Hjem » Beskeder » Jeg elsker dig beskeder til søster: Citater

Jeg elsker dig beskeder til søster: Citater

Elsker dig beskeder til søsteren: Hvornår var sidste gang du gav din søster et kram for at sige tak for hver gang hun var der for dig? Det kræver ikke meget.

Skrible nogle søde citater på et lykønskningskort, send søde beskeder på hendes Facebook, eller del noget sjovt med hende på Pinterest; tag ikke din søsters kærlighed for givet. Du vil kun indse vigtigheden af dette dyrebare link i bakspejlet, når det sandsynligvis er for sent.

Uanset om du er en ældre bror til en yngre søster eller en yngre bror til en ældre søster, vent ikke på søsterens dag for at dele et yndigt søskendeøjeblik med din søster. Bare gå hen til hende og tag hende på vagt. De vil sandsynligvis begge grine, mens hun pakker sin lille note ud. Det vil være en hukommelse, som du vil holde tæt på dit hjerte for livet.

Her er nogle beskeder fra Jeg elsker dig til din søster

 • Tiden vil flyve forbi, tingene vil ændre sig, men mit liv vil fortsat være rodfæstet i de minder, jeg har delt med nogen, der har ledsaget mig gennem alt dette. Jeg elsker dig søster.
 • Fniser og tårer, smil og rynker panden. Alt fra meget alvorligt til vrøvl. Livets op- og nedture, tornadoer og storme… er helt tålelige, når du har en søster.
 • Googles største konkurrenter er søstre som dig, der har svar på hverdagslige ting, der er for komplekse til, at søgemaskiner kan svare på. Jeg elsker dig søster.
 • Bedste venner vil høre alle dine bekymringer med ørerne… men kun en søster vil høre alle dine bekymringer med sit hjerte. Jeg elsker dig søster.
 • Uanset om det er ung eller gammel, fattig eller rig… Jeg ved, at det eneste sted i verden, hvor jeg kan få gratis og ubegrænset bolig, er i min søsters hjerte. Jeg elsker dig.
Uanset om det er ung eller gammel, fattig eller rig... Jeg ved, at det eneste sted i verden, hvor jeg kan få gratis og ubegrænset bolig, er i min søsters hjerte. Jeg elsker dig.
 • En søster er en, der kæmper med dig derhjemme, så du kan blive stærkere og være parat til at møde den grusomme omverden. Jeg elsker dig søster.
 • Det mest irriterende ved at have en ældre søster er, at hun aldrig giver dig råd på nogen måde eller på et givet tidspunkt: hun giver det til dig hele tiden og på enhver mulig måde. Jeg elsker stadig dig søster.
 • Alle disse år, jeg har tilbragt sammen med dig, har fået mig til at indse, at en søster er en ven, der kender alle dine hemmeligheder, men aldrig dømmer dig. Jeg elsker dig.
 • Min søster er den person, der klør mig som en kat og derefter tager mig tilbage i sine arme som en bamse. Jeg elsker dig søster.
 • Som søster spiller du mange roller i mit liv, herunder forholdsrådgiver, modeguru, makeup-ekspert, pengeudlåner og forældrerådgiver på samme tid. Jeg elsker dig.
Som søster spiller du mange roller i mit liv, herunder forholdsrådgiver, modeguru, makeup-ekspert, pengeudlåner og forældrerådgiver på samme tid. Jeg elsker dig.
 • Feer er ægte… Jeg har en. Hun kalder sig min søster. Jeg elsker dig.
 • Jeg har lært, at venner vil sprede sig, når de fanger dig i at skabe problemer. Kun en søster vil kramme dig og kalde dine narrestreger søde og yndige. Jeg elsker dig søster.
 • Uanset om du krammer din søster som en bjørn eller kæmper mod hende som en kat, vil hun altid være der for at kaste dig og få dig ud af dine problemer som en ørn. Jeg elsker dig søster.
 • Når Gud giver dig en søster, betyder det, at han har sendt en engel i delegation for at passe på dig. Jeg elsker dig søster.
 • At vokse op med en ældre søster er som at skyde på et træningsfelt. Hun vil påpege dig alle de forkerte skud, du tager hver gang… så du i det virkelige liv kan gå ud på banen som en rockstjerne. Jeg elsker dig søster.
At vokse op med en ældre søster er som at skyde på et træningsfelt. Hun vil påpege dig alle de forkerte skud, du tager hver gang... så du i det virkelige liv kan gå ud på banen som en rockstjerne. Jeg elsker dig søster.
 • Søstre er ikke dine bedste venner… de er endnu bedre.
 • En søster er som julemanden. Den eneste forskel er, at hun virkelig ved, hvad du vil have til jul. Jeg elsker dig.
 • Søstre er de eneste mennesker i verden, der kan hade hinanden uendeligt… og stadig være okay, fordi gensidig kærlighed overvinder had. Jeg elsker dig.
 • Kære søster, du er den eneste person i hele verden, der kender mig bedre end mig selv. Jeg elsker dig.
 • Lærebøger, manualer, diagrammer, vejledninger, tutorials, procedurer, flowdiagrammer, tidsskrifter, referencer: ved du, hvad de alle har til fælles? De vil aldrig være i stand til at lære mig den livserfaring, som en søster som dig kan lære mig. Jeg elsker dig søster.

