Hjem » Beskeder » Tak beskeder til kone

Tak beskeder til kone

Takbeskeder til konen: Alle venter stadig på specielle dage som fødselsdage, jubilæer og Valentinsdag for at sige søde ting til deres partnere.

Hvis du synes, at din kærlighed er meget mere værdifuld end bare endnu et osteagtigt kort på en dag i året, overrask din kone ved at efterlade en sød taknote i hendes garderobe.

Hun vil føle sig som den lykkeligste kvinde i verden ved at vide, hvor meget hun værdsætter alt det hårde arbejde, hun lægger i familien og i sit eget professionelle rum.

Uanset om det er noget sjovt eller dybt rørende, skriv noget, der får dit hjerte til at gå rundt. Det er en fantastisk måde at vise taknemmelighed på, mens du holder dit ægteskab så romantisk.

Her er nogle takbeskeder til konen

 • Du er ikke kun min partner, du er min elsker. Du er ikke bare min partner, du er min inspiration. Du er ikke bare min kone, du er mit liv. Tak for alt, du giver mig vinger.
 • Hvis der var et tal større end hundrede, bazillion eller snublesten, ville jeg takke dig mange gange for alt, hvad du har gjort for mig. Jeg elsker dig.
 • Du fik mig til at drømme, da jeg simpelthen så. Du fik mig til at henrette, da jeg bare tænkte. Du fik mig til at lytte, når jeg bare lyttede. Du fik mig til at leve hvert øjeblik, da det simpelthen eksisterede. Tak skal du have.
 • Tak fordi du har svar på alle mine spørgsmål, retsmidler til alle mine lidelser og løsninger på alle mine problemer. Jeg elsker dig.
 • En sang, sonnet, quintilla, ballade, copla, vers eller ode: ingen form for poesi har kapacitet til at udtrykke, hvad du betyder for mig. Søde tak.
En sang, sonnet, quintilla, ballade, copla, vers eller ode: ingen form for poesi har kapacitet til at udtrykke, hvad du betyder for mig. Søde tak.
 • Jeg gav dig mit hus, du forvandlede det til et hjem. Jeg gav dig mit hjerte, du gjorde det til dit hjem. Jeg gav dig min sjæl, du gjorde den til din egen. Tak for alt
 • Jeg kan ikke klassificere dig som en kone, fordi intet prisark i denne verden har tal, der går til uendeligt. Tak fordi du er den bedste.
 • Gudskelov har alle mænd ikke en kone som dig, ellers ville alle mænd hævde at være de lykkeligste i verden. Tak kone.
 • Du hjælper mig med at genvinde håb efter fortvivlelse, genoptage livet efter forhindringer, genstarte stien efter omveje, genoplive min styrke efter nederlag og genoplive drømme efter afvisning. Tak skal du have.
 • På Walk of Fame i mit liv er du den eneste stjerne. Tak skat.
På Walk of Fame i mit liv er du den eneste stjerne. Tak skat.
 • Ingen videnskabsmand har nogensinde opdaget formlen for et vellykket ægteskab som mig. Ingen eventyrer har nogensinde været på et spændende kærlighedseventyr som mig. Ingen opdagelsesrejsende har nået dybden af et forhold som mig, alt takket være dig. Tak skal du have.
 • Hvis du var min forretningspartner, vi ville være millionærer. Hvis du var min spillepartner, ville vi vinde hver turnering. Hvis du var min gymnastikkammerat, ville vi være de hotte fyre i byen. Men da du er min livspartner, har jeg alle disse ting og så meget mere. Tak skal du have.
 • Du er den bedste ting, der nogensinde er sket med mig. Du er det bedste, der stadig sker for mig, og du vil være det bedste, der nogensinde kan ske for mig. Tak skal du have.
 • Du har aldrig fået mig til at føle mig som den perfekte mand. Du har altid fået mig til at føle mig som din perfekte Herre. Tak, skat.
 • Takket være en vidunderlig kone som dig har mit humør aldrig set farven blå.
Takket være en vidunderlig kone som dig har mit humør aldrig set farven blå.
 • Jeg vil ikke vinde mit livs løb som den hurtigste løber. Jeg vil vinde det ved at gå langsomt, hånd i hånd med dig. Tak for alt
 • En kvinde som dig kunne have fået enhver mand, hun ønskede. Men en mand som mig kunne kun drømme om at have en kvinde som dig. Tak fordi du gjorde mine drømme til virkelighed.
 • Årsagen til, at mine øjne ikke har været i stand til at fælde en eneste tåre siden vores ægteskab, er fordi de har haft for travlt med at se på dig med deres øjne, min smukke kone. Tak fordi du tog pusten fra mig selv efter alle disse år.
 • Du er den elektricitet, der holder mig opladet, solen, der holder mig vågen og maden, der holder mig i live. Tak skal du have.
 • De fleste ægtemænd sidder fast i et ægteskab med kæder, men jeg har en flyvning med et par vinger. Tak skat.
De fleste ægtemænd sidder fast i et ægteskab med kæder, men jeg har en flyvning med et par vinger. Tak skat.

