Hjem » Digte » Fødselsdagsdigte til niece

Fødselsdagsdigte til niece

Fødselsdagsdigte til niecer: Niecer deler et unikt forhold til deres tanter og onkler. Dette forhold er ikke så kontrollerende som det, de har med deres forældre, og på samme tid er det ikke så umodent som det, de har med deres venner. Pleje dette kærlige bånd med din niece, for ligesom hende vil der ikke være nogen anden.

Behandl hende som din egen datter, men prøv samtidig at være hendes go-to-person, når hun ikke kan vinde terræn med sin mor og far. På hendes fødselsdag, forkæl hende med en gave, som hun elsker, og skriv en sød hilsen, der viser, hvor meget hun betyder for dig.

Uanset om det er deres søde seksten eller deres magiske atten, er deres fødselsdage din chance for at skabe sjove øjeblikke og smukke minder, der vil vare livet ud. Når alt kommer til alt vil alle gerne være deres nieces yndlingsonkler.

Her er nogle fødselsdagsdigte til niece

 • Delikat som en blomst
  Smuk som en solnedgang
  Min kære niece, du er
  Den bedste person, jeg nogensinde har mødt.
  Blid som et lam
  Så blød som en blød pude
  Er du blandt de bedste
  Mennesker jeg kender
  Beroligende som hvidt sand
  Frisk som morgenduggen
  Tillykke med fødselsdagen skat
  Det er overflødigt at sige, at jeg elsker dig
Delikat som en blomst <br> Smuk som en solnedgang <br> Min kære niece, du er <br> Den bedste person, jeg nogensinde har mødt. <br> Blid som et lam <br> Så blød som en blød pude <br> Er du blandt de bedste <br> Mennesker jeg kender <br> Beroligende som hvidt sand <br> Frisk som morgenduggen <br> Tillykke med fødselsdagen skat <br> Det er overflødigt at sige, at jeg elsker dig”/></figure>
 <script async src=
 • Måske tilhører du din mor
  Første prioritet
  Måske tilhører du din far.
  Hovedansvar
  Du kan være den jeg elsker
  Fra din kære onkel
  Til dine bedsteforældre
  Du kan være meget speciel.
  Men for mig, min kære niece
  Du er den eneste
  På tværs af denne brede verden
  Hvem er min yndlingsperson
  Tillykke med fødselsdagen
Måske tilhører du din mor <br> Første prioritet <br> Måske tilhører du din far. <br> Hovedansvar <br> Du kan være den jeg elsker <br> Fra din kære onkel <br> Til dine bedsteforældre <br> Du kan være meget speciel. <br> Men for mig, min kære niece <br> Du er den eneste <br> På tværs af denne brede verden <br> Hvem er min yndlingsperson <br> Tillykke med fødselsdagen”/></figure>
  <h3 class= fødselsdagsdigt til min niece
 • At være din gudmor
  Det er et stort ansvar
  At være din ansvarlige tante
  Det er en endnu større pligt
  Men jeg er ligeglad overhovedet
  Så længe jeg kan blive
  Med en yndig niece som dig
  Dag efter dag
  Tillykke med fødselsdagen
At være din gudmor <br> Det er et stort ansvar <br> At være din ansvarlige tante <br> Det er en endnu større pligt <br> Men jeg er ligeglad overhovedet <br> Så længe jeg kan blive <br> Med en yndig niece som dig <br> Dag efter dag <br> Tillykke med fødselsdagen”/></figure>
 <script async src=
 • Måske kan jeg ikke bruge meget tid med dig
  Jeg kan ikke bekymre mig om dig, som dine forældre gør.
  Men det mindsker ikke det forhold, vi deler.
  Bare kig ind i mine øjne, så ved du, at jeg virkelig holder af dig.
  Altid smuk, altid boblende, altid munter.
  Min kære niece, du er livsnerven i enhver familiefest.
  Uden dig ville familien være så ufuldstændig
  I mit hjerte vil du altid have et særligt sæde.
  Tillykke med fødselsdagen
Måske kan jeg ikke bruge meget tid med dig <br> Jeg kan ikke bekymre mig om dig, som dine forældre gør. <br> Men det mindsker ikke det forhold, vi deler. <br> Bare kig ind i mine øjne, så ved du, at jeg virkelig holder af dig. <br> Altid smuk, altid boblende, altid munter. <br> Min kære niece, du er livsnerven i enhver familiefest. <br> Uden dig ville familien være så ufuldstændig <br> I mit hjerte vil du altid have et særligt sæde. <br> Tillykke med fødselsdagen”/></figure>