Jeg elsker dig beskeder til søster

 • Jeg ved, at Destiny og Destiny er på min side, fordi jeg deler minder med en søster, der har hjulpet mig i livets fremskridt. Jeg elsker dig.
 • Så meget som søstre kan fortælle hinanden, de kan også holde de mørkeste hemmeligheder. Jeg elsker dig.
 • Søstre er næsten en afspejling af deres brødre, bortset fra at de er meget mere modne. Jeg elsker dig søster.
 • Jeg kan vælge mine venner, og jeg kan vælge, hvem jeg går ud med. Men jeg havde aldrig chancen for at vælge min søster, og det er et valg, jeg er glad for, at jeg aldrig havde haft, fordi du er den bedste søster, nogen nogensinde kunne have. Jeg elsker dig.
 • At vokse op med en søster kan føles som at leve et mareridt, kun indtil du er ældre og indser, at det hele tiden var intet mindre end en drøm. Jeg kæmper med din søster, men inderst inde har jeg intet andet end kærlighed til dig.
At vokse op med en søster kan føles som at leve et mareridt, kun indtil du er ældre og indser, at det hele tiden var intet mindre end en drøm. Jeg kæmper med din søster, men inderst inde har jeg intet andet end kærlighed til dig.
 • Venner får dig til at grine, og elskere får dig til at smile. Men når alt støvet har lagt sig, er det søstrene, der efterlades for at tørre dine tårer væk. Jeg elsker dig søster.
 • Søstre er for livet, hvad salt er for mad, vand til fisk og nat for stjernerne: uerstatteligt. Jeg elsker dig.
 • Søstre er som standardfilerne installeret på en computer. De er afgørende for, at livssystemet fungerer problemfrit uden fejl eller fejl. Jeg elsker dig.
 • En søster er den person, der kender alle dine hemmeligheder, frygt, dårlige vaner, og næsten alt, hvad der er at vide om dig. Hun kan få dig til at danse som en dukke efter ønske. Imidlertid, alt hvad du får fra hende er varme knus, der får dig til at føle, at du er den vigtigste person i verden. Tak fordi du er den søsterperson, jeg elsker dig.
 • Søstre fanger dig med råd og knus, når livet presser dig til at gøre noget, du ikke vil gøre. Jeg elsker dig.
Søstre fanger dig med råd og knus, når livet presser dig til at gøre noget, du ikke vil gøre. Jeg elsker dig.
 • Jeg deler måske smil og grin med mine bedste venner, men jeg deler noget meget mere magisk med dig… barndomsminder. Jeg elsker dig søster.
 • Du gør grin med mig, og du gør narr af mig hele dagen lang. Men inderst inde ved jeg, at det er din måde at lære din lillebror at være ufølsom og møde omverdenen. Jeg elsker dig.
 • Før en bror begynder at skændes med sin søster, skal han altid huske, at hun aldrig tager fejl; dette er hvad jeg har lært af at tilbringe så mange år med dig, søster. Jeg elsker dig.
 • Søster, efterhånden som jeg vokser op, vil mange ting ændre sig undtagen en… min kærlighed til dig.
 • Det bedste ved at have en søster som dig er, at du altid har nogen at bebrejde. Vittigheder til side, jeg elsker dig søster… du er den bedste.
Det bedste ved at have en søster som dig er, at du altid har nogen at bebrejde. Vittigheder til side, jeg elsker dig søster... du er den bedste.
 • Søstre er som katte. De ridser hinanden hele tiden, men de krøller sig stadig sammen og drømmer sammen. Jeg elsker dig søster.
 • At konkurrere med en søster er bedre end at konkurrere med andre mennesker, for selvom du taber, fylder hun dig med knus i stedet for fornærmelser. Jeg elsker dig.
 • Jeg elsker dig, selvom du kæmper med mig dag og nat. Når alt kommer til alt er det dig, der slutter sig til mig og beder far om at øge vores bevillinger. Jeg elsker dig.
 • Søster, når du føler, at dit hjerte ikke er med dig, så konsulter mig, fordi jeg er din værge. Jeg elsker dig.
 • Mange mennesker har fortalt mig, at jeg ligner min søster, hvilket jeg har svaret: ‘Jeg er glad. ‘Søster, jeg elsker dig.
Mange mennesker har fortalt mig, at jeg ligner min søster, hvilket jeg har svaret: 'Jeg er glad. 'Søster, jeg elsker dig.

Flere sætninger som denne

Graduation scitater og meddelelser: Tillykke med eksam en

Vi håber, du kan lide disse samlinger af Jeg elsker dig-beskeder til søster. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top