Hjem » Citater » Fødselsdagscitater til undervisere: ønsker til personlige trænere

Fødselsdagscitater til undervisere: ønsker til personlige trænere

Fødselsdagscitater til undervisere: Fra sjove citater om fitness og vægtløftning til beskeder, der viser taknemmelighed for uendelige timers motivation og træning sammen, giver dette indlæg dig ideer til at skabe din egen hilsen til din personlige træners fødselsdagskort.

Tænk på, hvordan din træners inspirerende ord i gymnastiksalen har ansporet dig til at opnå den krop, du altid har ønsket.

Brug din fødselsdag som en mulighed for at takke ham for konstant at passe på din ryg hvert skridt på vejen.

Her er nogle fødselsdagscitater til trænere

 • Når det kommer til motion, er dine forventninger helt store. Jeg må indrømme, at du nogle gange endda får mig til at græde. Men til sidst får jeg et smil. På grund af udseendet af min krop er det hele det værd. Tillykke med fødselsdagen.
 • Du har arbejdet hårdt for at få mig i form. I dag er det tid til at fortryde noget af det ved at spilde penge på kage. Tillykke med fødselsdagen.
 • I en perfekt verden ville din fødselsdagsfest blive overværet af fitnessfanatikere, alle ville have skud proteinpulver og derefter fejre ved at lave push-ups til din yndlingsmusik. Tillykke med fødselsdagen.
 • For den rene glæde, jeg oplever, når jeg ser mig i spejlet, har jeg ingen at takke undtagen min inspirerende personlige træner. Tillykke med fødselsdagen.
 • Nogle gange frygter jeg dig, fordi du får mig til at føle smerte. Nogle gange elsker jeg dig, fordi du stopper min vægtøgning. Nogle gange bliver jeg sur på dig, fordi du skubber mig ud over mine grænser. Nogle gange føler jeg mig taknemmelig, fordi du er grunden til, at jeg er i form. Tillykke med fødselsdagen.
Nogle gange frygter jeg dig, fordi du får mig til at føle smerte. Nogle gange elsker jeg dig, fordi du stopper min vægtøgning. Nogle gange bliver jeg sur på dig, fordi du skubber mig ud over mine grænser. Nogle gange føler jeg mig taknemmelig, fordi du er grunden til, at jeg er i form. Tillykke med fødselsdagen.
 • For min personlige træner… min fødselsdagsgave indpakket til dig, vil aldrig komme tæt på gaven med et bedre liv, som du har givet mig. Tillykke med fødselsdagen.
 • Fødselsdage er ikke tiden til at være omkring vægte og fitnessudstyr. Gå ud af gymnastiksalen og have det sjovt at feste med dine venner. Tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg håber, at dine fødselsdagsfester ikke involverer pushups, sit-ups og proteindrikke. Tillykke med fødselsdagen.
 • Dit engagement i fitness og sundhed vises altid. Hvor du får dit energiniveau fra, ved jeg aldrig. Men i dag er dagen til at feste meget og give slip. Hav en masse sjov og lad drinksene flyde. Tillykke med fødselsdagen bror.
 • Arbejdspladsen skal skifte fra Personal Trainer til Life Changer. Tillykke med fødselsdagen.
Arbejdspladsen skal skifte fra Personal Trainer til Life Changer. Tillykke med fødselsdagen.
 • Siden du begyndte at træne mig, har mit liv gennemgået en dyb transformation. For at sætte mig på et lykkeligt sted giver jeg æren for deres konstante opmærksomhed og overvældende motivation. Tillykke med fødselsdagen.
 • Da du allerede har en fantastisk krop, hvad vil dit fødselsdagsønske være? Tillykke med fødselsdagen.
 • Du kan kalde dig selv en personlig træner, men for mig er du en engel, der har forvandlet mit liv for evigt. Tillykke med fødselsdagen.
 • Dine fødselsdage er en kamp mellem DIG og ALDER. Det er overflødigt at sige, at AGE taber hver gang. Tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg ved, at du tænker på at være i form 24 timer i døgnet, syv dage om ugen, men i dag er dagen til at slippe løs og have det sjovt. Tillykke med fødselsdagen.
Jeg ved, at du tænker på at være i form 24 timer i døgnet, syv dage om ugen, men i dag er dagen til at slippe løs og have det sjovt. Tillykke med fødselsdagen.
 • ) Tillykke med fødselsdagen til min personlige træner, der sætter mig i meget smerte, men det er det hele værd, fordi jeg endelig føler mig sexet igen.
 • Må velsignelserne fra ånderne i revne muskler altid overvinde forbandelsen fra fedtdæmonerne. Tillykke med fødselsdagen.
 • Dine energiniveauer motiverer mig, og din entusiasme for fitness er absolut inspirerende. Men i dag, tag en pause fra at motivere andre: bare gør noget specielt. Tillykke med fødselsdagen.
 • Den værste del af at træne med dig er smerten, men den bedste del af at træne med dig er gevinsten. Tillykke med fødselsdagen.
 • Hurtigere, hårdere og stærkere: Dette er hvad du presser mig til at gøre, når vi træner hver dag. Stærkere, gladere og gladere: dette er hvad jeg ønsker til din fødselsdagsfest.
Hurtigere, hårdere og stærkere: Dette er hvad du presser mig til at gøre, når vi træner hver dag. Stærkere, gladere og gladere: dette er hvad jeg ønsker til din fødselsdagsfest.

