Hjem » Citater » Sene fødselsdagscitater til kæreste: ønsker og beskeder

Sene fødselsdagscitater til kæreste: ønsker og beskeder

Sene fødselsdagscitater til kæreste: Der er færre værre måder at gøre din pige vred på end at glemme hendes fødselsdag

Det vil kræve en masse søde hilsner, romantiske tekstbeskeder fra Jeg elsker dig, sjove beskeder, søde knus, undskyldningskort, og dyre gaver for at få hende til at tilgive dig. Du er den sidste person, som din kæreste forventer, at hendes fødselsdag glemmer.

De fleste brude forventer, at deres kærester er de første til at ønske dem tillykke med fødselsdagen. Hjælp dit barn med at overvinde nød ved at forkæle og forkæle hende i de kommende uger.

At bringe et smil tilbage til dit ansigt kan endda kræve en oprigtig undskyldning på Facebook og Twitter. Det er trods alt det mindste, du kan gøre for at undskylde for at være så dum og ufølsom.

Her er nogle sene fødselsdagscitater til en kæreste

 • Ikke engang min glemsel, intet i denne verden kan adskille os, fordi jeg er din elsker, og du er min kærlighed. Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Lad ikke en dato stå i vejen for vores magiske destination og vores smukke destination. Undskyld, tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Fødselsdage bør aldrig glemmes, men søde kærester som mig skal tilgives. Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Jeg drukner, åndenød. Din nød, jeg kan bare ikke bære den. Jeg har skylden, fordi jeg glemte din fødselsdag. Jeg håber, at mine sene hilsner får dig til at smile.
 • Ægte kærlighed er, når lykke overvinder tristhed og tilgivelse sejrer over glemslen. Da vores er ægte kærlighed, tilgiv mig venligst, min prinsesse. Tillykke med forsinket fødselsdag.
Ægte kærlighed er, når lykke overvinder tristhed og tilgivelse sejrer over glemslen. Da vores er ægte kærlighed, tilgiv mig venligst, min prinsesse. Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Bløde kys, koselige kæler, ømme kæler, dyre gaver og romantiske datoer. Jeg vil gøre mit bedste for at kompensere for ønsket om, at du kommer for sent. Tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg kan aldrig gå tilbage i tiden, men jeg vil gøre mit bedste for at bevise for dig, at du er min. Jeg elsker dig, tillykke med fødselsdagen.
 • Min kæreste har al ret til at være sur på mig for at glemme sin fødselsdag. Men min kæreste har også et ansvar for at tilgive mig, hvis hun ser, at jeg fortryder og fortryder det i høj grad. Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • For at have glemt min kærestes fødselsdag, føler jeg mig som en kriminel. Dette er mit sidste tweet og mit sidste Facebook-indlæg. Jeg tager et øjebliks stilhed, indtil min kæreste giver mig det overbærende blik.
 • Et lille hjørne af mit hjerte er glad for at have glemt din fødselsdag, fordi det bare er endnu en grund til, at jeg kan lokke dig, forkæle dig, forkæle dig, kramme dig og kysse dig, indtil du endelig tegner et smil. Tillykke med forsinket fødselsdag pige.
Et lille hjørne af mit hjerte er glad for at have glemt din fødselsdag, fordi det bare er endnu en grund til, at jeg kan lokke dig, forkæle dig, forkæle dig, kramme dig og kysse dig, indtil du endelig tegner et smil. Tillykke med forsinket fødselsdag pige.
 • Jeg glemte din fødselsdag, hvad kan jeg sige. Undskyld frue, giv mig et kys. Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Jeg kan forestille mig, hvor sønderknust du må ikke få en fødselsdagshilsen fra mig. Men jeg vil have dig til at forestille dig, hvor glad du vil være for at modtage den mest romantiske forsinkede fødselsdagsgave fra mig. Tillykke med fødselsdagen, undskyld.
 • Din fødselsdag gik, og din kæreste gik glip af øjeblikket. Han vil have dig til at vide, hvor ked af det er, kan du tilgive ham, tak? Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Alle de ønsker, du har modtaget på lykønskningskort, kan gå tabt i tidens sand. Men mine ønsker til dig er permanent indgraveret i mit hjerte. Tillykke med forsinket fødselsdag skat.
 • Pige, Jeg er så ked af det. Svar venligst på mine opkald, jeg begynder at bekymre mig. Jeg ved, at jeg glemte din fødselsdag, jeg fortryder det på alle måder. Men jeg ved, at du vil tilgive mig for min glemsel, hvis du giver mig muligheden for at vise dig lykke. Tillykke med forsinket fødselsdag.
Pige, Jeg er så ked af det. Svar venligst på mine opkald, jeg begynder at bekymre mig. Jeg ved, at jeg glemte din fødselsdag, jeg fortryder det på alle måder. Men jeg ved, at du vil tilgive mig for min glemsel, hvis du giver mig muligheden for at vise dig lykke. Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Kreative mennesker som mig har en tendens til at glemme de vigtigste dage. Men de ved også, hvordan man kompenserer for deres glemsomhed på den mest specielle måde. Tillykke med forsinket fødselsdag til pigen, der får mit hjerte til at flagre.
 • Jeg har måske et glemsomt sind, men jeg har også et større hjerte. Kort sagt, jeg har måske glemt din fødselsdag, men min kærlighed til dig vil aldrig ende. Tillykke med forsinket fødselsdag pige.
 • Jeg er måske glemsom, men jeg er ikke en idiot. Jeg kommer måske for sent, men jeg er ikke hjerteløs. Tillykke med forsinket fødselsdag skat.
 • For fanden, jeg glemte din fødselsdag, jeg ved ikke hvad jeg skal sige. Lad mig invitere dig til en behagelig dato for at bevise for dig, at du er den eneste i min skæbne. Tilgiv mig pige, lad os kramme og kæle op. Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Det blødeste hjørne af mit hjerte slår for dig. Det hårdeste hjørne af mit hjerte beskytter dig. Jeg ved, jeg glemte din fødselsdag, men jeg elsker dig virkelig. Tillykke med fødselsdagen, tilgiv mig, ikke?
Det blødeste hjørne af mit hjerte slår for dig. Det hårdeste hjørne af mit hjerte beskytter dig. Jeg ved, jeg glemte din fødselsdag, men jeg elsker dig virkelig. Tillykke med fødselsdagen, tilgiv mig, ikke?
 • Jeg kunne let bebrejde stress på arbejdet for at glemme din fødselsdag, men det vil jeg ikke. Alt, hvad jeg vil sige, er, at jeg er ked af det, og at jeg elsker dig meget. Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Jeg ved, at jeg har glemt din fødselsdag, men jeg vil minde dig om, at der ikke er nogen mening i at tænke på fortiden. Vil du ikke hellere tænke på den smukke fremtid, der ligger foran os? Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Livet handler om andre chancer, og din kæreste mener, at han også skal få en. Tillykke med forsinket fødselsdag pige, jeg elsker dig.
 • Slå mig, hvis du vil, fornærm mig foran mine venner, hvis du vil, flov mig på Facebook, hvis du synes, det er det, jeg fortjener. Fordi jeg glemte din fødselsdag, enhver straf, jeg er villig til at udføre. Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Ingen er smukkere end dig. Intet er så værdifuldt som dig. Jeg er ked af, at jeg sårede dig, at glemme din fødselsdag betyder ikke, at jeg ikke elsker dig. Tillykke med fødselsdagen til dig.
Ingen er smukkere end dig. Intet er så værdifuldt som dig. Jeg er ked af, at jeg sårede dig, at glemme din fødselsdag betyder ikke, at jeg ikke elsker dig. Tillykke med fødselsdagen til dig.

