Hjem » Beskeder » Mangler dig beskeder til ex-kæreste: Fremmede citater til ham

Mangler dig beskeder til ex-kæreste: Fremmede citater til ham

Mangler beskeder til din ekskæreste: Tænker du på at sende søde citater til din eks, fordi du savner ham? Vær forsigtig, fordi den sidste ting, du vil gøre, er at få ham til at tro, at du ikke er over ham endnu.

Uanset om du overvejer at sende sjove tekstbeskeder, romantiske citater, eller et sødt Facebook-indlæg, sørg for at bruge de rigtige ord. Der er en fin linje mellem at sige, at jeg savner dig og at sige, at jeg elsker dig.

Kryds ikke denne linje, for hvis du gør det, vil det få ham til at tro, at du stadig kan lide ham. Det kan sætte endnu et ubehageligt twist på dit forhold som eks. Tag om nødvendigt ideer fra dette indlæg for at skrive en besked, der formidler nøjagtigt, hvordan du har det uden at overdrive.

Hvis du ikke er klar til at komme i kontakt med din eks, skal du blot læse dette indlæg og kanalisere følelser af nød. Accepter dit brud, det er tid til at komme videre.

Her er nogle beskeder fra Jeg savner dig til din ex-kæreste

 • Jeg ved ikke, hvorfor jeg stadig savner dig, men det er bedre at lade grunden være et mysterium.
 • Jeg savner min ekskæreste som en rig mand, jeg savner de dage, hvor jeg var fattig. Han husker det kærligt, men ville aldrig gå tilbage dertil.
 • Jeg er over dig, men mit hjerte er stadig under fortryllelse af det forhold, der eksisterede. Jeg savner dig.
 • Da jeg fortalte min bedste ven, at jeg stadig savner min ekskæreste, sagde hun, “Er du skør? ‘Jeg sagde ‘Nej, og det gør han heller ikke.’
 • Jeg vil aldrig se på dig på samme måde som før. Du forlod mig og knuste mig til kernen. Men selv i dag gør det at tænke på os mine øjne fugtige… Jeg kan ikke lade være med at huske, hvordan gnister fløj, da vi mødtes. Jeg savner dig.
Jeg vil aldrig se på dig på samme måde som før. Du forlod mig og knuste mig til kernen. Men selv i dag gør det at tænke på os mine øjne fugtige... Jeg kan ikke lade være med at huske, hvordan gnister fløj, da vi mødtes. Jeg savner dig.
 • For alt, hvad du har gjort, kan jeg aldrig tilgive dig. Men på trods af alt, hvad vi har været igennem, kan jeg aldrig glemme dig. Jeg savner dig.
 • Jeg føler mig ikke hævngerrig over, at du ikke længere er i mit liv. Jeg er taknemmelig for, at du har været der i nogen tid. Jeg savner dig.
 • Ikke alle forhold handler om at komme til en destination. Vores ting var at nyde turen. Jeg savner dig.
 • Dybt inde i mit hjerte ved jeg, at jeg har det bedre uden dig… men det forhindrer mig ikke i at savne dig. Jeg savner dig.
 • Jeg savner dig så meget. Jeg hader dig nedefra og op. Jeg ved bare ikke, hvilken der er mere.
Jeg savner dig så meget. Jeg hader dig nedefra og op. Jeg ved bare ikke, hvilken der er mere.
 • Nogle gange ville jeg ønske, at jeg kunne tage telefonen og høre din stemme en gang til. Men så indser jeg, at du aldrig skulle have været min. Jeg savner dig.
 • Vores behov var forskellige, og vores ønsker en verden adskilt, men det er ikke grund nok til at slette dig fra mit hjerte. Jeg savner dig.
 • Jeg husker de smertefulde dage, hvor vi kæmpede uendeligt… men jeg husker også de smukke dage, hvor vi uendeligt kiggede ind i hinandens øjne. Jeg tilgiver dig, og jeg vil have dig til at tilgive mig… Jeg savner dig.
 • Jeg fortryder ikke de ting, vi gjorde sammen, men de ting, vi skulle have gjort sammen og ikke gjorde. Jeg savner dig.
 • Jeg ved, hvorfor jeg blev forelsket i dig. Jeg ved, hvorfor jeg slog op med dig. Jeg ved, hvorfor jeg ikke elsker dig mere. Jeg ved bare ikke, hvorfor jeg stadig savner dig.
Jeg ved, hvorfor jeg blev forelsket i dig. Jeg ved, hvorfor jeg slog op med dig. Jeg ved, hvorfor jeg ikke elsker dig mere. Jeg ved bare ikke, hvorfor jeg stadig savner dig.
 • Pludselige farvel banker smertefuldt i hjertet, for evigt og altid. Jeg savner dig.
 • Da du var min kæreste, var du den strålende måne på det tomme lærred i mit livs mørke nattehimmel. Selv i dag har jeg svært ved at tro, at du er den samme fyr, der fik mig til at græde. Jeg savner dig.
 • Selv efter den måde, du forlod mig på, kan jeg ikke stoppe med at tænke på dig. Det er ikke fordi jeg ikke har nogen respekt for mig selv, men fordi min kærlighed var sand. Jeg savner dig.
 • Vi holder ikke kontakten, men det betyder ikke, at jeg ikke savner dig meget. Vi er begge gået videre, men jeg tænker stadig på dig, når jeg overvejer den vidunderlige solopgang ved daggry. Jeg savner dig.
 • Jo mere jeg tænker på dig, jo mere indser jeg, at jeg er glad for at have delt nogle smukke øjeblikke i mit liv med en som dig. Jeg savner dig.
Jo mere jeg tænker på dig, jo mere indser jeg, at jeg er glad for at have delt nogle smukke øjeblikke i mit liv med en som dig. Jeg savner dig.

