Hjem » Digte » Fødselsdagsdigte til far

Fødselsdagsdigte til far

Fødselsdagsdigte til far: Ønsk din far tillykke med fødselsdagen med et sødt rim, der minder ham om alle de smukke minder og sjove tider, han har delt med sine børn.

Du får ikke en chance for at udtrykke dine følelser hver dag, men hans fødselsdag er, når du virkelig kan få ham til at føle sig godt. En far vil fylde sine øjne med tårer, når han læser et smukt citat skrevet af sin egen datter eller søn.

Send det på Facebook, e-mail det, skriv det på et lykønskningskort, send det som en sms: gør hvad der kræves for at få den mand, der gav dig den barndom, du fortjente, til at føle den kærlighed, han fortjener. Han holdt dig i sine arme og bar dig på skuldrene… at give ham noget at smile om er det mindste, du kan gøre.

Her er nogle fødselsdagsdigte til far

 • Tak for
  Altid være der
  I alle disse år, hvor jeg
  Jeg var ikke på vej nogen steder
  Jeg må hellere gå
  Mine uudtrykte følelser
  Jeg giver dig det i stilhed
  Dette digt, en inderlig prøve
  Jeg er målløs, ikke fordi
  Jeg har intet at sige
  Men fordi jeg ved, hvad du
  Ofret, dag efter dag
  Tillykke med fødselsdagen far
Tak for <br> Altid være der <br> I alle disse år, hvor jeg <br> Jeg var ikke på vej nogen steder <br> Jeg må hellere gå <br> Mine uudtrykte følelser <br> Jeg giver dig det i stilhed <br> Dette digt, en inderlig prøve <br> Jeg er målløs, ikke fordi <br> Jeg har intet at sige <br> Men fordi jeg ved, hvad du <br> Ofret, dag efter dag <br> Tillykke med fødselsdagen far
 • Far…
  Du har overset
  Mine fejl, dag efter dag.
  For dig ved jeg det
  Jeg har meget at betale
  Sådan en præst
  Så sød og kær
  Jeg ønsker et vidunderligt liv
  År efter år
  Tillykke med fødselsdagen
Far... <br> Du har overset <br> Mine fejl, dag efter dag. <br> For dig ved jeg det <br> Jeg har meget at betale <br> Sådan en præst <br> Så sød og kær <br> Jeg ønsker et vidunderligt liv <br> År efter år <br> Tillykke med fødselsdagen

fødselsdagsdigte til far

 • Vær modig og ærlig
  Vær oprigtig og dristig
  For mig, da jeg var barn
  Dette er hvad du altid sagde
  Alt hvad du sagde
  Jeg er glad for, at jeg hørte
  Jeg er taknemmelig for at have
  en pave som dig
Vær modig og ærlig <br> Vær oprigtig og dristig <br> For mig, da jeg var barn <br> Dette er hvad du altid sagde <br> Alt hvad du sagde <br> Jeg er glad for, at jeg hørte <br> Jeg er taknemmelig for at have <br> en pave som dig
 • Den eneste person, jeg deler med
  Mine dybeste bekymringer og mine bekymringer.
  I dag er det endnu et år
  Denne gang er der meget, jeg vil sige.
  Du er den bedste far i denne verden.
  Uden dig ville jeg visne og krølle
  Med en far som dig omkring mig
  Livet er perfekt og lykkeligt.
  Når du blæser lysene ud, og jeg bifalder
  Håber du har en fantastisk fødselsdag.
Den eneste person, jeg deler med <br> Mine dybeste bekymringer og mine bekymringer. <br> I dag er det endnu et år <br> Denne gang er der meget, jeg vil sige. <br> Du er den bedste far i denne verden. <br> Uden dig ville jeg visne og krølle <br> Med en far som dig omkring mig <br> Livet er perfekt og lykkeligt. <br> Når du blæser lysene ud, og jeg bifalder <br> Håber du har en fantastisk fødselsdag.

