Hjem » Citater » Jubilæumscitater til kæreste: Ønsker og beskeder til ham

Jubilæumscitater til kæreste: Ønsker og beskeder til ham

Jubilæumscitater til kæreste: Tænk over, hvordan dit forhold har overlevet alle kampene. Tænk på, hvordan du har formået at overvinde jalousi og besiddelse. Tænk på, hvordan I begge er modnet som enkeltpersoner. Tænk på, hvordan hendes smil får dig til at føle dig glad. Tænk på, hvordan deres knus og kys får dit hjerte til at gå rundt.

Skriv nu alle dine følelser ned i ord og skriv et sødt citat på et lykønskningskort til din dreng på årsdagen for dit forhold. Brug dagen på at tagge det i yndige tweets og pins på Pinterest. Send ham tekster og beskeder på Facebook. Og når tiden kommer, se bedst ud, når du rejser på din jubilæumsdato.

Hold hænder og lad gnisterne flyve, mens de hvisker, at jeg elsker dig i hinandens ører. Giv ham det kort, du lavede ham, når du udveksler gaver. Fortæl ham, at det at tænke på det faktum, at du er hans kæreste, smelter dit hjerte i en klæbrig bunke, selv i dag.

Her er nogle jubilæumscitater til kæreste

 • Alt var som en mørk himmel, indtil du oplyste den, den lyseste stjerne i mit liv. Vi har haft vores op- og nedture, men mit hjerte har altid troet, at vi ville komme her. Tillykke med jubilæet.
 • Det betyder ikke noget, hvor du er. Mit hjerte er, hvor du er. Tillykke med jubilæet.
 • Fra at være den fyr, jeg syntes var fantastisk, til at blive den fyr, der fik mig til at savle. Fra at være den fyr, jeg syntes var attraktiv, til at blive den fyr, jeg elsker meget. Fra at være den dreng, jeg troede kunne være min, til at blive den dreng, der gjorde mit liv så godt. Du er gået fra at være en dreng, jeg kendte, til at blive den dreng, jeg ikke kan stoppe med at sige, at jeg elsker dig til.
 • Hvert jubilæum får mig til at huske vores forhold og indse, at jeg tilbragte de bedste tolv måneder i mit liv. kys og knus
 • Hvad jeg skal gøre på vores jubilæum er en tanke, der begejstrer mig, men ikke så meget som kærligt at huske, hvordan det hele begyndte. Kys og knus
Hvad jeg skal gøre på vores jubilæum er en tanke, der begejstrer mig, men ikke så meget som kærligt at huske, hvordan det hele begyndte. Kys og knus
 • Et enkelt sekund i dine arme er et helt livs smil værd. Tillykke med jubilæet.
 • Jeg vil ikke have en fest, jeg vil ikke have en fest. Bare det at være sammen med dig er livets største gave til mig. Tillykke med jubilæet.
 • Hver gang jeg tænker på dig, bliver jeg skør og vred, fordi jeg er klar over, at jeg har den bedste kæreste, jeg nogensinde kunne have. Tillykke med jubilæet.
 • Du stjal mit hjerte i dag, for længe siden… og jeg har ikke brug for, at du giver det tilbage til mig. Tillykke med jubilæet.
 • For at forklare, hvor meget jeg elsker dig, ved jeg ikke, hvor jeg skal starte. For at forstå intensiteten bliver du nødt til at dykke ned i mit hjerte. Uendeligt stort og større end livet, vil det altid være, ligesom afstanden til stjernerne og havets dybde. Tillykke med jubilæet.
For at forklare, hvor meget jeg elsker dig, ved jeg ikke, hvor jeg skal starte. For at forstå intensiteten bliver du nødt til at dykke ned i mit hjerte. Uendeligt stort og større end livet, vil det altid være, ligesom afstanden til stjernerne og havets dybde. Tillykke med jubilæet.

bryllupsdag citater

 • Andre par skal lære et par ting om, hvordan man kan være et par fra mig og dig. Tillykke med jubilæet.
 • Jeg havde aldrig forestillet mig, at det at se på dig sidelæns i sidste ende ville få mig til at se dybt ind i dit hjerte. Tillykke med jubilæet.
 • På Twitter dedikerer jeg alle mine tweets til min kæreste, der er så sød. På Pinterest dedikerer jeg alle mine pins til min dreng, der får mit hjerte til at synge. På Facebook dedikerer jeg alle mine opdateringer til drengen, der vidunderligt har ændret min skæbne. Tillykke med jubilæet til ham.
 • Hvert jubilæum markerer 12 hele måneder med at forsvare mig mod andre piger, der prøver at flirte med min dreng. Tillykke med jubilæet.
 • Jeg skylder min store tillid til mig selv til vores jubilæum. Bekræft hvert år, at jeg gjorde det rigtige ved at bukke under for mit hjerteslag for dig. kys og knus
Jeg skylder min store tillid til mig selv til vores jubilæum. Bekræft hvert år, at jeg gjorde det rigtige ved at bukke under for mit hjerteslag for dig. kys og knus
 • Hvis min kærlighed til dig havde et navn, ville det blive kaldt FOR EVIGT. Tillykke med jubilæet.
 • Jeg blev forelsket i dig ikke kun på grund af, hvordan mine knæ blev svækket, da jeg så på dig, men også på grund af hvordan du fik mit hjerte til at føle, da du fik det til at slå hurtigere. Tillykke med jubilæet.
 • Du lyser mit liv op som solen, du gennemsyrer mig med din kærlighed som regn, og du tilføjer et glimt af lykke som en smuk regnbue. kys og knus
 • Det er takket være denne specielle dato for et par år siden, at jeg har været i stand til at dele med dig mange andre specielle dage i mit liv. Tillykke med jubilæet.
 • Jeg ved ikke, hvorfor skæbnen tog så lang tid at bringe os sammen. Men jeg er glad, for nu ved jeg, at vi er forenet i sjæle, nu og altid. Tillykke med jubilæet.
Jeg ved ikke, hvorfor skæbnen tog så lang tid at bringe os sammen. Men jeg er glad, for nu ved jeg, at vi er forenet i sjæle, nu og altid. Tillykke med jubilæet.