  <h3 class= digt til min niece på hendes fødselsdag
 • Du møder ikke dine onkler så ofte
  Men det får os ikke til at elske dig mindre.
  Du vil altid være vores engel.
  Hvem giver os intet andet end lykke
  Bare husk, at vi altid er her.
  Du kan stole på os i en fart
  For uanset hvor gammel du er
  Du vil altid være vores lille prinsesse.
  Tillykke med fødselsdagen
Du møder ikke dine onkler så ofte <br> Men det får os ikke til at elske dig mindre. <br> Du vil altid være vores engel. <br> Hvem giver os intet andet end lykke <br> Bare husk, at vi altid er her. <br> Du kan stole på os i en fart <br> For uanset hvor gammel du er <br> Du vil altid være vores lille prinsesse. <br> Tillykke med fødselsdagen”/></figure>
 <script async src=
 • En tante som mig
  En niece som dig
  Vi skaber det perfekte par
  Det gør vi virkelig
  Vi kan begge godt lide at shoppe
  Vi kan begge lide at have det sjovt.
  Du er min bedste ven
  Du er min nummer et niece
  Tillykke med fødselsdagen
En tante som mig <br> En niece som dig <br> Vi skaber det perfekte par <br> Det gør vi virkelig <br> Vi kan begge godt lide at shoppe <br> Vi kan begge lide at have det sjovt. <br> Du er min bedste ven <br> Du er min nummer et niece <br> Tillykke med fødselsdagen”/></figure>
  <h3 class= digt til min niece på hendes fødselsdag
 • Vi er måske langt væk
  I forhold til miles
  Men hvad forener os begge
  De er den andens smil
  Vi kan være flere
  Fjernbyer og stater
  Men i den andens hjerte
  Vi vil altid blive
  Tillykke med fødselsdagen
Vi er måske langt væk <br> I forhold til miles <br> Men hvad forener os begge <br> De er den andens smil <br> Vi kan være flere <br> Fjernbyer og stater <br> Men i den andens hjerte <br> Vi vil altid blive <br> Tillykke med fødselsdagen”/></figure>
  <ul> <li> Min Twitter-side <br> Det er virkelig fantastisk <br> min Facebook-side <br> Det får drengene til at savle <br> Min Instagram <br> Det ser meget sexet ud <br> Min Google Plus-profil <br> Du kunne godt lide det meget <br> Fordi alle disse sider <br> Tag en selfie <br> Fra min smukke niece <br> Poserer med mig <br> Tillykke med fødselsdagen </li> </ul> 
<figure class=Min Twitter-side <br> Det er virkelig fantastisk <br> min Facebook-side <br> Det får drengene til at savle <br> Min Instagram <br> Det ser meget sexet ud <br> Min Google Plus-profil <br> Du kunne godt lide det meget <br> Fordi alle disse sider <br> Tag en selfie <br> Fra min smukke niece <br> Poserer med mig <br> Tillykke med fødselsdagen”/></figure>
  <h3 class= fødselsdagsdigt til en særlig niece
 • Når ingen kommer til din hjælp
  Og alt andet fejler
  Fra livets problemer
  Jeg er her for at give dig kaution.
  Fra dine forældres vrede
  Jeg er her for at dække dig
  Fordi du er ligesom
  Min egen datter
  Tillykke med fødselsdagen
Når ingen kommer til din hjælp <br> Og alt andet fejler <br> Fra livets problemer <br> Jeg er her for at give dig kaution. <br> Fra dine forældres vrede <br> Jeg er her for at dække dig <br> Fordi du er ligesom <br> Min egen datter <br> Tillykke med fødselsdagen”/></figure>
  <ul> <li> At være onkel på fuld tid <br> Det var den bedste pligt <br> Det er den bedste rolle indtil videre. <br> Det er blevet tildelt mig <br> At elske og forkæle <br> Det var alt, hvad jeg skulle gøre <br> Jeg håber, du kan lide din onkels gave. <br> Tillykke med fødselsdagen jeg elsker dig </li> </ul> 
<figure class=At være onkel på fuld tid <br> Det var den bedste pligt <br> Det er den bedste rolle indtil videre. <br> Det er blevet tildelt mig <br> At elske og forkæle <br> Det var alt, hvad jeg skulle gøre <br> Jeg håber, du kan lide din onkels gave. <br> Tillykke med fødselsdagen jeg elsker dig”/></figure>
  <h4 class=Flere digte som dette

Und skyldningsdigte til min kæreste: undskyldningsdigte til hende (#12)

Vi håber, du kan lide disse samlinger af fødselsdagsdigte til niece. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top