Hjem » Citater » Jubilæumscitater til mand: Ønsker og beskeder til ham

Jubilæumscitater til mand: Ønsker og beskeder til ham

Jubilæumscitater til mand: Tænk over, hvordan dit ægteskab har formet dit liv, og skriv nogle søde citater, der kommer fra dybden af dit hjerte. Skriv en på en note og sæt den på badeværelsespejlet.

Send en på din mands Facebook og tag den på en anden på Twitter. Send hende en dejlig sms, når hun er på arbejde. Sidst men ikke mindst, gem det bedste til et smukt kort og giv det til hende, når du siger tillykke med jubilæet under en romantisk middag.

Hvorfor alt det ståhej? Simpelthen fordi nogle gange ord er mere dyrebare end nogen gave i verden. Deres budskaber bliver vidunderlige minder, som du kan værdsætte årtier senere, når de holder hænder i deres gyngestole.

Her er nogle jubilæumscitater til din mand

 • Jeg elsker dig ikke kun for den du er, men også for hvordan du får mig til at føle mig. Tillykke med jubilæet.
 • Mit liv drejer sig om dit, mens dit smil bringer daggry, tårer bringer storme og latter bringer regnbuer. Tillykke med jubilæet.
 • Vores ægteskab kan have været en rejse fuld af forhindringer med mange hastighedsbremser, men det var det, der fik os til at overvinde disse forhindringer og svæve højt på himlen. Tillykke med jubilæet.
 • Vores jubilæum er ikke kun en fejring af vores bryllupsdag. Det er hver dags fejring af at være gift med en fantastisk fyr som dig. Tillykke med jubilæet.
 • Vores jubilæumsfest har ikke farven på piñatas, fyrværkeriets storhed eller lyden af høj musik. Men det har farven på vores smukke minder, storheden i vores udødelige kærlighed, og vores hjerters slag, der banker for hinanden… for evigt. Tillykke med jubilæet.
Vores jubilæumsfest har ikke farven på piñatas, fyrværkeriets storhed eller lyden af høj musik. Men det har farven på vores smukke minder, storheden i vores udødelige kærlighed, og vores hjerters slag, der banker for hinanden... for evigt. Tillykke med jubilæet.
 • Blandt de millioner ubesvarede spørgsmål om årsagerne til menneskelig eksistens har jeg svaret på mit: dig. Tillykke med jubilæet.
 • Ved du, hvad der altid vil skinne lysere end diamanten i min vielsesring? Mine øjne, hver gang jeg ser dig. Tillykke med jubilæet.
 • Ingen fotoramme i denne verden er stor nok til at holde de smukke minder om vores ægteskab. Tillykke med jubilæet skat.
 • Jeg ønsker ikke, at vores liv skal nævnes som et eksempel på det perfekte ægteskab, men snarere som det sejeste eventyr, som to mennesker nogensinde har foretaget. Tillykke med jubilæet.
 • Bare hold mig fast og kys mig… Jeg vil gå tilbage til det øjeblik, hvor jeg først indså, at vi var skabt til hinanden. Jeg elsker dig, tillykke med jubilæet.
Bare hold mig fast og kys mig... Jeg vil gå tilbage til det øjeblik, hvor jeg først indså, at vi var skabt til hinanden. Jeg elsker dig, tillykke med jubilæet.

bryllupsdag citat til min mand

 • At være sammen har været en rejse, som vi har startet, gå hånd i hånd, nu og altid. Tillykke med jubilæet.
 • Livet har ubehagelige måder at minde mig om alle dets realiteter, men heldigvis har jeg dig… der får hver dag til at virke som en surrealistisk drøm. Tillykke med jubilæet.
 • Vi er forskellige spillere i livets spil. Men sammen danner vi et hold, der slår et home run med alle de bolde, som livet har i vente for os. Tillykke med jubilæet.
 • Jeg lægger nogle af vores fotos på Pinterest på en ny tavle… kaldet PERFEKT. Tillykke med jubilæet.
 • Mit hjerte blev stjålet for evigt den dag, vi blev gift, men det eneste anderledes ved dette røveri er, at jeg kendte tyven. Jeg vidste, at han ville passe godt på ham… for evigt og altid. Tillykke med jubilæet til min smukke tyv.
Mit hjerte blev stjålet for evigt den dag, vi blev gift, men det eneste anderledes ved dette røveri er, at jeg kendte tyven. Jeg vidste, at han ville passe godt på ham... for evigt og altid. Tillykke med jubilæet til min smukke tyv.
 • Du er vingerne i mine drømme. Tillykke med jubilæet.
 • Biologi siger, at en mands adfærd ændrer sig, når han bliver ældre. Men du har bevist, at du tager fejl, fordi du stadig er så romantisk og charmerende, som du var, da vi først startede dating. Tillykke med jubilæet.
 • Smukke minder og uvurderlige øjeblikke… sådan vil jeg beskrive at tilbringe mit liv med dig. Tillykke med jubilæet.
 • Vores ægteskab har aldrig været et puslespil, der skal sættes sammen. Det er som et tomt lærred, der venter på at blive malet med de smukkeste farver. Tillykke med jubilæet.
 • Ligesom sprudlingen i vores champagneglas, må vores ægteskab altid boble af lykke, glæde og ren undring. Tillykke med jubilæet.
Ligesom sprudlingen i vores champagneglas, må vores ægteskab altid boble af lykke, glæde og ren undring. Tillykke med jubilæet.

