Hjem » Beskeder » Godnatbeskeder til manden

Godnatbeskeder til manden

Godnatbeskeder til manden: Din mand behøver ikke at være på forretningsrejse, for at du kan give ham en sød note, mens du ønsker ham godnat.

Selv på en normal dag kan du skrive et romantisk citat på et stykke papir og lade det ligge på din pude. Den blide hilsen forbereder dig på en aften med varme kram og kos.

Små ting som disse vil vise al den kærlighed, der kunne have været undertrykt af den rene verdslighed i arbejde, børn, realkreditbetalinger og andre problemer i dagligdagen.

Her er nogle godnatbeskeder til din mand

 • Dine knus får mig til at føle mig i fred, dine kæler får mine bekymringer til at stoppe, dine kys frigiver min krop. Godnat.
 • Jeg er ligeglad med, om natten ikke bliver til dag, mens jeg kan være i dine arme og vente på en anden dag til at bukke under for din charme. Godnat.
 • Intet ser bedre ud end dit smukke ansigt, intet føles bedre end din kærlige berøring. Mens jeg ønsker dig godnat, lad mig sige igen, at jeg elsker dig meget.
 • Uanset hvor dårlig en dag du har haft, husk altid, at jeg er kvinden, hvis eneste drøm er at gøre alle dine drømme til virkelighed. Godnat.
 • Natten kan være mørk, men dine drømmende øjne gør alt så lyst. Natten kan være stille, men dine søde hvisker får det til at lyde som en smuk symfoni. Godnat.
Natten kan være mørk, men dine drømmende øjne gør alt så lyst. Natten kan være stille, men dine søde hvisker får det til at lyde som en smuk symfoni. Godnat.
 • Hver aften er jeg taknemmelig for at være gift med en mand, der accepterer min fortid, retter min nutid og belyser min fremtid. Godnat skat.
 • Jeg ved, at jeg nogle gange kan være irriterende, fordi jeg argumenterer, selv når jeg ikke har ret, men jeg vil kompensere for det med masser af kys og knus, mens jeg ønsker dig godnat.
 • At hygge sig med min mand om natten løser alt. At give ham et knus eller to fjerner min tristhed. At sove på hans skuldre får mig til at føle mig stærk nok til at flytte sten. Godnat.
 • Godnat til min soulmate, Jeg er glad for at have dig på min destination. Godnat til mit livs kærlighed, jeg føler mig velsignet over at være din kone.
 • Jeg formår at overvinde den daglige rutine, bare fordi jeg altid har dig i mit sind. Uanset om det er i morgen, dag, eftermiddag eller nat, at have dig ved min side gør hvert øjeblik i mit liv strålende. Godnat.
Jeg formår at overvinde den daglige rutine, bare fordi jeg altid har dig i mit sind. Uanset om det er i morgen, dag, eftermiddag eller nat, at have dig ved min side gør hvert øjeblik i mit liv strålende. Godnat.
 • Tak fordi du var øjnene, der hjalp mig med at se smukke drømme, sindet, der hjalp mig med at have fantastiske tanker, hjertet, der hjalp mig til at have overbevisning, og rygsøjlen, der hjalp mig med at stå fast. Jeg elsker dig, godnat.
 • Hver aften før sengetid synger jeg mit yndlingsbogstav i alfabetet: U. Godnat.
 • Dine knus, kys og kos er den dessert, jeg spiser hver aften før sengetid. Heldigvis for mig gør disse ting mig ikke fed, selvom de er søde. Godnat.
 • Før ægteskabet var alle de sødeste drømme, jeg nogensinde har drømt, DIG. Efter ægteskabet handlede alle de sødeste drømme, jeg nogensinde har drømt, om os. Jeg elsker dig, godnat.
 • Du er min honningkage, som jeg kan have det sjovt med. Du er min citrontærte, min barndoms skat. Du repræsenterer alt sødt, min mand, du er mit livs gave. Godnat.
Du er min honningkage, som jeg kan have det sjovt med. Du er min citrontærte, min barndoms skat. Du repræsenterer alt sødt, min mand, du er mit livs gave. Godnat.
 • Der er ingen garantier i livet undtagen en: dine kys giver mig altid de sødeste drømme. Godnat.
 • En rolle i mit liv, som jeg virkelig er stolt af at spille, er at være din kone og at elske dig på alle måder. En ting i mit liv, som jeg var stolt af, er at gifte mig med en så vidunderlig mand som dig. Godnat.
 • Hvis et geni kom til mig og gav mig et ønske, ville jeg sige: ‘Gå, fordi jeg allerede har alt, hvad jeg vil have: min mand’. Godnat.
 • Efter ægteskabet gik mit liv fra intet til alt, fra tomhed til opfyldelse, fra kedeligt til levende og fra trist til lykkelig. Godnat til manden, der fik det hele til at ske.
 • Had er en følelse, jeg aldrig vil vide, fordi du aldrig har ladet mig føle mig deprimeret. Ægte kærlighed er en følelse af, at jeg altid vil leve, fordi du aldrig har gjort mig trist, ikke engang en gang. Godnat.
Had er en følelse, jeg aldrig vil vide, fordi du aldrig har ladet mig føle mig deprimeret. Ægte kærlighed er en følelse af, at jeg altid vil leve, fordi du aldrig har gjort mig trist, ikke engang en gang. Godnat.

