Hjem » Beskeder » Jeg elsker dig beskeder til bror

Jeg elsker dig beskeder til bror

Jeg elsker dig beskeder til bror: Bortset fra din brors fødselsdag, hvornår krammede du ham sidst og takkede ham for at være der for dig? Tænk på deres finurlige vaner eller nogle af de sjove hændelser, der er blevet dyrebare minder, og skriv alt dette i en bevægende besked.

Fra søde tekster til håndskrevne noter og citater, der kan deles på Pinterest, er der mange måder at lade din bror vide, hvor meget han betyder for dig.

Så kornet og kedeligt som det lyder, er det søde bånd mellem to brødre eller mellem en bror og søster det fundament, som barndomsminder vil hvile på.

Der er ikke sådan noget som Brothers Day, men hvis du husker de øjeblikke, du tilbragte med din bror, vil du føle en dyb forbindelse som ingen anden.

Så slip slagsmål, argumenter og søskenderrivalisering: fortæl din kære bror, at tiden kan flyve forbi, men at begge er der for hinanden uanset hvad.

Her er nogle beskeder fra Jeg elsker dig til bror

 • Minderne om min barndom vil altid være tæt på mit hjerte… fordi jeg havde en bror, der støttede mig fra begyndelsen. Tak bror.
 • En brors kærlighed… ikke romantisk, men mere magtfuld end romantik, ikke altid venlig, men mere støttende end venskab.
 • At være din lillesøster giver mig ret til at irritere og skælde dig ud fra tid til anden… og at være min ældre bror giver dig ansvaret for at tolerere mig uanset hvad. Jeg elsker dig bror.
 • Kære bror… i mit liv er mange mennesker kommet og gået. Men du har været der hele tiden. Gennem alle livets kurvede stier har dine knus været min himmelske bolig. Jeg elsker dig.
 • Selvom der har været mange gange, hvor jeg har taget dig for givet, vil jeg gerne have dig til at vide, at en bror som dig er det, jeg altid har ønsket mig.
Selvom der har været mange gange, hvor jeg har taget dig for givet, vil jeg gerne have dig til at vide, at en bror som dig er det, jeg altid har ønsket mig.
 • Kære bror… da mine bedste venner forrådte mig, kom du til undsætning. Det var da jeg indså, at du var min sande bedste ven.
 • Er det ikke mærkeligt, at søskende kan være de sødeste venner og de mest bitre af alle rivaler på samme tid? Jeg elsker dig bror.
 • Hvis mine barndomsminder var spredt over nattehimlen, ville du være den skinnende stjerne. Tak for alt bror.
 • Du er ikke bare min bror, du er en drømmefanger… på grund af alle de mange ubrugelige drømme, jeg har haft, har du hjulpet mig med at fange de rigtige og komme videre. Jeg elsker dig bror.
 • Der er ingen dårlig barndomshukommelse i mit liv, fordi jeg havde en bror, der altid reddede mig fra strid.
Der er ingen dårlig barndomshukommelse i mit liv, fordi jeg havde en bror, der altid reddede mig fra strid.
 • Jeg kan godt lide det, og jeg kan ikke lide det, men mest domineret af det, jeg kan lide. Kærlighed og had, men frem for alt domineret af kærlighed: sådan vil jeg beskrive vores smukke bånd mellem søster og bror. Jeg elsker dig bro.
 • I børnehaven bærer frø sået af søskende den sødeste frugt. Jeg elsker dig bror.
 • Fotorammen fra min barndom ville ikke have været perfekt, hvis jeg ikke havde den største styrke i mit liv: min bror.
 • En ældre bror er den person for din yngre søster, hvem din far eller kæreste aldrig kan være. Tak bror.
 • At tilbringe mit liv med dig har fået mig til at indse, at søskende er de eneste mennesker i verden, der vil hjælpe dig med at få succes i livet… selvom det betyder, at de vil blive mærket som det mindre succesrige søskende til jer to. Tak for alt bror.
At tilbringe mit liv med dig har fået mig til at indse, at søskende er de eneste mennesker i verden, der vil hjælpe dig med at få succes i livet... selvom det betyder, at de vil blive mærket som det mindre succesrige søskende til jer to. Tak for alt bror.
 • Selv de største sten kan ikke slå to brødre ned, der står skulder ved skulder. Jeg elsker dig.
 • Tak fordi du så, hvad mor og far ikke kunne, og forsvarede mig, at alle andre ikke ville gøre. Jeg elsker dig bro.
 • Når vi kæmper, kan vi kæmpe som de værste fjender. Men når vi mødes, bliver vi en stærk kraft som ingen anden. Jeg elsker dig bror.
 • Gennem min barndom har du set mig begå fejl og være på mit laveste punkt… mens jeg har set dig hjælpe mig med at stå op så hurtigt som muligt. Tak for alt bror.
 • For at værdsætte skønheden i sort, skal du se hvidt og for at værdsætte skønheden i hvidt, skal du først se sort… det er præcis, hvad vi er: helt modsætninger, men helt ufuldstændige uden hinanden. Jeg elsker dig bror.
For at værdsætte skønheden i sort, skal du se hvidt og for at værdsætte skønheden i hvidt, skal du først se sort... det er præcis, hvad vi er: helt modsætninger, men helt ufuldstændige uden hinanden. Jeg elsker dig bror.

