Hjem » Digte » Jubilæumsdigte til forældre: Tillykke med jubilæet mor og far

Jubilæumsdigte til forældre: Tillykke med jubilæet mor og far

Jubilæumsdigte til forældre: Bryllupsdage er ikke kun en fest for ægteparret, men også for deres børn.

Din mor og fars bryllupsdag er din chance for at forkæle dem med ønsker, gaver og varme knus. Start dagen med at give dem et håndlavet lykønskningskort. Sådan en sød gestus vil øjeblikkeligt skabe et stort smil på deres ansigter.

Brug resten af dagen på at tagge dem begge på Facebook, Twitter og Pinterest med sjove indlæg, rørende beskeder og søde citater om kærlighed, ægteskab og liv. Dine forældre arbejder hårdt hele året rundt for at betale dit pant, regninger og udgifter, alt imens du sikrer, at dit liv er så glat som muligt.

Som en kærlig datter eller søn, vis dem, at du sætter pris på deres indsats. Gør din jubilæumsfest til en dag at huske.

Her er nogle jubilæumsdigte til forældre

 • Jeg betragter mig selv som meget heldig
  At have forældre, der deler
  Hvilken god kemi
  Af kærlighed, respekt og omsorg.
  Når jeg tænker på mit liv
  Jeg føler ikke andet end lykke
  Tak til jer begge for at gøre
  Livets rejse er så uvurderlig
  Tillykke med jubilæet
Jeg betragter mig selv som meget heldig <br> At have forældre, der deler <br> Hvilken god kemi <br> Af kærlighed, respekt og omsorg. <br> Når jeg tænker på mit liv <br> Jeg føler ikke andet end lykke <br> Tak til jer begge for at gøre <br> Livets rejse er så uvurderlig <br> Tillykke med jubilæet
 • Jeg ved, at du vil bruge tid i dag
  Med hinanden uden afbrydelse
  Men jeg tager kun to minutter af din tid.
  At komme med en sød erklæring
  Jeg elsker dem for at være mine forældre
  Og den slags venner, du har været
  Fantastiske mødre og fædre som dig.
  Jeg har ikke mødt eller set mig selv endnu
  Hav en fantastisk bryllupsdag.
  Genopliv din kærlighed til hinanden
  Mens jeg nyder stolthed
  At have den bedste far og mor i verden.
Jeg ved, at du vil bruge tid i dag <br> Med hinanden uden afbrydelse <br> Men jeg tager kun to minutter af din tid. <br> At komme med en sød erklæring <br> Jeg elsker dem for at være mine forældre <br> Og den slags venner, du har været <br> Fantastiske mødre og fædre som dig. <br> Jeg har ikke mødt eller set mig selv endnu <br> Hav en fantastisk bryllupsdag. <br> Genopliv din kærlighed til hinanden <br> Mens jeg nyder stolthed <br> At have den bedste far og mor i verden.
 • Til mor og far…
  Jeg er glad for at fejre
  Dit jubilæum
  Hvis det ikke var for din fagforening
  Der ville ikke være noget mig
  Hav en god tid
  I dag og for evigt
  Gør ikke noget dumt
  At lade dine bånd bryde
  Du er en utrolig
  Og et fabelagtigt par
  På dette jubilæum
  Må din lykke fordobles
Til mor og far... <br> Jeg er glad for at fejre <br> Dit jubilæum <br> Hvis det ikke var for din fagforening <br> Der ville ikke være noget mig <br> Hav en god tid <br> I dag og for evigt <br> Gør ikke noget dumt <br> At lade dine bånd bryde <br> Du er en utrolig <br> Og et fabelagtigt par <br> På dette jubilæum <br> Må din lykke fordobles