Godnatbeskeder til manden

 • Hvis ægte kærlighed havde et navn, det ville være dit, fordi I begge er ens. Hvis ægte kærlighed var en person, ville det være dig, fordi fyre som dig er meget få. Lykke og omsorg ser ud til at være inden for dit domæne, fordi du ser ud til at være ekspert i at beskytte mig mod smerte. Godnat, min elskede.
 • Hver gang jeg ville have en skulder at læne mig på, har du altid været der. Det er takket være dig, at mit liv ikke har et spor af fortvivlelse. Godnat kærlighed.
 • Jeg ønsker, at de drømme, du ser, er lige så søde og smukke som du er. Godnat.
 • Om morgenen eller om natten: At se på dig får altid mit hjerte til at synge. Dag eller nat, at se på dig fjerner alle mine bekymringer. Godnat.
 • Som en af mine venner er du den bedste. Ligesom min elsker, du er den eneste. Godnat.
Som en af mine venner er du den bedste. Ligesom min elsker, du er den eneste. Godnat.
 • Før du går i seng, vil jeg bare have dig til at vide, at mit liv er perfekt, som det er. At have dig som min mand og min fars børn, er der ingen anden måde, jeg ville have ønsket, at det skulle være. Godnat.
 • Det eneste, jeg gerne vil ændre i mit liv, er INGENTING. Fordi med dig som min mand har jeg ALT. Godnat skat.
 • Hvis mit liv var en pizza, ville du være osten. Hvis mit liv var en kop, ville du være kaffen. Hvis mit liv var havet, ville du være vandet. Men da mit liv er som det er, er du min mand, og du gør det komplet på alle måder. Godnat.
 • Livet vil have sine op- og nedture. Vores ægteskab vil have sine op- og nedture. Men uanset hvad der sker, vil vi altid få vores kærlighed til at vokse. Godnat.
 • Jeg er glad for, at du ikke er en af de mænd, der ændrer sig efter ægteskabet, fordi du er perfekt, som du altid har været. Godnat, min elskede.
Jeg er glad for, at du ikke er en af de mænd, der ændrer sig efter ægteskabet, fordi du er perfekt, som du altid har været. Godnat, min elskede.
 • Alle mine problemer, alle mine bekymringer, forsvinder bare, når du kvæler mig med dine kys. Godnat.
 • Universet kunne bestå af månen, stjernerne, solen og planeten. Men der er kun én ting i mit univers, og det er DIG. Godnat.
 • Takket være dig, hver aften, når jeg lukker øjnene, ser jeg kun én ting: en smuk fremtid. Godnat.
 • Solen er måske gået ned, og det er måske blevet mørkt, men jeg er glad, fordi jeg er ved at hygge mig med manden, der går en tur i parken for mit liv. Godnat.
 • Så træt som jeg føler mig i løbet af dagen, føler jeg mig som en fe om natten, fordi din kærlighed giver mig de vinger, jeg har brug for for at flyve til søde drømme og fantasiens land, hvor kun du og jeg er. Godnat kærlighed.
Så træt som jeg føler mig i løbet af dagen, føler jeg mig som en fe om natten, fordi din kærlighed giver mig de vinger, jeg har brug for for at flyve til søde drømme og fantasiens land, hvor kun du og jeg er. Godnat kærlighed.

Flere sætninger som denne

Jeg elsker dig beskeder til ekskone

Vi håber, du kan lide disse samlinger af godnatbeskeder til mand. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top