jubilæum citater til min kæreste

 • Livet har taget en fuldstændig drejning. Det begyndte med, at mit hjerte ville være dit, indtil i dag, og jeg er glad for, at jeg valgte at være sådan. Tillykke med jubilæet.
 • Første gang jeg så dig, bankede mit hjerte, og jeg følte en rysten fra dybden af min sjæl. I dag indser jeg, at det var skæbnen, der prøvede at bede mig om at holde fast i dig… og jeg er glad for, at jeg gjorde det. Tillykke med jubilæet.
 • Siden jeg har været sammen med dig, er mit liv blevet en utrolig playliste med sange, der bliver ved med at spille igen og igen i en loop, som jeg håber aldrig vil ende. Tillykke med jubilæet.
 • For alle de gange, jeg er blevet jaloux, og alle de gange jeg har været besiddende, er jeg ked af det, men hvad kan jeg gøre, hvis din kærlighed er så vanedannende. Tillykke med jubilæet.
 • For mange mennesker koger oplevelsen af et romantisk kys ned til en smuk hukommelse. For mig oversatte det til et smukt første jubilæum. Jeg elsker dig.
For mange mennesker koger oplevelsen af et romantisk kys ned til en smuk hukommelse. For mig oversatte det til et smukt første jubilæum. Jeg elsker dig.
 • Fra romantiske datoer til de sødeste selfies, fra de sødeste knus til de drømmeste kys, du har givet mig nogle af livets bedste minder. Tillykke med jubilæet.
 • Vores jubilæum er ikke kun en dato for mig. Det er en påmindelse om, at du og jeg er beregnet til at være det. Kys og knus
 • Udeladelse af smerte, tilføjelse af glæde, eliminering af smerte, supplering af lykke, eliminering af stress, akkumulering af glæde: dette er den beregning, der lægger op til vores jubilæum. Tillykke med jubilæet.
 • Jeg troede altid, at kærlighed var toppen af livets følelser, indtil du kom ind i mit liv og åbnede min verden for så meget mere. Tillykke med jubilæet.
 • Vores jubilæum kan kun ske en gang om året, men det ser ud til, at vi fejrer det hver dag. Jeg elsker dig.
Vores jubilæum kan kun ske en gang om året, men det ser ud til, at vi fejrer det hver dag. Jeg elsker dig.

jubilæumsdedikation til min kæreste

 • Vi er kommet langt, men vi har stadig en lang vej at gå. Vi har mange flere højder at dele sammen med nogle nedture. Vores jubilæum er det punkt i vores kærlighedsrejse, hvor vi kan stoppe og indse, hvor heldige vi har været. Tillykke med jubilæet.
 • Jeg er ligeglad med gaver og kort, så længe jeg har dine knus og dine slik. Tillykke med jubilæet.
 • Vores jubilæum er en mulighed for at tænke og reflektere, at jeg aldrig i mine vildeste drømme forventede at være i et så perfekt forhold. kys og knus
 • Når vi ændrer vores forholdskalender endnu et år, lad os love hinanden mere kærlighed, latter og venskab. Tillykke med jubilæet.
 • Vores jubilæum beviser, at alle gymnasieromancer ikke er overfladiske, umodne, og kortvarige. Tillykke med jubilæet.
Vores jubilæum beviser, at alle gymnasieromancer ikke er overfladiske, umodne, og kortvarige. Tillykke med jubilæet.
 • Når du krammer mig, forsvinder mine bekymringer i tynd luft, hvilket er en af grundene til, at vi er det perfekte par. Når jeg ser ind i dine øjne, virker alt så beroligende, som solens bløde toner om morgenen. Når jeg kysser dig, stopper alt i et par øjeblikke af lykke, hvilket giver mig en følelse af total og absolut fylde. Tillykke med jubilæet.
 • SKOLEN ville ikke have været fantastisk, CHEERLEADERS ville have været skuffende, og PROM NIGHT ville have været en vanskelig situation, hvis jeg ikke var din kæreste. Tillykke med jubilæet.
 • Dette jubilæum kan være en milepæl, men for mig er det bare endnu en undskyldning for at kysse den smukke dreng, jeg stolt kalder min kæreste. Kys og knus
 • Er det normalt for mig at føle mig svag og mine knæ ryster, når jeg ser dig, selv efter et helt år med at være sammen? Tillykke med jubilæet.
 • Jeg indrømmer, at jeg nogle gange er i dårligt humør, og nogle gange virker jeg rasende. Men det er simpelthen fordi vores kærlighed gør mig for lidenskabelig. Tillykke med jubilæet.
Jeg indrømmer, at jeg nogle gange er i dårligt humør, og nogle gange virker jeg rasende. Men det er simpelthen fordi vores kærlighed gør mig for lidenskabelig. Tillykke med jubilæet.

Flere sætninger som denne

Graviditet scitater og ønsker: Tillykke med at blive gravid

Vi håber, du kan lide disse samlinger af jubilæumscitater til kæreste. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top