Hjem » Citater » Fødselsdagscitater til venner: ønsker og beskeder

Fødselsdagscitater til venner: ønsker og beskeder

Fødselsdagscitater til venner: Ikke sikker på, hvordan du ønsker din ven tillykke med fødselsdagen?

Kan ikke tænke på en sjov besked at skrive på din bedste vens fødselsdagskort? Leder du efter noget dejligt, som du kan sende på din vens Facebook på deres fødselsdag? Spekulerer du på, hvordan du kan udtrykke dine følelser for en særlig ven på hendes fødselsdag? Tænker du på noget sødt at sige til din bedste ven?

Uanset om det er til en klassekammerat, i skolen, på universitetet eller på kontoret, vil dette indlæg hjælpe dig med at oprette dine egne citater, som du kan tegne på et lykønskningskort til din bedste ven.

Her er nogle fødselsdagscitater til venner

 • Kære ven… vores venskab er den største præmie i mit liv: du er intet mindre end en engel i mine øjne. Tillykke med fødselsdagen.
 • Du er som en skat, som jeg ville opbevare i en kiste og give slip på nøglen, så ingen andre i hele verden kan stjæle fra mig. Tillykke med fødselsdagen.
 • Wikipedia har muligvis svar på alle de objektive spørgsmål i mit liv, men du har svar på alle de følelsesmæssige spørgsmål. Tillykke med fødselsdagen til en særlig ven.
 • Når jeg kæmper med min mor, kommer jeg til dig. Når jeg kæmper med min kæreste, kommer jeg til dig. Når jeg kæmper med mine lærere, kommer jeg til dig. Når jeg kæmper med min bror, kommer jeg til dig. Måske skulle jeg sende dig min mor, min kæreste, min lærer og min bror for at træne din personlighed, så de holder op med at kæmpe med mig. Tillykke med fødselsdagen til min bedste ven.
 • Vores venskab er som musik. Det får min verden til at vibrere og løfter mig op, når jeg er deprimeret. Tillykke med fødselsdagen.
Vores venskab er som musik. Det får min verden til at vibrere og løfter mig op, når jeg er deprimeret. Tillykke med fødselsdagen.
 • Du er måske ikke den eneste ven, jeg har, men du er den eneste ven, jeg virkelig vil have og har brug for i mit liv. Tillykke med fødselsdagen.
 • Du er smukkere end lyserød, lysere end gul, fordi din personlighed er en blanding af munter og blød. Du er varmere end rød, køligere end blå, fordi årsagen til alle mine smil er ingen ringere end en ven som dig. Tillykke med fødselsdagen.
 • Vores venskab er som Internettet. Nogle gange tager jeg hendes tilstedeværelse for givet, men jeg er fortabt uden hende. Tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg vil altid være ved din side, jeg vil være ved din side, og jeg vil være sammen med dig. Er det ikke et ægte demokratisk venskab? Tillykke med fødselsdagen.
 • Som en metafor er vores smukke venskab en kage, som jeg også kan få og spise. Tillykke med fødselsdagen.
Som en metafor er vores smukke venskab en kage, som jeg også kan få og spise. Tillykke med fødselsdagen.

fødselsdagsbeskeder til en ven

 • Kære ven… ligesom du bliver glædeligt overrasket, når du åbner dine fødselsdagsgaver, ønsker jeg dig at modtage de mest utrolige overraskelser, når du åbner endnu et smukt år i dit liv. Tillykke med fødselsdagen.
 • Vores venskab tester virkelig min grænse for tolerance for sødme, ømhed og lykke. Du er heldig, at det er ting, som jeg kan tolerere i overflod. Tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg vil skrive en taknote til dine forældre på din fødselsdag, for hvis det ikke var for dem, ville du aldrig være født i denne verden, og du ville heller ikke have været en af mine venner. Tillykke med fødselsdagen, kammerat.
 • Kun jeg ved vigtigheden af at have en ven, der holder kæft, når jeg har brug for nogen til at høre mine ranger, og som bliver vred, når jeg har brug for at holde kæft. Tillykke med fødselsdagen.
 • Wolverine, Optimus Prime, Superman, Spider-Man, Iron Man, Hulk, Magneto, Batman, Thor og andre superhelte har alle kræfter i verden undtagen det vigtigste: venskabets kraft. Tillykke med fødselsdagen til min superhelt.
Wolverine, Optimus Prime, Superman, Spider-Man, Iron Man, Hulk, Magneto, Batman, Thor og andre superhelte har alle kræfter i verden undtagen det vigtigste: venskabets kraft. Tillykke med fødselsdagen til min superhelt.
 • Nogle gange ignorerer du mig, nogle gange er du klæbrig. Nogle gange er du glad, nogle gange er du trist. Nogle gange er du sjov, nogle gange er du glad. Nogle gange er du kedelig, nogle gange er du i dårligt humør. På trods af op- og nedture er vores venskab altid ubekymret. På trods af alt dramaet, vil du altid være min bedste ven. Tillykke med fødselsdagen.
 • Gaver kan smides væk, men ønsker fra ægte venner som mig forbliver hos dig resten af dit liv. Tillykke med fødselsdagen ven.
 • Jeg ledte online efter noget sødt at skrive på dit fødselsdagskort, indtil jeg indså, at alt hvad jeg skulle gøre var at se ind i mit hjerte. Tillykke med fødselsdagen til den ven, der også er min soulmate.
 • Hvis vi var en del af et band, ville vi kalde det Fun Direction, fordi det er så sjovt at hænge ud med dig. Tillykke med fødselsdagen.
 • Det værste ved en ven som din fødselsdag er, at det slutter i morgen, meget snart. Tillykke med fødselsdagen.
Det værste ved en ven som din fødselsdag er, at det slutter i morgen, meget snart. Tillykke med fødselsdagen.

