jeg aldrig være en større person end min far.
 • Far, alt i mit liv ville ikke give mening, hvis jeg ikke havde dyrebare barndomsminder at forankre mig i. Tak skal du have.
 • Du støttede mig, selv da jeg var deprimeret. Du smilede til mig, selvom jeg rynkede panden på dig. Du krammede mig, selv da jeg prøvede at skubbe dig væk. For at give mig en far som dig, takker jeg mine stjerner hver dag. Jeg elsker dig, far.
 • Min fars hjerte er min personlige 7-Eleven. Åben 24 timer i døgnet, 365 dage om året.
 • Selvom vi har haft de mest ubehagelige argumenter, vil jeg sætte pris på hvert øjeblik. For på trods af kampene og dramaet har din kærlighed altid fjernet dilemmaet fra mit liv. Tak far.
Selvom vi har haft de mest ubehagelige argumenter, vil jeg sætte pris på hvert øjeblik. For på trods af kampene og dramaet har din kærlighed altid fjernet dilemmaet fra mit liv. Tak far.
 • Far, jeg forventede, at du ville sætte dig selv i mine sko, men ikke en gang tænkte jeg på at tage din på. Mens livet lærte mig sine grusomme lektioner, indser jeg nu, hvor meget kærlighed du altid har haft i vente for mig. Tak skal du have.
 • Så meget som jeg vokser op, vil jeg altid være tre ting. Æblet i min fars øje, den regerende dronning af min fars hjerte og min fars lille datter.
 • Du fødte mig ikke bare, du gav mig et godt liv. Du gav mig ikke bare uddannelse, du gav mig en god livserfaring. De er mænd som dig, der bliver kærlige fædre og herlige fædre.
 • Jeg vil gerne takke dig for ikke at imødekomme mig ethvert ønske, da jeg var barn, ellers ville jeg aldrig have hærdet mig til at blive den stærke person, jeg er i dag. Tak far.
 • Som barn så jeg frem til hver dag, fordi jeg vidste, at det altid ville starte med et kram om morgenen og slutte med et godnatknus fra dig… uanset hvor ondskabsfuldt det måtte have været. Tak for alt far.
Som barn så jeg frem til hver dag, fordi jeg vidste, at det altid ville starte med et kram om morgenen og slutte med et godnatknus fra dig... uanset hvor ondskabsfuldt det måtte have været. Tak for alt far.

Tak far: Beskeder og sætninger

 • Far, tak fordi du altid har forstået de ting, jeg sagde, og endda de ting, jeg aldrig havde planlagt at fortælle dig.
 • Hvis jeg var i dine sko og opfostrede et barn som mig, ville jeg allerede være udmattet. Tak fordi du har uendelige energiniveauer og holder op med mine uendelige krav. Jeg elsker dig, far.
 • Ligesom det er umuligt at måle uendelighed, er det umuligt at takke dig for alt, hvad du har gjort for mig. Tak far.
 • I mine tidligere fejl, mens jeg levede, kan jeg se, hvordan jeg satte dig gennem helvede. Men far, så meget som jeg gør oprør, vil jeg bare have dig til at vide, at jeg altid ønsker dig det bedste.
 • Jeg er glad for, at dine ord altid har givet mig en reel vision af livet, far… i dag vil jeg bare sige tak.
Jeg er glad for, at dine ord altid har givet mig en reel vision af livet, far... i dag vil jeg bare sige tak.
 • På livets rejse troede jeg altid, at jeg havde ret, og min far tog fejl. Men livets hårde lektioner fik mig til at indse, at fars ord var rigtige fra starten. Tak far.
 • Indtil jeg fik en søn, troede jeg altid, at kærlighed efter de konventionelle livsregler handler om at give og modtage. Men nu har jeg indset, at ifølge reglerne i en fars liv består kærlighed kun i at give. Tak for alt
 • Jeg vil opfinde et nyt ord kaldet BESTEST, fordi det er hvad du er for mig, det er det, du altid har givet mig, og sådan har min barndom været. Mange tak far.
 • Da jeg var ung, troede jeg, at styrke kun bestod i at løfte vægte. Men da jeg blev ældre, forstod jeg, at ægte styrke ligger i at hjælpe familien gennem en vanskelig livsfase, som du gjorde. Mange tak far.
 • Da du tog mig i dine arme og fløj mig som et fly rundt i huset, legede du ikke bare med mig, du gav mig modet til at flyve til nye højder i livet. Tak far.
Da du tog mig i dine arme og fløj mig som et fly rundt i huset, legede du ikke bare med mig, du gav mig modet til at flyve til nye højder i livet. Tak far.
 • Far, tak for alt hvad du har gjort, du er for mig, hvad solen er for jorden.
 • Det er på grund af dig, at jeg aldrig har vidst, hvad det vil sige at have mangel på noget i livet. Tak far.
 • Fra pige til kvinde, mange ting i mig har ændret sig, da jeg er vokset op. Bortset fra at selv i dag vikler jeg min hånd om min fars finger, når jeg ser den.
 • For at have tolereret vores raserianfald, for kærligt at give efter for vores skøre krav, for at arbejde utrætteligt for vores fremtid og for at være den bedste far, der nogensinde har eksisteret, vil jeg bare sige: tak og tillykke til din gamle mand.
 • Da du lærte mig at hoppe højt og skyde en bøjle, lærte du mig faktisk, hvordan man sigter højt efter mine drømme og opnår dem. Tak far.
Da du lærte mig at hoppe højt og skyde en bøjle, lærte du mig faktisk, hvordan man sigter højt efter mine drømme og opnår dem. Tak far.
 • For alle de ofre, du har gjort, for alt, hvad du har givet os. For al din kærlighed og bekymring og for hver gang du tolererede vores oprør. I dag vil vi takke dig for at være den far, du er. Uanset hvor gamle vi er, vil du være den lyseste stjerne i vores liv. Tak skal du have.
 • Bare så du ved det, er mit telefontapet et billede af dig, der krammede mig, da jeg var lille, fordi bunden af mit hjerte er et permanent svagt punkt for dig. Tak fordi du skaffede mig den nye iPhone-far.
 • Du har måske været en perfekt mand, en strålende søn, en fantastisk onkel, en troværdig bror, en utrolig nevø, og en troværdig fætter. Men den måde, du har været en ekstraordinær far på, overgår dem alle.
 • For mig er FADER en forkortelse for tilgivende, kærlig, tolerant, ydmyg, energisk og respekteret. Tak fordi du er den vidunderlige far, som du er.
 • Dine vittigheder irriterer mig, dine straffe får mig til at rynke panden. Din entusiasme for familiebegivenheder irriterer mig, dit råd keder mig. Men alle disse overfladiske ting til side, jeg vil indrømme, at mine følelser for dig ikke er andet end kærlighed og respekt. Jeg er måske en ondskabsfuld teenager, men inderst inde vil jeg altid være fars lille pige. Tak for alt far
Dine vittigheder irriterer mig, dine straffe får mig til at rynke panden. Din entusiasme for familiebegivenheder irriterer mig, dit råd keder mig. Men alle disse overfladiske ting til side, jeg vil indrømme, at mine følelser for dig ikke er andet end kærlighed og respekt. Jeg er måske en ondskabsfuld teenager, men inderst inde vil jeg altid være fars lille pige. Tak for alt far

Flere sætninger som denne

Tak notater til forældre: beskeder til mor og far

Vi håber, at du kan lide disse samlinger af takbeskeder til far. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top