Hjem » Beskeder » Hader dig beskeder til hende: Utroskab og forræderi fra en ex-kæreste eller eksmand

Hader dig beskeder til hende: Utroskab og forræderi fra en ex-kæreste eller eksmand

Hader dig beskeder til hende: Du kan identificere dig med disse sætninger, hvis du hader din ekskæreste eller ekskone for at snyde dig, forråde din tillid og knuse dit hjerte.

Fortæl ham din smerte ved at sende ham vrede tekstbeskeder, sjove Facebook-indlæg, triste Pinterest-pins og e-mails. Der er ikke plads til løgne, bedrag og bedrag i kærlighed, og hvis din eks har knust dit hjerte, har du ret til at fortælle dem den smerte og lidelse, du gennemgår.

Gør ikke dette med den hensigt at fornærme hende eller hævne sig. For en dag vil livet komme i fuld cirkel, og karma vil vise dig, hvordan det er at have et knust hjerte.

Her er nogle hade-dig-beskeder til hende

 • Jeg vil hellere danse en vals med ensomhedens djævel end tango med en djævel som dig. Jeg hader dig.
 • Mit livssystem var inficeret med en virus kaldet Dig, der ødelagde min hukommelse, slettede mine følelser, formaterede mine følelser og fyldte mit hjerte med had. Jeg hader dig.
 • Det er let at beskrive vores forhold i regnskabsmæssige termer: Omkostningerne ved at være forelsket er blevet en stor udgift for mig, efter at en pige som dig brød mit hjerte. Men et livslangt ansvar, en svækkelse af selvrespekt og negativ goodwill er den pris, du betaler for at bryde mit hjerte.
 • Det sjove ved vores opbrud er, at jeg altid troede, du snydte mig. Men jeg lod mit hjerte overbevise mit sind om at tro andet. Jeg hader dig.
 • Lykke er faktisk et meget relativt begreb. Jeg fandt min lykke ved at give dig min kærlighed, mens du fandt din lykke i at være i en anden mands seng. Jeg hader dig.
Lykke er faktisk et meget relativt begreb. Jeg fandt min lykke ved at give dig min kærlighed, mens du fandt din lykke i at være i en anden mands seng. Jeg hader dig.
 • Vi ønskede begge lykke. Men den eneste forskel mellem dig og mig er, at jeg ledte efter lykke ved at gøre dig glad, mens du ledte efter lykke ved at gøre en anden dreng glad. Jeg hader dig.
 • Nu forstår jeg, hvad der skete, da vi kyssede. Jeg følte mig levende, da du kyssede mig, men i virkeligheden sugede du livet ud af mig. Jeg hader dig.
 • Du forlod mig for en dreng, fordi du foretrak penge frem for at elske. Jeg kan ikke vente til den dag, drengen forlader dig, fordi han foretrak kærlighed frem for lyst. Jeg hader dig.
 • Du snydte mig, du løj for mig, og du knuste mit hjerte. Hvad gjorde jeg? Jeg ringede lige til Karma og gav hende din adresse. Jeg hader dig, og jeg håber, at Karma snart kommer til dig.
 • Jeg hader dig ikke bare fordi du knuste mit hjerte. Jeg hader dig, fordi du trampede på den, punkterede den og lod den rådne i ensomhedens grimme verden.
Jeg hader dig ikke bare fordi du knuste mit hjerte. Jeg hader dig, fordi du trampede på den, punkterede den og lod den rådne i ensomhedens grimme verden.
 • Nogle mennesker lyver, andre snyder. Nogle mennesker er manipulerende, andre er onde. Nogle mennesker forråder, andre knuser hjerter. Du er virkelig en alt-i-en, da du er en løgnende, snydende og manipulerende pige, der gjorde noget forkert ved at forråde mig og bryde mit hjerte. Jeg hader dig.
 • Jeg troede altid på ægte kærlighed, indtil du forlod mig med dit kolde hjerte. Tak fordi du debunkede en myte, men jeg hader dig.
 • Nu er jeg klar over, hvorfor du tager sådan en blomstret, lyserød duft på hver dag. Du ville bare skjule den grimme torn, som du virkelig er. Jeg hader dig for at forlade mig.
 • Vi havde fælles drømme om at dele et hjem og dele en seng med vores livspartnere. Jeg vidste bare ikke, at du ville dele disse drømme med mere end en mand. Jeg hader dig for at bedrage mig.
 • Jeg betragtede mig altid som meget heldig at være gift med en så smuk kone som dig. Jeg vidste ikke, at din skønhed bare var en maske til at skjule dine grimme intentioner og manipulerende handlinger. Jeg hader dig.
Jeg betragtede mig altid som meget heldig at være gift med en så smuk kone som dig. Jeg vidste ikke, at din skønhed bare var en maske til at skjule dine grimme intentioner og manipulerende handlinger. Jeg hader dig.
 • Jeg hader dig ikke for aldrig at kunne lide mig. Jeg hader dig for at foregive at kunne lide mig, når du kunne lide en anden hele denne tid.
 • Stol ikke på, elsker ikke – Dette er et advarselstegn, som piger som dig skal have i deres hoveder. Jeg hader dig.
 • Jeg kunne være faldet ned af trappen eller faldet af min cykel, så ville jeg have været efterladt med ar, som alle kunne se. Men lige siden jeg faldt i din fælde og blev forelsket, har jeg ar, som ingen kan se, men kun jeg kan mærke. Jeg hader dig.
 • Den måde, du bedragede mig på, lærte os begge en masse lektioner. Hvis vi ser i spejlet, vil vi begge se stærkere versioner af os selv. Jeg er en stærkere person, du er en stærkere dæmon. Jeg hader dig pige.
 • Du skal fortælle mig din hemmelighed for en god nats søvn. Hvordan klarer du at sove fredeligt hver nat på trods af at vide, hvor grusomt du brød mit hjerte ved at sove med en anden mand? Jeg hader dig.

