Hjem » Beskeder » Jeg elsker dig beskeder til far

Jeg elsker dig beskeder til far

Jeg elsker dig Beskeder til far: Vent ikke på fars dag eller en fødselsdag for at udtrykke dine følelser. Skriv et sødt citat og send det på Facebook, Twitter og Pinterest for at vise ham, hvor meget du elsker ham.

Du kan tage dit forhold mellem far og søn eller far og datter til et helt nyt niveau ved at skrive en dejlig besked på et lykønskningskort eller håndskrevet note på en given dag. De fleste børn forstår ikke vigtigheden af en forældres bidrag til deres liv, før det er for sent.

Lad ikke dette ske med dig, uanset hvor uattraktivt, underligt eller sjovt det ser ud til, benyt enhver lejlighed til at give din far et kram og tak ham for at være der for dig.

Her er nogle beskeder fra Jeg elsker dig til far

 • Far, selv et flygtigt minde om dit kærlige smil er nok til at lyse mine mørkeste dage op. Jeg elsker dig.
 • Mit liv er som en tegneserie, for hver gang jeg har problemer, redder en helt ved navn SUPERDAD mig altid. Jeg elsker dig.
 • Du krammer mig, selv når jeg tager fejl, du klapper mig på ryggen, selv når jeg fejler. Du smiler til mig, selv når jeg lyver, du tilgiver mig, selv når jeg forbander. Hvis der er en ting i livet, der holder mig i gang… det er dig, far.
 • Jeg kan hade dit råd, hade dine forslag, og hader dine meninger. Men det forhindrer mig ikke i at elske manden bag dem alle… far, jeg elsker dig.
 • Uanset hvor gammel min far er, vil han altid være den første mand, der løfter mig i sine arme og omfavner mig, som om jeg var verdens dronning. Jeg elsker dig far.
Uanset hvor gammel min far er, vil han altid være den første mand, der løfter mig i sine arme og omfavner mig, som om jeg var verdens dronning. Jeg elsker dig far.
 • Far, jeg finder aldrig ud af, hvordan du formår at elske mig på trods af al den smerte, jeg har givet dig. Nogle gange føler jeg, at mine brutale løgne og sårende forbandelser ikke fortjener den uselviske kærlighed fra en omsorgsfuld far som dig. Jeg elsker dig, far.
 • Jeg vil aldrig forstå den slags kærlighed, du har til mig… den der får dig til at ønske at give mig et kram, mens jeg giver dig mine humørsvingninger. Jeg elsker dig, far.
 • En mand, der kan opdrage sine børn alene, betale sit pant og tjene penge ærligt, er en helt i mine bøger hver dag. Jeg elsker dig, far.
 • Min far er en magnet, der har holdt mig væk fra det værste og bragt mig tættere på det bedste, livet har at tilbyde. Jeg elsker dig.
 • Hver pige drømmer om at leve livet som en prinsesse. Det har jeg aldrig drømt om, for du har altid behandlet mig som en prinsesse. Jeg elsker dig far.
Hver pige drømmer om at leve livet som en prinsesse. Det har jeg aldrig drømt om, for du har altid behandlet mig som en prinsesse. Jeg elsker dig far.
 • Hvis jeg havde chancen for at starte forfra, er der mange ting, jeg ville ændre i mit liv undtagen en ting… min far, der har været der for mig gennem alt dette. Jeg elsker dig.
 • Du bragte mig alt det legetøj, jeg ville have, da jeg var ung. Jeg håber, at jeg kan gengælde tjenesten, når jeg bliver voksen, og nå ethvert mål, du nogensinde har ønsket, at jeg skal nå. Jeg elsker dig.
 • Jeg vil være det mest vidunderlige barn i verden, fordi den mest vidunderlige far i verden fortjener intet mindre end det. Jeg elsker dig.
 • Min kærlighed til dig er som en motorvej i myldretiden. Det er plaget af trafikken i mine små raserianfald og trafiklysene fra mine lunefulde udbrud. Men i slutningen af dagen fører det dig direkte til kun en destination: dit hjerte. Jeg elsker dig far.
 • Jeg vil skrive et brev til Facebook for at få dem til at sætte en HUG-knap på din profil, så jeg kan kramme dig, når jeg vil. Jeg elsker dig far.
Jeg vil skrive et brev til Facebook for at få dem til at sætte en HUG-knap på din profil, så jeg kan kramme dig, når jeg vil. Jeg elsker dig far.
 • I alle disse år har jeg altid gjort, hvad jeg ville, uden at tænke på den indvirkning, det ville have på dig. Imidlertid, du gjorde aldrig noget uden at tænke på den indvirkning, det ville have på mig. Tak for alt far.
 • Det værste ved at være dit barn er, at det bliver sværere at følge i dine fodspor end at bestige det højeste bjerg. Jeg elsker dig.
 • Far… nogle gange siger jeg ikke Hej, nogle gange giver jeg dig ikke kram. Nogle gange ignorerer jeg dig, nogle gange bliver jeg sur på dig. Uanset mit dårlige humør NOGLE GANGE, vil jeg gerne have dig til at vide, at inderst inde elsker jeg dig HELE TIDEN.
 • Når venner rejser, når livet ser ud til at stoppe, og når verden virker som det grusomste og mest hjerteløse sted… Jeg tænker på dig, og alt virker perfekt igen. Jeg elsker dig, far.
 • Der kan være tusind måder at sige, at jeg elsker dig til en forælder. Men for mig er der kun en måde at elske dig på… BETINGELSESLØST. Jeg elsker dig, far.
Der kan være tusind måder at sige, at jeg elsker dig til en forælder. Men for mig er der kun en måde at elske dig på... BETINGELSESLØST. Jeg elsker dig, far.