Takbeskeder til kone

 • Du er grunden til, at jeg vågner for tidligt om morgenen og sover for sent om natten, fordi jeg har travlt med at se på dit smukke ansigt, når solen skinner og takke Gud for at give mig en kone som dig, når natten kommer.
 • Alle mine handlinger, beslutninger, kampe, tanker, planer og drømme fører til en enkelt destination: dig. Tak baby.
 • Min kære kone, tak fordi du er den eneste støtte, jeg nogensinde har haft og nogensinde vil have brug for.
 • Ligesom sort og hvid, yin og yang, kulde og varme, ru og blød, er vi modsætninger, der balancerer hinanden. Tak fordi du er min perfekte bedre halvdel.
 • Jeg tog alle de rigtige beslutninger i livet, fordi jeg havde den rigtige person til at hjælpe mig med at tage dem. Tak fordi du er her.
Jeg tog alle de rigtige beslutninger i livet, fordi jeg havde den rigtige person til at hjælpe mig med at tage dem. Tak fordi du er her.
 • Kvinden, der er en perfekt husmor, en charmerende mor, en succesrig manager og den bedste kone er ikke en myte, det er DIG. Tak for alt
 • Mænd, der gør deres veninder til deres koner, synes, de har det bedste fra begge verdener. Men jeg gjorde min bedste ven til min kæreste, som senere blev min kone, hvilket betyder, at jeg har det bedste af alle galakser. Tak, kære.
 • Tak fordi du var min snor, da jeg løb for hurtigt og mit skub, da jeg bevægede mig for langsomt. Tak fordi du var mit anker, når jeg sank for lavt og mit reb, da jeg fløj for højt.
 • Superlim fungerer muligvis til at reparere ødelagte ting i huset, men kun én ting er stærk nok til at holde mit liv sammen: DIG. Tak for alt
 • Ligesom vand er ild, har dine beroligende ord slukket frustrationens flammer i mit liv. Ligesom brændstof til ilden er, har din støtte antændt flammerne for succes i mit liv. Tak for alt
Ligesom vand er ild, har dine beroligende ord slukket frustrationens flammer i mit liv. Ligesom brændstof til ilden er, har din støtte antændt flammerne for succes i mit liv. Tak for alt
 • Ordene HUSTRU, KAMP og LIV rimer af en grund: med en dejlig KONE som dig i mit LIV, kan der ikke være nogen KAMP. Tak skal du have.
 • Min kære kone, tak fordi du er lyset, der guider mig, når livet kaster mig ind i de mørkeste hjørner.
 • Tak fordi du aldrig ændrede mig, men kun ændrede den måde, jeg tænker på. Tak fordi du aldrig afviste mig, men kun afviste mine fejl. Tak fordi du aldrig tvivlede på mig, men kun mine svagheder.
 • Du er den slags utrolige kone, som enhver kæreste skal blive. Tak skal du have.
 • I dag er det ikke Valentinsdag. I dag er det ikke din fødselsdag. I dag er det ikke vores jubilæum. I dag er bare endnu en dag, hvor jeg er taknemmelig for at have sådan en speciel kone som dig. Tak fordi du gjorde hver dag i vores liv til en stor fest.
I dag er det ikke Valentinsdag. I dag er det ikke din fødselsdag. I dag er det ikke vores jubilæum. I dag er bare endnu en dag, hvor jeg er taknemmelig for at have sådan en speciel kone som dig. Tak fordi du gjorde hver dag i vores liv til en stor fest.

Flere sætninger som denne

Godnat beskeder til manden

Vi håber, at du kan lide disse samlinger af takbeskeder til din kone. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top