Hjem » Digte » Jeg elsker dig digte til mand: kærlighedsdigte til ham

Jeg elsker dig digte til mand: kærlighedsdigte til ham

Jeg elsker dig digte til mand: På udkig efter romantiske måder at sige, at jeg elsker dig til din mand? Tag ideer fra dette indlæg for at oprette dine egne korte rim.

Send dem på Facebook, tag din mand i søde tweets, eller graver dem på håndlavede lykønskningskort. Det daglige livs monotoni kan ofte frarøve et ægteskab romantik. Lad ikke dette ske med dit eget forhold mellem mand og kone.

Udtryk din kærlighed til ham på den sødeste måde. Stop med at vente på en fødselsdag eller jubilæum. Stjæl hvert muligt øjeblik for at overraske ham med en I Love You-besked, der smelter hans hjerte.

Her er nogle digte fra Jeg elsker dig for mand

 • Ægteskab er ikke altid let
  Det har sine svære dage, op- og nedture.
  Altid uforudsigelig, sjældent perfekt
  Ikke bare smil, men også fuld af rynker.
  Gennem alle vendinger
  En god partner er en slags anker
  Ved hvornår du skal sejle
  Og hvornår skal man forblive forankret i havne
  Baby, du er den sten i mit liv
  At holde sig flydende gennem hårdt hav
  Gennem stormene og mørket er du
  Den mest magiske brise i livet
  Jeg elsker dig
Ægteskab er ikke altid let <br> Det har sine svære dage, op- og nedture. <br> Altid uforudsigelig, sjældent perfekt <br> Ikke bare smil, men også fuld af rynker. <br> Gennem alle vendinger <br> En god partner er en slags anker <br> Ved hvornår du skal sejle <br> Og hvornår skal man forblive forankret i havne <br> Baby, du er den sten i mit liv <br> At holde sig flydende gennem hårdt hav <br> Gennem stormene og mørket er du <br> Den mest magiske brise i livet <br> Jeg elsker dig
 • Da du var min ven
  Du var utrolig
  Da du var min kæreste
  Du var fremragende
  Da du var min forlovede
  Du var prisværdig
  Ligesom min mand nu
  Du er utrolig
  Du har været den perfekte elsker
  I hvert øjeblik af livet
  Fra sådan en kærlig mand
  Jeg er stolt af at være kone
  Jeg elsker dig
Da du var min ven <br> Du var utrolig <br> Da du var min kæreste <br> Du var fremragende <br> Da du var min forlovede <br> Du var prisværdig <br> Ligesom min mand nu <br> Du er utrolig <br> Du har været den perfekte elsker <br> I hvert øjeblik af livet <br> Fra sådan en kærlig mand <br> Jeg er stolt af at være kone <br> Jeg elsker dig
 • At være sammen med en soulmate som dig
  Det er som et eventyr, en surrealistisk drøm.
  Mit liv er intet mindre end et.
  Det er det, jeg vil råbe
  Jeg beder kun om et simpelt ønske
  Hver gang jeg ser et stjerneskud
  Jeg vil gerne være sådan en vidunderlig kone.
  Ligesom den mand, du er
  Jeg elsker dig
At være sammen med en soulmate som dig <br> Det er som et eventyr, en surrealistisk drøm. <br> Mit liv er intet mindre end et. <br> Det er det, jeg vil råbe <br> Jeg beder kun om et simpelt ønske <br> Hver gang jeg ser et stjerneskud <br> Jeg vil gerne være sådan en vidunderlig kone. <br> Ligesom den mand, du er <br> Jeg elsker dig

