Hjem » Beskeder » Godnatbeskeder til kæreste: citater til hende

Godnatbeskeder til kæreste: citater til hende

Godnatbeskeder til kæreste: Sig godnat til din kæreste med søde citater, der får hende til at føle en kildring.

Fra romantiske tekster til søde Facebook-indlæg, flirtende tweets og sjove Pinterest-pins: der er mange måder, du kan sige, at jeg elsker dig uden at sige det. Hun siger det måske ikke højt, men dybt inde i sit hjerte ønsker hver pige, at hendes kæreste skal fortælle hende, hvor meget han savner hende, inden hun går i seng.

Tag inspiration fra dette indlæg og fortæl din pige, hvor ensom du føler dig uden hende. Du vil blive overrasket over, hvordan en sød besked kan generere enorme belønninger i form af knus og kys næste gang du mødes.

Her er nogle godnatbeskeder til kæreste

 • At tænke på dig er vendepunktet, hvor mine mareridt slutter, og mine søde drømme begynder. Jeg elsker dig.
 • Så længe de handler om dig og mig, vil jeg have, at alle dine drømme skal gå i opfyldelse. Godnat.
 • Jeg vil være den kølige natbrise, der giver dig gåsehud, mens du sover. Godnat, pige.
 • Denne meddelelse har følgende vedhæftede filer: det sødeste kys og det mest indbydende knus, det sødeste knus og det varmeste knus. Godnat.
 • Månen er vred på mig og jaloux på dig, fordi jeg sagde, at ingen kan lyse mine nætter op som min kæreste. Godnat.
Månen er vred på mig og jaloux på dig, fordi jeg sagde, at ingen kan lyse mine nætter op som min kæreste. Godnat.
 • Natten er for lang til, at du kan være langt væk. Jeg venter desperat på, at det bliver gjort i løbet af dagen. Mit hjerte vil rådne, hvis tingene fortsætter sådan. Alt, hvad jeg vil gøre, er at give dig et kys. Godnat.
 • Jeg googlede… Hvad er de bedste ord, jeg kan bruge i en godnatbesked til min kæreste? Google svarede… Spørg dit hjerte. kys og knus
 • Ligesom solen står op uanset hvad, kan jeg heller ikke komme væk fra dig, fordi jeg savner dig så meget. Kys og knus
 • Denne tekst er et stof, der skræmmer mareridt væk og fremkalder SØDE DRØMME. Den anbefalede dosis er en besked hvert par timer. Godnat.
 • Hvis vi bare kunne kramme hinanden hele natten… og falde i søvn efter at have set solen stå op sammen. Godnat.
Hvis vi bare kunne kramme hinanden hele natten... og falde i søvn efter at have set solen stå op sammen. Godnat.
 • Hver gang jeg tænker på min kærlighed til dig, ser jeg alle mine drømme gå i opfyldelse. Godnat.
 • Jeg har aldrig følt mig så alene, alt hvad jeg kan tænke på er at give dig et kys. Sådan er den vidunderlige effekt, som vores kærlighed producerer på mig, at alt hvad jeg gør er at savne dig meget. Godnat.
 • Du kan være træt, du kan være søvnig. Men jeg vil aldrig være i stand til at falde i søvn, før jeg sender en besked til min kæreste. Godnat.
 • Teknisk set sover jeg, men egentlig er alt, hvad jeg gør, at tænke på dig. Søde drømme Kærlighed.
 • At se på den mørke nattehimmel oplyst af stjernernes sexede glød og månens romantiske glød får mig til kun at tænke på én ting: Jeg ville ønske, at du var her med mig. Jeg elsker dig, godnat.
At se på den mørke nattehimmel oplyst af stjernernes sexede glød og månens romantiske glød får mig til kun at tænke på én ting: Jeg ville ønske, at du var her med mig. Jeg elsker dig, godnat.
 • Tusinder af stjerner på himlen skinner stærkt, men du er den eneste stjerne, der skinner foran mine øjne.
 • Denne meddelelse er en GARANTI for, at du vil have SØDE DRØMME, og du vil vågne op med et SMIL på dit ansigt. Alle KOMMENTARER, KLAGER og KLAGER skal sendes til BRUD OG BRUDGOM-afdelingen sammen med dejlige KYS og varme KRAM. Godnat.
 • Jeg ville ønske, jeg kunne komme hurtigt, Jeg ville ønske, at du ville kysse mig. Hvis vi bare kunne kramme hinanden hele natten lang, hvis det bare aldrig ville blive til dag. Godnat.
 • Ved du, hvorfor månen er så lys i aften? Fordi det handler om at være så smukt strålende som du er. Godnat.
 • Denne sms er en officiel invitation til dig til at slutte dig til mig i mine drømme. Hej.
Denne sms er en officiel invitation til dig til at slutte dig til mig i mine drømme. Hej.