tillykke med fødselsdagen far digt

 • På Facebook, Twitter og Pinterest
  Jeg vil samle en skare
  I dag er det min fars fødselsdag.
  Det er det, jeg råber højt
  Masser af pins, tonsvis af aktier.
  Snesevis af indlæg, masser af tweets
  Alt dette og meget mere.
  For en far, der er for sød
  Tillykke med fødselsdagen
På Facebook, Twitter og Pinterest <br> Jeg vil samle en skare <br> I dag er det min fars fødselsdag. <br> Det er det, jeg råber højt <br> Masser af pins, tonsvis af aktier. <br> Snesevis af indlæg, masser af tweets <br> Alt dette og meget mere. <br> For en far, der er for sød <br> Tillykke med fødselsdagen
 • Du er ilden i mine øjne
  Balsamen af mine råb
  Komforten i mit væsen
  Den der giver mig den hyggelige følelse
  Varmen af mit smil
  Inspirerer altid min stil
  For sådan en vidunderlig far i dag
  Ønsker dig en tillykke med fødselsdagen
Du er ilden i mine øjne <br> Balsamen af mine råb <br> Komforten i mit væsen <br> Den der giver mig den hyggelige følelse <br> Varmen af mit smil <br> Inspirerer altid min stil <br> For sådan en vidunderlig far i dag <br> Ønsker dig en tillykke med fødselsdagen

digt til min fars fødselsdag

 • Far…
  Dine skridt i livet
  Jeg håber at fortsætte
  Uden dig ville alt være
  Jeg har keder mig og bleg
  Når du altid kigger
  Jeg er aldrig bange for at fejle
  Livet er smukt og vidunderligt.
  Som et eventyr
  Tillykke med fødselsdagen
Far... <br> Dine skridt i livet <br> Jeg håber at fortsætte <br> Uden dig ville alt være <br> Jeg har keder mig og bleg <br> Når du altid kigger <br> Jeg er aldrig bange for at fejle <br> Livet er smukt og vidunderligt. <br> Som et eventyr <br> Tillykke med fødselsdagen
 • Der er en person
  Hvem betyder meget for mig?
  Mit liv uden hvem
  Jeg kan bare ikke se
  Er der nogen speciel
  Hvem ville jeg virkelig kalde fantastisk
  Hvis tilbagevenden fra arbejde
  Som barn ville jeg vente
  Far, den person
  Det har været dig hele vejen
  Tak fordi du er en inspiration
  Dag efter dag
  Tillykke med fødselsdagen

digt til far på hans fødselsdag

 • Far…
  Jeg håber du kan se
  Hvor meget jeg beundrer dig
  Jeg ville ønske jeg kunne være
  Den person, du vil have mig til at være
  Jeg ville ønske jeg kunne
  Skil dig ud fra mængden
  Jeg håber en dag
  Jeg kan gøre dig stolt
  Tillykke med fødselsdagen
Far... <br> Jeg håber du kan se <br> Hvor meget jeg beundrer dig <br> Jeg ville ønske jeg kunne være <br> Den person, du vil have mig til at være <br> Jeg ville ønske jeg kunne <br> Skil dig ud fra mængden <br> Jeg håber en dag <br> Jeg kan gøre dig stolt <br> Tillykke med fødselsdagen
 • Du har muligvis krydset halvtredserne.
  Men mor siger, at du stadig er ressourcefuld.
  Du er måske ældet lidt.
  Men ung er din ånd.
  Du er måske blevet svagere
  Men i dit sind er du stærkere.
  Her er et fødselsdagshish til en far.
  Hvem udenad er stadig en teenagedreng
Du har muligvis krydset halvtredserne. <br> Men mor siger, at du stadig er ressourcefuld. <br> Du er måske ældet lidt. <br> Men ung er din ånd. <br> Du er måske blevet svagere <br> Men i dit sind er du stærkere. <br> Her er et fødselsdagshish til en far. <br> Hvem udenad er stadig en teenagedreng

Flere digte som dette

Fødselsdags digte til kæreste

Vi håber, du kan lide disse samlinger af fødselsdagsdigte til far. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top