Jeg elsker digte til min mand

 • Deling af mine fantasier og frygt
  Min lykke og mine tårer
  Deling af sladder og sjov
  Og alle de ting, jeg har gjort
  Deler mine problemer og lækkerier
  Selv efter alle vores kampe
  Deling af tanker om mine forhindringer
  Under vores lange samtaler
  Det efterlader mig uden en eneste bekymring
  Bare fordi jeg har en vidunderlig mand.
  Jeg elsker dig
  Jeg elsker dig digt til mand hver dag kram og kys
Deling af mine fantasier og frygt <br> Min lykke og mine tårer <br> Deling af sladder og sjov <br> Og alle de ting, jeg har gjort <br> Deler mine problemer og lækkerier <br> Selv efter alle vores kampe <br> Deling af tanker om mine forhindringer <br> Under vores lange samtaler <br> Det efterlader mig uden en eneste bekymring <br> Bare fordi jeg har en vidunderlig mand. <br> Jeg elsker dig <br> Jeg elsker dig digt til mand hver dag kram og kys
 • Mine følelser og kærlighed til dig.
  De er ikke kun begrænset til
  Bliver romantisk og blød
  Kun på vores bryllupsdag.
  Af kys og knus
  Legesyg skubber og trækker
  Selv på en normal dag
  Der er meget, jeg vil sige
  Jeg elsker dig
Mine følelser og kærlighed til dig. <br> De er ikke kun begrænset til <br> Bliver romantisk og blød <br> Kun på vores bryllupsdag. <br> Af kys og knus <br> Legesyg skubber og trækker <br> Selv på en normal dag <br> Der er meget, jeg vil sige <br> Jeg elsker dig
 • Min yndlingsdel af dagen
  Det er når du holder mig i dine arme
  Når du kysser og kærtegner mig
  Og bed mig med din charme
  Min yndlingstid på dagen.
  Det er når du kommer hjem til mig
  Hvordan ville jeg leve mit liv uden dig?
  Jeg kan ikke se
  Jeg elsker dig

Jeg elsker dig digte til mand

 • De fleste mennesker tror, at deres bryllupper
  Det bliver den største fest i deres liv.
  Men alle tager fejl, mener jeg.
  De uindviede fattige, nye ægtemænd og hustruer.
  Mit livs største fest startede senere
  Brylluppet blev færdigt og støvet.
  Den virkelige fest begyndte, efterhånden som dagene gik.
  Med det par, som mit liv havde betroet
  Så begyndte den uovertrufne eufori.
  At dele håb og drømme, latter og smil.
  Til alle nygifte beder jeg dem om at være forberedt.
  Til en rejse på mere end en million miles
  Fantastisk og fabelagtig, surrealistisk og drømmende.
  Intet mindre end magi, min rejse har været
  Den kredit, som flertallet går til.
  Perfekt livspartner, verden har aldrig set ham.
  Kys og kram
De fleste mennesker tror, at deres bryllupper <br> Det bliver den største fest i deres liv. <br> Men alle tager fejl, mener jeg. <br> De uindviede fattige, nye ægtemænd og hustruer. <br> Mit livs største fest startede senere <br> Brylluppet blev færdigt og støvet. <br> Den virkelige fest begyndte, efterhånden som dagene gik. <br> Med det par, som mit liv havde betroet <br> Så begyndte den uovertrufne eufori. <br> At dele håb og drømme, latter og smil. <br> Til alle nygifte beder jeg dem om at være forberedt. <br> Til en rejse på mere end en million miles <br> Fantastisk og fabelagtig, surrealistisk og drømmende. <br> Intet mindre end magi, min rejse har været <br> Den kredit, som flertallet går til. <br> Perfekt livspartner, verden har aldrig set ham. <br> Kys og kram
 • Æblet i mit øje
  Juvelen i mit hjerte
  Intet i verden
  Kan du nogensinde holde os adskilt?
  Fjeren i min hætte
  Årsagen til mit hjerteslag
  Min kære mand
  Du fuldender mit liv
  Jeg elsker dig
  Ægte kærlighedsdigt, der betyder at være forelsket i dig
 • Hvad er ægte kærlighed? , spørger mange mennesker.
  Gør det livet perfekt? Gør det virkelig det?
  Nej, slet ikke, mener jeg.
  Det er ikke sådan, ikke engang fjernt
  Hvordan er det så værd? , undrer folk sig.
  Håb, det er det, der giver dig, jeg mener
  Men desværre vil ingen nogensinde forstå.
  Indtil de lever, en af dagene i mit liv.
  Som er ufuldstændige uden
  Det utrolige smil, der holder mig sund.
  Og de varme knus, der beroliger mig.
  At intet vil gå ubemærket hen
  Jeg elsker dig
 • Jeg ville ikke ændre noget
  Om mit eget liv
  Alle mine beklagelser er blevet forløst
  Når jeg bliver din kone
  Selvom de gav mig et ønske
  For et magisk geni
  Jeg ville bare gå, fordi du
  Jeg har allerede gjort mit liv perfekt
  Kys og kram
Jeg ville ikke ændre noget <br> Om mit eget liv <br> Alle mine beklagelser er blevet forløst <br> Når jeg bliver din kone <br> Selvom de gav mig et ønske <br> For et magisk geni <br> Jeg ville bare gå, fordi du <br> Jeg har allerede gjort mit liv perfekt <br> Kys og kram

Flere digte som dette

Jeg savner digte til kæreste: Jeg savner digte til ham (#12)

Vi håber, du kan lide disse samlinger af Jeg elsker digte til mand. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top