Hjem » Citater » Jubilæumscitater Til Forældre: Ønsker Og Beskeder

Jubilæumscitater Til Forældre: Ønsker Og Beskeder

Jubilæumscitater til forældre: Din mor og fars jubilæum handler ikke kun om deres bryllup og ægteskabsliv. Det er en fejring af, hvordan deres kærlighed til hinanden, deres børn og deres familier er vokset gennem årene.

Som mand-kone og som forældre fortjener begge smukke hilsner, der er værdige til alt det engagement og det hårde arbejde, de har lagt i deres ægteskab.

Fra sjove familieminder til romantiske citater: skriv de sødeste og sødeste ting på et kort for at sikre, at dine ønsker er den perfekte start på dine forældres specielle dag.

Her er nogle jubilæumscitater til forældre

 • Jeg ved, at du kæmper, men aldrig foran mig. Jeg ved, at de argumenterer, men ikke på en måde, som deres børn kan se. Jeg ved, at de har deres forskelle, men de holder dem private. Jeg ved, du har problemer, men lad dem ikke påvirke din skæbne. Til mine forældre, hvis engagement og kærlighed er så sandt, ønsker jeg dem begge et godt jubilæum.
 • Du er de forældre, som alle børn håber at have, du er det par, som alle elskere håber at være, og begge er søjlerne til støtte, som enhver familie gerne vil have. Tillykke med jubilæet til de bedste forældre gennem tidene.
 • Deres forening i gode og dårlige tider har lært os at arbejde som et team. Deres tolerance over for andres vaner har lært os at være tålmodige. Deres gensidige støtte under kriser har lært os solidaritet. Deres liv som vores forældre har lært os, hvordan vi skal leve. Tillykke med jubilæet. Tillykke med jubilæet til parret, der personificerer kærlighed, eksemplificerer dyd, personificerer perfektion, karakteriserer retfærdighed og symboliserer det bedste i livet.
 • Du har altid lært os at nå milepæle i livet. Kudos for at opnå en selv. Tillykke med jubilæet til vores kære forældre.
 • En dejlig datter, en vidunderlig søn, et smukt hus, to misundelsesværdige karrierer og en utrolig familie: livet ser ud til at have givet dem begge den perfekte jubilæumsgave. Tillykke med jubilæet.
En dejlig datter, en vidunderlig søn, et smukt hus, to misundelsesværdige karrierer og en utrolig familie: livet ser ud til at have givet dem begge den perfekte jubilæumsgave. Tillykke med jubilæet.
 • Tillykke med jubilæet til forældre, hvis ægteskabsmantra er: problemer kommer og går, men vær bunnsolid, så børnene aldrig ved det.
 • Deres jubilæum er vores Thanksgiving-dag, for at takke dem for at blive gift, fødte os og være de vidunderlige forældre, som de er. Tillykke med jubilæet.
 • Jeg troede altid, at intet kunne være så fejlfrit og perfekt som mit liv. Det viser sig, at dit ægteskab er. Tillykke med jubilæet.
 • Jeg beundrer dem begge ikke kun fordi de er mine forældre, men fordi de begge er levende eksempler på, hvordan to mennesker kan tilpasse deres livsmål, forpligte sig til deres kærlighed og fremme væksten af en familie år efter år. Tillykke med jubilæet.
 • Hvordan definerer jeg mine forældres ægteskabsliv? Sød, smuk, perfekt og det smukkeste, jeg nogensinde har set i mit liv. Tillykke med jubilæet.
 • Jeg forstår aldrig, hvorfor par kæmper, Jeg ved aldrig, hvorfor par bryder sammen. Fordi min mor og far ikke bare er elskere, de er hinandens bedste venner. Tillykke med jubilæet.
 • Dette er ikke tiden til at huske de gode dage i dit liv. Dette er tiden til at se frem til de bedste dage i dit liv, der endnu ikke kommer. Tillykke med fødselsdagen.
 • Den største gave til dig efter dit ægteskab var min fødsel. Den største gave til mig efter min fødsel var forældre som dig. Tillykke med jubilæet.
 • Vi, dine børn, er grunden til, at du har en lykkelig familie. Men du, vores forældre, er grunden til, at vi har et lykkeligt liv. Tillykke med jubilæet til jer begge.
 • For hvert år, der går, bliver dit ægteskab ikke kedeligt, gammelt og utaknemmeligt. Det bliver vidunderligt vintage og udsøgt uvurderligt. Tillykke med jubilæet.
For hvert år, der går, bliver dit ægteskab ikke kedeligt, gammelt og utaknemmeligt. Det bliver vidunderligt vintage og udsøgt uvurderligt. Tillykke med jubilæet.