Mangler beskeder til ex-kæreste

 • Du er den værste beklagelse i mit liv… alligevel spekulerer jeg på, hvorfor din kærlighed stadig er, hvad mit hjerte mangler.
 • At blive forelsket i dig var ikke en fejltagelse. At bryde op med dig var heller ikke en fejltagelse. Vores forhold var et klassisk eksempel på “noget, der ikke var beregnet til at være.” Jeg savner dig.
 • Jeg ved ikke, hvorfor jeg stadig savner min ekskæreste… men jeg ved, at bare at tænke på ham og minderne om vores kærlighed får mig til at føle mig godt.
 • Vores forhold var en hindring i mit livs rejse. Men det var et sødt slag. Jeg savner dig.
 • Selv efter alt det rod, vi har været igennem, må jeg indrømme, at jeg stadig savner dig. Men selvom jeg stadig tænker på dig, føles det godt endelig at komme videre og sige, at jeg er over dig.
Selv efter alt det rod, vi har været igennem, må jeg indrømme, at jeg stadig savner dig. Men selvom jeg stadig tænker på dig, føles det godt endelig at komme videre og sige, at jeg er over dig.
 • At blive forelsket i dig var en fejltagelse… en fejl værd at begå. Jeg savner dig.
 • Du og jeg var aldrig beregnet til at være det. Men nogle gange spekulerer jeg stadig på, om du savner mig, ligesom jeg savner dig.
 • Jeg vil aldrig se dit ansigt igen, men at tænke på dig får mig stadig til at smile på trods af smerten. Jeg savner dig.
 • Du er måske min ekskæreste, men jeg er glad for, at vores venskab i det mindste ikke er afsluttet. Jeg savner dig.
 • Jeg løj aldrig for dig, da jeg var din kæreste, og jeg vil heller ikke lyve for dig nu. Jeg elsker dig ikke, men jeg savner dig. Du er ikke længere i mit hjerte, men nogle gange forbliver dine tanker i mit sind.
Jeg løj aldrig for dig, da jeg var din kæreste, og jeg vil heller ikke lyve for dig nu. Jeg elsker dig ikke, men jeg savner dig. Du er ikke længere i mit hjerte, men nogle gange forbliver dine tanker i mit sind.
 • Det er muligt, at vores forhold har været i stykker. Men deres gløder brænder stadig inde i mit hjerte. Jeg savner dig.
 • Jeg vil aldrig elske dig igen, men jeg tror ikke, jeg kan stoppe med at savne dig på trods af smerten.
 • Det er sjovt, hvordan jeg har det, når jeg savner dig. Jeg ville ikke give dig et kram nogensinde igen, men jeg tænker stadig på det øjeblik, du gav mig et kram for første gang.
 • Når jeg savner dig, vises et smil på mit ansigt. Men når jeg tænker på, hvad du gjorde mod mig, forsvinder det hurtigt.
 • Når jeg tænker på alle de gode tider, vi havde, kan jeg ikke lade være med at føle mig lidt trist. Mit hjerte ved, at vi aldrig skulle have været det, men jeg spekulerer stadig på, hvorfor det ikke fungerede mellem dig og mig. Jeg savner dig.
Når jeg tænker på alle de gode tider, vi havde, kan jeg ikke lade være med at føle mig lidt trist. Mit hjerte ved, at vi aldrig skulle have været det, men jeg spekulerer stadig på, hvorfor det ikke fungerede mellem dig og mig. Jeg savner dig.
 • Hjertesorg var, hvad det krævede for at stoppe med at elske dig. Men jeg ved ikke, hvad der skal til for at stoppe med at savne dig. Jeg savner dig.
 • Selvom vores forhold kom til en grim ende, da du knuste mit hjerte, savner jeg det stadig på grund af hvor vidunderligt det var i starten.
 • At savne dig får mig til at føle mig stærkere, for hvis jeg har styrken til at komme videre efter at være blevet forrådt af en person, som jeg gav mit hjerte til, har jeg styrken til at udholde alle de andre problemer, som livet kan kaste på mig.
 • Vores opbrud var som en bitter pille, som vi var nødt til at sluge for at helbrede vores sårede hjerter og komme sig. Jeg savner dig.
 • Mit sind ved, at den rigtige ting at gøre er at stoppe med at savne dig og komme videre. Men mit hjerte har aldrig lyttet til mit sind. Jeg savner dig.
Mit sind ved, at den rigtige ting at gøre er at stoppe med at savne dig og komme videre. Men mit hjerte har aldrig lyttet til mit sind. Jeg savner dig.

Flere sætninger som denne

Undskyld beskeder til min mand: undskyldningscitater til ham

Vi håber, du kan lide disse samlinger af beskeder fra Jeg savner dig til ex-kæreste. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top