Jeg elsker dig beskeder til far

 • Intet får mig til at føle mig stærkere end at vide, at jeg har en far bag mig. Jeg elsker dig.
 • Far, jeg vil opfinde en tidsmaskine, så jeg kan gå tilbage til min barndom og holde pause for at genopleve alle de vidunderlige minder, jeg deler med dig. Jeg elsker dig.
 • Rigtige mænd er ikke dem, der dræber alle skurkene og redder verden i filmene. Ægte mænd er dem, der stræber efter at være gode forældre for deres børn og gøre verden til et bedre sted, ligesom dig. Jeg elsker dig, far.
 • Mine venner spiser is og chokolade, når de føler sig deprimerede. Jeg tager bare telefonen og ringer til min far. Jeg elsker dig.
 • Superman er ikke en fiktiv karakter, der kun findes i tegneserier og film. Han er min far, som jeg elsker meget.
Superman er ikke en fiktiv karakter, der kun findes i tegneserier og film. Han er min far, som jeg elsker meget.
 • Du har set mig på mit værste, men du synes, jeg er den bedste. Jeg elsker dig, far.
 • Du har det sværeste job i verden kaldet BEST DAD. Det indebærer at håndtere de hårdeste klienter og klienter i verden kaldet ADOLESCENT SON og ADOLESCENT DAUGHTER. Vi elsker dig far.
 • Jeg forventer meget af alle mine venner, fordi min far har sat høje standarder for venskab… at være min bedste ven siden barndommen. Jeg elsker dig.
 • Hvordan beskriver jeg min far? Jeg tilføjer simpelthen de tre bogstaver EST efter Cool, Strong og Best. Jeg elsker dig, far.
 • Hvis alle forældre i verden var som dig, ville ethvert barns fremtid være let forudsigelig: perfekt. Jeg elsker dig, far.
Hvis alle forældre i verden var som dig, ville ethvert barns fremtid være let forudsigelig: perfekt. Jeg elsker dig, far.
 • Hver gang jeg klager over ikke at have noget, jeg vil have, ser jeg dit billede, og jeg indser, at jeg faktisk har alt, hvad jeg kunne bede om. Jeg elsker dig, far.
 • Enhver far kan behandle sin datter som en prinsesse… men meget få som dig kan lære sine døtre at erobre verden som en dronning. Jeg elsker dig.
 • Hvis en mands succes måles ud fra, hvor meget hans børn elsker ham, er du den mest succesrige mand, der nogensinde har levet. Far, vi elsker dig.
 • Min drøm er at gøre dig til den lykkeligste far i verden, mens din drøm er at gøre mig til den lykkeligste datter i verden. Hvor perfekt! Jeg elsker dig, far.
 • Far… dine knus er tilflugtsstedet, der beskytter mig mod alle de storme, som livet kan skubbe mig ind i. Jeg elsker dig.
Far... dine knus er tilflugtsstedet, der beskytter mig mod alle de storme, som livet kan skubbe mig ind i. Jeg elsker dig.
 • Jeg er måske fars LILLE pige, men jeg er også hans STØRSTE fan. Jeg elsker dig.
 • Fra i dag vil jeg gøre alt, hvad jeg kan, for at fortælle dig, at jeg elsker dig mere end noget andet i denne verden. Jeg elsker dig, mand.
 • Far, min kærlighed til dig er en blanding af venskab, respekt og familiebånd. Tak for alt
 • Du stod foran mig for at beskytte mig, da jeg var sårbar. Du stod bag mig for at fange mig, da jeg faldt. Du var ved min side for at støtte mig, da jeg var alene. Tak fordi du er ved min side hele tiden, jeg elsker dig far.
 • Der kan være mange vidunderlige mennesker i verden. Men den bedste og mest overraskende af dem alle er dig, far. Jeg elsker dig.
Der kan være mange vidunderlige mennesker i verden. Men den bedste og mest overraskende af dem alle er dig, far. Jeg elsker dig.

Flere sætninger som denne

Vi håber, at du kan lide disse samlinger af kærlighedsbeskeder til far. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top