fødselsdagscitater til trænere

 • Magre nedskæringer, grønne grøntsager og sunde fødevarer er, hvad du altid foreslår, men i dag skal du have det sjovt og fortsætte med at slanke dig. Tillykke med fødselsdagen.
 • Du skubber mig til mine grænser, som jeg nogle gange virkelig hader. Men hårdt arbejde betaler sig, når jeg taber mig. Måske er din fødselsdag den perfekte dag til at sige tak, for at have udholdt mine ranger fra start til slut. Tillykke med fødselsdagen.
 • Håndvægte, vægtstænger og vægtmaskiner: alt dette skal lægges til side, for i dag er tiden til kage, mad og drikke. Tillykke med fødselsdagen.
 • Tillykke med fødselsdagen til den personlige træner, der ikke kun ved, hvordan man trætter mig, men også inspirerer mig og hjælper mig med at flyve højere.
 • En fabelagtig personlig træner, der også er en god ven. Jeg håber, at dette utrolige forhold aldrig slutter. Tillykke med fødselsdagen.
En fabelagtig personlig træner, der også er en god ven. Jeg håber, at dette utrolige forhold aldrig slutter. Tillykke med fødselsdagen.
 • Normale mennesker som mig SØGER inspiration, mens personlige trænere som dig GIVER det. Tillykke med fødselsdagen.
 • Til min personlige træner… hver dag beder du mig om at træne hårdt eller gå hjem. I dag fortæller jeg dig, at du skal have det sjovt eller gå hjem. Tillykke med fødselsdagen.
 • Fitness kan være en sindstilstand, men folk som mig har brug for inspirerende trænere som dig for at komme dertil. Tillykke med fødselsdagen.
 • Din rolle i mit liv er meget dybere, end du kan forestille dig. Det er næsten som om dit træningsregime har forløst mig fra mine kostsynder. Min krop ville være i en trist tilstand, hvis det ikke var for dig, det er derfor, jeg vil ønske dig den sødeste og lykkeligste fødselsdag.
 • Nogle gange kommer engle ind i dit liv forklædt som normale mennesker. I mit liv er det dig. Tillykke med fødselsdagen.
Nogle gange kommer engle ind i dit liv forklædt som normale mennesker. I mit liv er det dig. Tillykke med fødselsdagen.
 • På din fødselsdag vil jeg indrømme, at uden dig ville mit liv have været en katastrofe. Den motivation, du giver mig hver dag, har ændret mig til det bedre på alle måder. Tillykke med fødselsdagen.
 • I dag er dagen til at forkæle din krops arrede muskler med slik og kager. Når alt kommer til alt fortjener selv fitnessguder som dig en pause. Tillykke med fødselsdagen.
 • Du har den mest sexede krop nogensinde. Hvad mere kan du ønske dig på din fødselsdag? Tillykke med fødselsdagen.
 • At arbejde sammen med dig har forvist det meste af min tristhed. Jeg håber, at din fødselsdag er lige så glad, som du gjorde mod mig. Tillykke med fødselsdagen.
 • Bare rolig: alder påvirker slet ikke din fit krop. Tillykke med fødselsdagen.
Bare rolig: alder påvirker slet ikke din fit krop. Tillykke med fødselsdagen.

Flere fødselsdagscitater

Fødselsdag scitater til stedsøn: Ønsker og beskeder

Vi håber, du kan lide disse samlinger af fødselsdagstrænercitater. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top