sene fødselsdagscitater til kæreste

 • Jeg kan bare ikke forstå, hvordan jeg glemte din specielle dag. Men nu vil jeg gøre mit bedste for at vise dig, hvor meget du betyder for mig på min specielle måde. Tillykke med forsinket fødselsdag pige.
 • Jeg er måske dumt glemsom, men jeg er bestemt ikke dumt ufølsom. Jeg ved, at jeg har såret dig, og jeg vil gøre alt, hvad der kræves for at se dig smile. Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Jeg kender den store fejl, jeg lavede, og knuste min kærestes hjerte, da jeg glemte hendes fødselsdag. Men jeg ved også, at jeg vil begynde at forløse mig selv på den måde jeg kan, startende med denne smukke buket. Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Selvom jeg glemte min kærestes fødselsdag, intet kan forhindre mig i at være den kæreste, som jeg kan. Jeg lover at vise dig, at jeg er i stand til at være manden i dine drømme. Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • På grund af mine ønsker fik jeg dig til at vente. Men når jeg ser den gode måde, jeg får det tilbage på, vil du ønske, at mine hilsner altid var forsinkede. Tillykke med fødselsdagen.
På grund af mine ønsker fik jeg dig til at vente. Men når jeg ser den gode måde, jeg får det tilbage på, vil du ønske, at mine hilsner altid var forsinkede. Tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg glemte din fødselsdag, og der er intet, jeg kan gøre nu. Men hvis du giver mig chancen for at forløse mig selv, lover jeg at kompensere dig ved at give dig en fødselsdagsgave, der får dig til at sige WOW! Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Jeg er forsinket, men jeg er her, jeg vil fylde luften med glæde. Selvom jeg hilser dig sent, sørger jeg for, at vi fejrer lykkeligt.
 • Jeg ved ikke, hvad det vil tage for dig at indse, hvor ked af jeg er over at have glemt din fødselsdag. Men jeg håber, at mens jeg gør mit bedste for at gøre det, vil det få dit hjerte til at vingle. Tillykke med forsinket fødselsdag til pigen, der får mit hjerte til at slå YAY.
 • Fra den dag, jeg glemte din fødselsdag, brød mit hjerte i to. Tilgiv mig pige, jeg elsker dig virkelig. Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Ved at glemme din fødselsdag har jeg bevist, at jeg er en mester i at lave store fejl. Men hvis du giver mig mulighed for at kompensere dig, kan jeg bevise, at jeg også er en mester i at skabe fred. Tillykke med forsinket fødselsdag.
Ved at glemme din fødselsdag har jeg bevist, at jeg er en mester i at lave store fejl. Men hvis du giver mig mulighed for at kompensere dig, kan jeg bevise, at jeg også er en mester i at skabe fred. Tillykke med forsinket fødselsdag.

Flere fødselsdagscitater

Fødselsdag scitater til første fætter: Ønsker og beskeder

Vi håber, du kan lide disse samlinger af sene fødselsdagscitater til veninder. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top