jubilæumsdigte til forældre

 • En hemmelig kode
  En hemmelig trylledrik
  En ubeskrivelig logik
  En formel nummer et
  Vi spekulerer på, hvad det er
  Det får dem begge til at arbejde.
  Dit ægteskab er simpelt
  Fra en smuk romantisk film
  Tillykke med jubilæet
En hemmelig kode <br> En hemmelig trylledrik <br> En ubeskrivelig logik <br> En formel nummer et <br> Vi spekulerer på, hvad det er <br> Det får dem begge til at arbejde. <br> Dit ægteskab er simpelt <br> Fra en smuk romantisk film <br> Tillykke med jubilæet
 • Kære mor og far…
  Dit ægteskabsliv er et godt eksempel.
  Af ofrene fra par
  Dit ægteskabsliv har været så godt
  Den har ældet yndefuldt som en gammel vin.
  Dit ægteskabsliv har været fuld af omsorg.
  For hinanden har I altid ladet jeres hjerter være åbne.
  Dit gifte liv har været perfekt og ideelt.
  Det er et eksempel på ren og ægte kærlighed.
  Tillykke med jubilæet
Kære mor og far... <br> Dit ægteskabsliv er et godt eksempel. <br> Af ofrene fra par <br> Dit ægteskabsliv har været så godt <br> Den har ældet yndefuldt som en gammel vin. <br> Dit ægteskabsliv har været fuld af omsorg. <br> For hinanden har I altid ladet jeres hjerter være åbne. <br> Dit gifte liv har været perfekt og ideelt. <br> Det er et eksempel på ren og ægte kærlighed. <br> Tillykke med jubilæet
 • Jubilæer kommer og går
  Men du vil altid være det bedste ægtepar, jeg kender.
  Venner kan gå eller blive
  Men du vil altid være der, vis mig vejen.
  Jeg håber du får alt, hvad du vil
  Selvom de begge har nok til at vise sig
  Jeg beder Gud på dit jubilæum.
  At alle børn i verden har forældre som mig
Jubilæer kommer og går <br> Men du vil altid være det bedste ægtepar, jeg kender. <br> Venner kan gå eller blive <br> Men du vil altid være der, vis mig vejen. <br> Jeg håber du får alt, hvad du vil <br> Selvom de begge har nok til at vise sig <br> Jeg beder Gud på dit jubilæum. <br> At alle børn i verden har forældre som mig

digte til mine forældres jubilæum

 • Kære mor og far…
  Du har ingen idé
  Hvor glad jeg føler mig i dag
  Hvordan ser jeg dem begge sammen
  Jeg slutter mine hænder og beder
  Må ingen sorg røre dig
  At ingen smerte kommer tæt på
  Må dit liv være en leg
  Fuld af lykke og glæde.
  Tillykke med jubilæet
Kære mor og far... <br> Du har ingen idé <br> Hvor glad jeg føler mig i dag <br> Hvordan ser jeg dem begge sammen <br> Jeg slutter mine hænder og beder <br> Må ingen sorg røre dig <br> At ingen smerte kommer tæt på <br> Må dit liv være en leg <br> Fuld af lykke og glæde. <br> Tillykke med jubilæet
 • Dine liv og dit forhold har lært mig meget.
  At kærlighed og hengivenhed ikke kan købes
  Jeg har lært at stole på
  Hvordan man er retfærdig, retfærdig og retfærdig
  Hvor ville jeg være uden jer to? Jeg ved det ikke.
  Tak fordi du altid er min skygge.
  Mine bedste ønsker er med dig på dit jubilæum.
  Når jeg har forældre som dig, er jeg meget heldig.
 • Når jeg tænker på kærlighed
  Jeg tænker på jer, mor og far.
  Du er de bedste forældre
  Jeg kunne nogensinde have haft
  Når jeg tænker på et lykkeligt liv
  Jeg tænker på jer, mor og far.
  Hvor glad du altid har været
  Jeg har aldrig set dig trist
  Når dit jubilæum nærmer sig
  Jeg tænker på jer, mor og far.
  Dette søde digt er med kærlighed.
  Fra din kære dreng
Når jeg tænker på kærlighed <br> Jeg tænker på jer, mor og far. <br> Du er de bedste forældre <br> Jeg kunne nogensinde have haft <br> Når jeg tænker på et lykkeligt liv <br> Jeg tænker på jer, mor og far. <br> Hvor glad du altid har været <br> Jeg har aldrig set dig trist <br> Når dit jubilæum nærmer sig <br> Jeg tænker på jer, mor og far. <br> Dette søde digt er med kærlighed. <br> Fra din kære dreng
 • De eneste ord, der kommer i tankerne
  Når jeg tænker på total lykke
  Er det det smilende billede af jer to?
  Fri for al smerte og nød
  Det eneste billede, der kommer i tankerne.
  Når jeg tænker på ægteskabet
  Kære mor og far, er det dig?
  Og din smukke rejse
  Tillykke med jubilæet

Flere digte som dette

Tillykke med et nyt job: digte om et nyt job (#12)

Vi håber, du kan lide disse samlinger af jubilæumsdigte til forældre. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top