bryllupsdag citater til min mand

 • Til vores forhold… Jeg bringer galskab, mens du balancerer det med stabilitet. Jeg bringer ømhed, og du dækker det med elegance. Jeg bringer smil, som du forvandler til uendelig lykke. Tillykke med jubilæet.
 • Ligesom kombinationen af to farver skaber en ny tone, har kombinationen af tillid og forståelse skabt et smukt ægteskab som vores. Jeg elsker dig skat, tillykke med jubilæet.
 • Hvis det at skåle til livet, have det sjovt og være romantisk er, hvad der kræves for at fejre et jubilæum, har jeg fejret hver dag i mit liv sammen med dig. Tillykke med jubilæet.
 • Selvom jeg har en million ufuldkommenheder, har du altid fået mig til at føle mig perfekt. Selvom jeg har tusind fejl, har du altid fået mig til at føle mig fejlfri. Selvom jeg har lavet hundredvis af fejl, har du altid fået mig til at føle, at jeg er den bedste. Tillykke med jubilæet.
 • Du er ikke kun min bedre halvdel. Du er den halvdel, der gør mit liv bedre end det bedste. Tillykke med jubilæet.
Du er ikke kun min bedre halvdel. Du er den halvdel, der gør mit liv bedre end det bedste. Tillykke med jubilæet.
 • Jeg er teposen, og du er min kop varmt vand. At være gennemblødt i dig bringer det bedste ud i mig. Tillykke med jubilæet.
 • De barske realiteter i hverdagen, bitterheden ved fiasko på arbejdet og fortidens beklagelser: alle disse ting bliver tålelige bare fordi jeg har en mand som dig. Tillykke med jubilæet.
 • Som solen er for en blomst, er kolibrien for hibiscusen og mølen er for en lama, vi er for hinanden: uadskillelige. Tillykke med jubilæet.
 • Fra en alarm, der vækker mig til endnu en lys dag i livet, til en sød melodi før sengetid, der får mig til at hvile om natten: du er mit alt. Tillykke med jubilæet.
 • Kvinder nyder generelt en bryllupsrejse en gang i deres liv, og jeg nyder det hver dag, fordi du får vores liv til at føles som et. Tillykke med jubilæet.
Kvinder nyder generelt en bryllupsrejse en gang i deres liv, og jeg nyder det hver dag, fordi du får vores liv til at føles som et. Tillykke med jubilæet.

jubilæumsord til min mand

 • Vores jubilæum er kun en øjeblikkelig fest, men vores ægteskab er evigt. Tillykke med jubilæet.
 • Enhjørninger, feer og engle: selv disse ser virkelige ud i lyset af vores ægteskab, som er så perfekt, at det virker næsten uvirkeligt. Tillykke med jubilæet.
 • Hver dag tilbragt med dig er som for evigt, og hver dag, der går uden dig, er som ALDRIG. Tillykke med jubilæet.
 • Du er ikke bare en mand, du er en opfinder. Du har genopfundet betydningen af ordene romantik og kærlighed siden den dag, vi blev gift. Tak fordi du gjorde livet så meget smukkere. Tillykke med jubilæet.
 • Jeg var en simpel pige, der ønskede en smuk bryllupsceremoni. Men du ændrede mit liv ved at give mig det ud over et lykkeligt ægteskab. Tillykke med jubilæet.
Jeg var en simpel pige, der ønskede en smuk bryllupsceremoni. Men du ændrede mit liv ved at give mig det ud over et lykkeligt ægteskab. Tillykke med jubilæet.
 • Intet og ingen i denne verden er perfekte undtagen vores ægteskab, fordi selv ufuldkommenheder virker perfekt romantiske. Jeg elsker dig, tillykke med jubilæet.
 • Når vi bliver ældre, betyder hver rynke en smuk hukommelse, vi har delt sammen… dig som min mand og jeg som din kone. Tillykke med jubilæet.
 • Definitionen af et sjovt ægteskab inkluderer ikke afslappende ferier, hyggelige weekender, eller smukke hjem. Det inkluderer en mand som dig, der gør ferier afslappende, weekender hyggelige, og sådan et smukt hjem. Tillykke med jubilæet.
 • Den eneste grund til, at jeg valgte en simpel bryllupsceremoni, var fordi jeg vidste, at storheden i vores gifte liv ville kompensere for det. Tillykke med jubilæet til tidenes bedste mand.
 • På vores bryllupsdag udvekslede vi overraskelser ved alteret. Siden den dag har du gjort alt, hvad du kan for at få mig til at sige WOW! Tak for al kærligheden, tillykke med jubilæet.
På vores bryllupsdag udvekslede vi overraskelser ved alteret. Siden den dag har du gjort alt, hvad du kan for at få mig til at sige WOW! Tak for al kærligheden, tillykke med jubilæet.

Flere sætninger som denne

Jubilæ umscitater til kæreste: Ønsker og beskeder til hende

Vi håber, du kan lide disse samlinger af jubilæumscitater til mand. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top