hader dig beskeder til hende

 • Heldigvis for dig, Facebook har ikke en had-knap. I så fald ville jeg klikke på det hver dag og også dele det på Twitter. Jeg hader dig.
 • Kender du den sande betydning af den egoistiske verden? Kig dig i spejlet, så finder du ud af det. Jeg hader dig.
 • Du sagde, at du elskede mig, men du snydte mig. Du sagde, du ville være sammen med mig, men du løj. Du skal ændre dit navn til Miss Cheating Liar. Jeg hader dig.
 • Da vi var i et forhold, fortalte jeg dig, at der er millioner af grunde til, at jeg elskede dig. Nu hvor du har bedraget mig, er de samme millioner af grunde blevet grunde til at hade dig. Jeg hader dig.
 • Der er en medicin mod næsten enhver sygdom i verden, undtagen den, du inficerede mig med: hjertesorg. Jeg hader dig.
Der er en medicin mod næsten enhver sygdom i verden, undtagen den, du inficerede mig med: hjertesorg. Jeg hader dig.
 • Selvom du sov med en anden fyr bag min ryg, vil jeg aldrig prøve at lære dig en lektion. For hvis jeg gør det, bliver jeg nødt til at blive ligesom dig: hjerteløs. Jeg hader dig.
 • Jeg blev forelsket i dig, da vi mødtes første gang på en fest, og du begyndte at kysse mig. Det er en skam, at jeg var for uskyldig til at forstå forskellen mellem kærlighed og lyst. Jeg hader dig for at bedrage mig.
 • Jeg vil aldrig slette dit nummer fra min telefonbog. Når alt kommer til alt, ved du aldrig, hvornår du får brug for djævelens hjælp. Jeg hader dig pige.
 • Snyd, forræderi, løgne, bedrag, og hjertesorg: Det kan fremskynde dig at gøre alle disse ting mod andre, men jeg håber, du husker livets vigtigste lektion: hvad der sker, kommer tilbage. Jeg hader dig.
 • Da jeg spekulerer på, hvad jeg har gjort for at fortjene at blive bedraget og forrådt, vil jeg have dig til at spørge dig selv, hvad du vil fortjene i fremtiden for dine dårlige handlinger i dag. Jeg hader dig.
Da jeg spekulerer på, hvad jeg har gjort for at fortjene at blive bedraget og forrådt, vil jeg have dig til at spørge dig selv, hvad du vil fortjene i fremtiden for dine dårlige handlinger i dag. Jeg hader dig.

Flere sætninger som denne

Velkomst beskeder til manden

Vi håber, du kan lide disse samlinger af hadbeskeder til hende. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top