fødselsdagshilsner til en ven

 • Ved du, hvad tristhed, sorg, fortvivlelse, sorg, ulykke, nød, elendighed, smerte, nød, fortrydelse og problemer har til fælles? Alle har været savnet, siden jeg havde dig i mit liv som min ven. Tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg vil ændre dit navn til Oxygen, fordi venner som dig er det vigtigste, jeg har brug for for at overleve. Tillykke med fødselsdagen Oxy.
 • Det faktum, at du besluttede at være min ven, er den sødeste form for kompliment, jeg nogensinde har modtaget. Tillykke med fødselsdagen.
 • Du er sådan en vidunderlig ven, at du har gjort kompleksiteten i mit liv lettere at forstå. Tillykke med fødselsdagen.
 • Den eneste grund til, at jeg ikke er nervøs, selvom jeg er single, er fordi jeg har en fantastisk partner, der aldrig lader mig føle mig alene. Tillykke med fødselsdagen.
Den eneste grund til, at jeg ikke er nervøs, selvom jeg er single, er fordi jeg har en fantastisk partner, der aldrig lader mig føle mig alene. Tillykke med fødselsdagen.
 • Hangover-trilogien ville være en skam sammenlignet med alle de skøre ting, vi har gjort sammen som venner. Tillykke med fødselsdagen kammerat.
 • Når jeg drømmer om et liv i selskab med venner som dig, ser jeg en regnbue. Når jeg drømmer om et liv uden selskab med venner som dig, ser jeg totalt mørke. Tillykke med fødselsdagen til en ven, der gør mit liv levende og farverigt.
 • Af alle de bedste oplevelser, jeg har haft i mit liv, har vores venskab været det bedste. Tillykke med fødselsdagen.
 • Vores venskab er en smilende maskine: Jeg smiler, når jeg ser dig, jeg rynker panden, når jeg ikke ser dig. Tillykke med fødselsdagen.
 • På din fødselsdag ønsker jeg dig et ønske. Jeg håber, at vi kan være nære venner, ligesom vi er nu, selv når vi er skrøbelige, skrøbelige og gamle. Tillykke med fødselsdagen til min virkelige partner.
På din fødselsdag ønsker jeg dig et ønske. Jeg håber, at vi kan være nære venner, ligesom vi er nu, selv når vi er skrøbelige, skrøbelige og gamle. Tillykke med fødselsdagen til min virkelige partner.

fødselsdagshilsner til en ven

 • Venskabet mellem dig og mig er sødere end honning. De grin og smil, vi deler, viser, hvor meget vi bryr os. Minderne om de tider, vi tilbragte sammen, forbliver i mit hjerte for evigt. Tillykke med fødselsdagen.
 • Du kæmper mod mig, du irriterer mig, du skælder mig ud, du forbander mig. Du skændes med mig, du chikanerer mig, du lyver for mig, du gør narr af mig. På trods af alt dette tolererer jeg dig stadig som min ven, fordi jeg gør de samme ting mod dig. Tillykke med fødselsdagen.
 • Der er mange typer venner, men du er den eneste, jeg ville have et ægte venskab med. Tillykke med fødselsdagen.
 • Vores venskab er køligere og mere moderne end Harlem Shake og Gangnam Style kombineret. Tillykke med fødselsdagen.
 • Der er to typer venner. Den første type er venner, hvis fødselsdage huskes på Facebook. Den anden type, som dig, er venner, hvis fødselsdage huskes med hjertet. Tillykke med fødselsdagen.
Der er to typer venner. Den første type er venner, hvis fødselsdage huskes på Facebook. Den anden type, som dig, er venner, hvis fødselsdage huskes med hjertet. Tillykke med fødselsdagen.
 • Da der ikke er nogen forventninger i venskab, er jeg undskyldt for at købe en gave til dig? Tillykke med fødselsdagen.
 • Det er en skam, at din fødselsdag kun er en gang om året, fordi jeg elsker at feste og kramme venner som dig. Tillykke med fødselsdagen.
 • Vores venskab er stærkt som jern, men toppet med et lag guld. Jern ruster over tid, men guld korroderer aldrig og skinner også. Tillykke med fødselsdagen.
 • Hvis jeg skulle beskrive dig som en del af kroppen, ville jeg kalde dig Skulder. Det er fordi du er en skulder, jeg kan græde på, en skulder jeg kan læne mig på, og en skulder, der støtter mig i gode tider og i dårlige tider. Tillykke med fødselsdagen på min skulder.
 • Den eneste grund til, at jeg ikke ville have dig på Twitter som alle andre, er fordi jeg ikke kan formidle mine følelser for en ven som dig i 160 tegn. Tillykke med fødselsdagen.
Den eneste grund til, at jeg ikke ville have dig på Twitter som alle andre, er fordi jeg ikke kan formidle mine følelser for en ven som dig i 160 tegn. Tillykke med fødselsdagen.

Flere fødselsdagscitater

Fødselsdagscit ater til kæreste: Ønsker og beskeder

Vi håber, du kan lide disse samlinger af fødselsdagscitater til venner. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top