Godnatbeskeder til kæreste

 • Natten er ikke for evigt, men vores kærlighed er. Godnat.
 • Jeg vil ikke være dit tæppe, du krøller dig sammen i, jeg vil ikke være dine lagner, du krøller dig sammen i. Jeg vil bare være den fyr, som de kan gøre alle disse ting sammen og kramme hinanden med. Godnat.
 • Det eneste, som mine sødeste drømme, de mest dyrebare minder i mit liv og de største forhåbninger i mit liv har til fælles… er DIG. Godnat.
 • Jeg kan bare ikke beskrive, hvordan jeg har det. Med min ensomhed kan jeg bare ikke klare det. Det eneste, jeg kan tænke på, er at møde dig. Denne intense desperation, jeg håber, at du også kan mærke det. Godnat.
 • Jeg ville ønske, at jeg kunne gå til din Facebook og give hvert billede af dig et stort kram af godnat, kys og knus
Jeg ville ønske, at jeg kunne gå til din Facebook og give hvert billede af dig et stort kram af godnat, kys og knus
 • Hver aften falder jeg i søvn med et smil på mit ansigt… fordi jeg ved, at jeg vil vågne op og møde den person, der lægger det der for mig. Godnat.
 • Om morgenen er du min SOL… skinner dine smukke stråler, som forbedrer mine dage. I løbet af natten er du min måne… med en glød, der spirer fra dine sømme og giver næring til mine drømme. Godnat.
 • Jeg skylder mit liv til Instagram. Uden at se på dine fotos ville mine nætter have været kvælende og ensomme. Jeg savner dig, godnat skat.
 • Denne besked er for at minde dig om, at selvom natten vil vige for dagen, vil jeg altid være den mørke nattehimmel, der dækker dig som en kappe, og den strålende måne, der skinner kærlighed for evigt. Godnat.
 • Ved du, hvad der er midlertidigt? Blinken af stjernerne, der forsvinder, når solen står op i øst. Ved du hvad der er permanent? Den måde mit hjerte slår lykkeligt på for dig. Godnat.
 • Den mørke nattehimmel er et lærred, hvorpå jeg maler mine drømme og forestiller mig os sammen, nu og altid. Godnat skat.
 • Når uret tikker mod midnat, vil jeg bare sige, at du er den smukkeste og smukkeste pige i hele universet. Jeg elsker dig, godnat.
 • Godnat til pigen, for hvem mine nætter er blevet længere, og drømme er blevet mere drømmende. Jeg elsker dig.
 • Jeg ville ønske, at jeg var en ugle, så jeg kunne sidde på en gren uden for dit vindue og se på dig hele natten. Godnat.
 • Din kæreste har et kærligheds-had-forhold til natten. Han hader det, fordi han ikke kan være sammen med dig, men han elsker ham, fordi han kan drømme om dig uendeligt. Kys og knus
Din kæreste har et kærligheds-had-forhold til natten. Han hader det, fordi han ikke kan være sammen med dig, men han elsker ham, fordi han kan drømme om dig uendeligt. Kys og knus
 • Jeg lover at være krigeren, der kæmper mod alle dine MARERIDT og budbringeren, der bringer alle dine SØDE DRØMME. Godnat.
 • Hvis det er en varm sommernat, giver det mig søde kulderystelser at tænke på dig, der løber ned ad ryggen. Hvis det er en kold vinternat, giver det mig en hyggelig varme, der når mit hjerte. kys og kram.
 • Godnat til feen, der magisk får alle problemerne i mit liv til at forsvinde med sine kys. Haha.
 • Hvordan kan jeg falde i søvn uden at sige godnat til pigen, der har været årsagen til alle de smukke minder fra fortiden og den lykke, jeg er ved at se i fremtiden? Jeg elsker dig.
 • Jeg ved, at det er over midnat, jeg ved, at alle sover, og jeg ved, at det er frygtelig sent. Men alt hvad jeg ville sige er, at indtil videre kan jeg kysse dig i morgen, jeg kan bare ikke vente. Godnat.
Jeg ved, at det er over midnat, jeg ved, at alle sover, og jeg ved, at det er frygtelig sent. Men alt hvad jeg ville sige er, at indtil videre kan jeg kysse dig i morgen, jeg kan bare ikke vente. Godnat.

Flere sætninger som denne

Held og lykke beskeder til eksamen: bedste ønsker til eksam en

Vi håber, du kan lide disse samlinger af godnatbeskeder til kærester. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top