Beskeder fra Jeg elsker dig til bror

 • Fra venlig til kærlig og fra ondskabsfuld til mobber… der er mange typer søskende, men den sødeste er DIG.
 • Minder om slagsmål og argumenter bliver sødere, når du har haft dem med din bror.
 • Uanset hvor hårdt jeg prøver at vride dig som en irriterende søster, vender du altid tilbage til din oprindelige form af en kærlig bror. Jeg elsker dig.
 • Ved du, hvad bror, ven, helt, og idol har til fælles? Det er alle navne, jeg har til dig. Jeg elsker dig bro.
 • Bedste venner kan læse hinandens tanker. Men kun søskende kan mærke hinandens hjerter. Jeg elsker dig.
Bedste venner kan læse hinandens tanker. Men kun søskende kan mærke hinandens hjerter. Jeg elsker dig.
 • Ved du, hvad min iPhone, iPad, laptop, desktop, Facebook, Twitter og blog har til fælles? Alle har et billede af dig og mig som baggrund. Jeg elsker dig bro.
 • Alle har en bedste ven, men få heldige som mig har bedste venner, der også fungerer som søskende.
 • Jeg kan godt lide at give dig forholdsråd, Jeg kan godt lide at fortælle dig, hvad du skal bære. Jeg kan godt lide at gøre grin med dig på grund af de mennesker, du kan lide, jeg kan godt lide at irritere dig med min feminine musik på fuld lydstyrke… men det er det, søstre handler om. Jeg elsker dig bror.
 • Selv når en søster ikke siger noget, forstår en bror alt. Jeg elsker dig bror.
 • Alle mine venner er jaloux på min frisindede personlighed, men inderst inde ved jeg, at det hele skyldes det faktum, at jeg har en beskyttende bror som dig. Jeg elsker dig bro.
Alle mine venner er jaloux på min frisindede personlighed, men inderst inde ved jeg, at det hele skyldes det faktum, at jeg har en beskyttende bror som dig. Jeg elsker dig bro.
 • En bror… ser dig på dit bedste, han ser dig på dit værste. Han ser dig komme sidst, han ser dig komme først. Se dine nedture, se dine højder. Men på trods af alt dette forbliver han altid på sidelinjen.
 • Hver mand i mit liv har knust mit hjerte eller fået mig til at græde… undtagen min bror. Jeg elsker dig.
 • Mine venner forsvarer mig, når jeg har brug for dem… men du har fortsat med at forsvare mig hele tiden. Tak bror.
 • Uanset hvor mange gange jeg har ændret min Wi-Fi-adgangskode derhjemme, vil jeg gerne have dig til at vide, at mit hjertes Wi-Fi altid vil være åben for kærligheden til en bror som dig.
 • En lillebror er den bedste bamse, en pige kan have. Jeg elsker dig.
En lillebror er den bedste bamse, en pige kan have. Jeg elsker dig.
 • Siden jeg blev født før dig, vil jeg altid have ret til at prale af at sige, at du altid vil forblive min lillebror.
 • Urene går fremad, årstiderne skifter, kalenderne skifter og planeterne går rundt og rundt, men din position i mit liv er konstant og for evigt. Jeg elsker dig bror.
 • En Facebook-side: til en bror, der hjalp mig under TEENAGE. En dejlig TWEET – til en bror, der er så sød. En pin på PINTEREST: til en bror, der inspirerede mig til at følge mine INTERESSER. Et indlæg på Google PLUS: til en bror, der har støttet mig hele mit liv’ FUSS. Tak for alt bror.
 • Jeg kender mange ballademagere, men min favorit er min lillebror.
 • Det kræver den perfekte kombination af sødme og syre for at skabe en god opskrift. Min barndom var en af disse blandinger sammensat af en beskyttende bror som dig og en ondskabsfuld søster som mig.
Det kræver den perfekte kombination af sødme og syre for at skabe en god opskrift. Min barndom var en af disse blandinger sammensat af en beskyttende bror som dig og en ondskabsfuld søster som mig.

Flere sætninger som denne

Triste venskab scitater: Jeg hader dig beskeder til venner

Vi håber, du kan lide disse samlinger af Jeg elsker dig-beskeder til bror. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top