jubilæum citater til forældre

 • Nogle børn i min klasse vil have rigdom, nogle ønsker succes og andre vil have berømmelse. Men jeg vil have et liv som dit, når jeg bliver voksen. Tillykke med jubilæet.
 • Det er en skam, at du ikke kan have et specielt jubilæum. Det er fordi, alligevel, hver dag i dit liv er speciel. Tillykke med jubilæet mor og far.
 • Dit første bryllupsdag må have været virkelig romantisk. Dit andet jubilæum må have været rigtig smukt. Men dette jubilæum vil være specielt, fordi vi fejrer det sammen. Tillykke med jubilæet mor og far.
 • Tak fordi du lægger så meget pres på mig for at hæve baren for et godt ægteskab så højt. Tillykke med jubilæet mor og far.
 • Din grund til at fejre dit jubilæum kan være kærlighed. Men min grund til at fejre deres jubilæum er, at begge er som en velsignelse fra guderne ovenfor. Tillykke med jubilæet mor og far.
Din grund til at fejre dit jubilæum kan være kærlighed. Men min grund til at fejre deres jubilæum er, at begge er som en velsignelse fra guderne ovenfor. Tillykke med jubilæet mor og far.
 • Tillykke med jubilæet til parret, der gør alt i deres magt for at fordoble vores lykke.
 • Dit jubilæum har fået mig til at indse, at en film ikke er det eneste sted, hvor en elsker bliver gift, har børn, danner en kærlig familie og lever et perfekt liv. Tillykke med jubilæet.
 • Institutionen for dit ægteskab har lært os grundlæggende værdier i livet, som ingen anden institution i verden kan lære. Tillykke med jubilæet mor og far.
 • Hver dag på året drejer sig om, hvad vi vil gøre, og hvor vi vil ud. I dag er den dag i året, hvor alt med god grund vil dreje sig om dig. Tillykke med jubilæet mor og far.
 • År vil gå, og det ene jubilæum efter det andet kommer, men jeres kærlighed til hinanden vil altid være for evigt. Tillykke med jubilæet.
År vil gå, og det ene jubilæum efter det andet kommer, men jeres kærlighed til hinanden vil altid være for evigt. Tillykke med jubilæet.
 • De fleste børn tager lang tid på at finde ud af, hvordan de vil have deres fremtid til at se ud. Men jeg ved fra starten, hvordan jeg vil have min fremtid til at se ud, præcis som din nutid. Tillykke med jubilæet mor og far.
 • Eksamen, fødselsdag eller første job: ingen fest i mit liv ville have været værdig, hvis det ikke var for dit jubilæum, hvilket styrker vores familie hvert år, der går. Tillykke med jubilæet.
 • Må den største udfordring i dit liv være begrænset til at gøre hvert jubilæum bedre end det sidste. Tillykke med jubilæet til jer begge.
 • Jeg har altid troet, at sætninger som ‘engang var gang’ og ‘lykkeligt efter’ kun eksisterede i eventyr. Men dit ægteskab fik mig til at indse, at de også findes i det virkelige liv. Tillykke med jubilæet.
 • Det er takket være dit vellykkede ægteskab, at vi har været i stand til at leve i sådan harmoni. Til de forældre, som jeg elsker så meget, ønsker jeg dem begge et godt jubilæum.
Det er takket være dit vellykkede ægteskab, at vi har været i stand til at leve i sådan harmoni. Til de forældre, som jeg elsker så meget, ønsker jeg dem begge et godt jubilæum.
 • Dette er ikke kun årsdagen for dit ægteskab, men årsdagen for alle de håb, drømme og ambitioner, du plejede sammen. Tillykke med jubilæet.
 • Du kan aldrig forny dine bryllupsløfter, fordi I begge ikke har ladet dem udløbe i første omgang. Tillykke med jubilæet mor og far.
 • Uanset hvad jeg studerer på college, har jeg allerede modtaget lektioner på kandidatniveau om ægte kærlighed, engagement og tillid takket være en stærk gruppe forældre som dig. Tillykke med jubilæet.
 • Jordskælv, tornadoer, tsunamier eller vulkaner: intet har magten til at knuse kærligheden mellem min mor og far. Ikke nu, aldrig nogensinde. Tillykke med jubilæet.
Jordskælv, tornadoer, tsunamier eller vulkaner: intet har magten til at knuse kærligheden mellem min mor og far. Ikke nu, aldrig nogensinde. Tillykke med jubilæet.

Flere sætninger som denne

Vi håber, du kan lide disse samlinger af jubilæumscitater til forældre. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top