Hjem » Citater » Fødselsdagscitater til stedatter: Ønsker og beskeder

Fødselsdagscitater til stedatter: Ønsker og beskeder

Fødselsdagscitater til stedatter: Andet ægteskab har ikke altid den perfekte start. Det kan være svært at finde lykke og kærlighed i et forhold, der mangler fundament.

Separation og skilsmisse kan undertiden gøre det vanskeligt for forældre at komme overens med deres stedbørn.

Men livet giver altid muligheder for at bygge broer, og din steddatters fødselsdag er en af disse muligheder. Ud over hendes yndlingsgaver, skriv en sød sætning på et lykønskningskort for at fortælle hende, at dit bånd er meget mere end overfladisk.

Antag ikke, at dit stedbarn aldrig vil forstå dine følelser. Din modenhed kan overraske dig, og dine ord kan have en stærk indflydelse på din opfattelse af, hvem du er som person.

Få hende til at føle sig speciel i løbet af sin fødselsdagsuge med søde Facebook-indlæg og tekstbeskeder, der forbinder dem begge på et dybere niveau. Selvom du ikke får den slags svar, du forventede, skal du ikke give op.

Det tager tid at ordne forhold. Vær tålmodig og uselvisk: Vent til den dag, hvor din stedatter indser, hvor meget kærlighed hun har i vente til hende.

Her er nogle fødselsdagscitater til stedatter

 • En datter, der er min bedste ven i forklædning: kære, du er den største præmie i mit liv. Tillykke med fødselsdagen.
 • Det er muligt, at vores forhold kom med et præfiks kaldet STEP, fordi det skulle være smukt hvert TRIN på vejen. Tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg havde ikke glæden ved at føde dig, men jeg har glæden ved at have dig i mit hjerte. Tillykke med fødselsdagen.
 • Til min kære datter… vi er måske ikke forenet af DNA, men vores liv er en fest hver dag. Tillykke med fødselsdagen.
 • Andet ægteskab er fuld af angst, misforståelse, og stress. Men siden min havde dig, var alt fyldt med smil og lykke. Tillykke med fødselsdagen.
Andet ægteskab er fuld af angst, misforståelse, og stress. Men siden min havde dig, var alt fyldt med smil og lykke. Tillykke med fødselsdagen.
 • Du kunne have været den kraft, der forårsagede kampene mellem din far og mig, men i stedet blev du limen, der holdt os sammen. Tillykke med fødselsdagen skat og tak fordi du gjorde familien stærkere.
 • Det betyder ikke noget, om jeg aldrig oplever de magiske ni måneder af graviditeten, fordi jeg allerede har en vidunderlig datter som dig i min skæbne. Tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg føler mig som en dronning, fordi jeg har en prinsesse til min steddatter. Tillykke med fødselsdagen skat.
 • Fra stormene af en skilsmisse og et andet ægteskab troede jeg aldrig, at jeg ville komme over det. Men alle brikkerne faldt på plads, da jeg blev mor til en datter som dig. Tillykke med fødselsdagen.
 • En stedfar fremstilles ofte som en mand, der ser sin stedatter som den bagage, der følger med sin nye kone. Men for mig er du den skat, der har oplyst mit liv. Tillykke med fødselsdagen.
En stedfar fremstilles ofte som en mand, der ser sin stedatter som den bagage, der følger med sin nye kone. Men for mig er du den skat, der har oplyst mit liv. Tillykke med fødselsdagen.

fødselsdagscitater til min stedatter

 • Mere end at give mig plads i huset, gav du mig plads i dit hjerte. Mere end blot at give mig accept af en stedatter, gav du mig kærligheden til en bedste ven. Mere end blot at give mig status som din nye mor, gav du mig den respekt, jeg fortjener som kvinde. Tillykke med fødselsdagen.
 • Stedmødre skal arbejde hårdt for at finde grunde og måder at elske deres steddøtre på, men du har gjort mig til en naturlig professionel i mit arbejde. Tillykke med fødselsdagen skat.
 • Forholdet mellem en stedfar og en stedatter er som en smuk lotus, der kun kan vokse midt i det beskidte vand af stress og spænding forårsaget af et andet ægteskab. Tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg er måske ikke din biologiske far, men jeg elsker dig som min egen datter. Vi har måske ikke kendt hinanden for evigt, men vores bånd er noget, som jeg virkelig værdsætter. Tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg vil aldrig være i stand til at give dig mine gener, men jeg vil være den bedste far, verden nogensinde har set. Tillykke med fødselsdagen.
Jeg vil aldrig være i stand til at give dig mine gener, men jeg vil være den bedste far, verden nogensinde har set. Tillykke med fødselsdagen.
 • Først efter at have været din stedfar indså jeg, at jeg kun var et SKRIDT væk fra lykke i alle disse år. Tillykke med fødselsdagen.
 • Forholdet mellem en stedfar og en stedatter er som en smuk lotus, der kun kan vokse midt i det beskidte vand af stress og spænding forårsaget af et andet ægteskab. Tillykke med fødselsdagen.
 • Gud kunne have fået mig til at blive forelsket i din far, bare så jeg kunne blive mor til en dejlig pige som dig. Tillykke med fødselsdagen.
 • Fra nysgerrighed til angst, fra nervøsitet til frygt, fra bekymring til forstenning: Da jeg startede mit andet ægteskab og en ny familie, blev alle mine stressende følelser negeret af en enkelt følelse, du gav mig: kærlighed. Tillykke med fødselsdagen.
 • Du har måske været ked af min tilstedeværelse i din fars liv, men du værdsatte det. Du hadede måske min deltagelse i dit eget liv, men du værdsatte det. Du hadede måske min tilføjelse til din familie, men du hilste det velkommen. Tak, tillykke med fødselsdagen.
Du har måske været ked af min tilstedeværelse i din fars liv, men du værdsatte det. Du hadede måske min deltagelse i dit eget liv, men du værdsatte det. Du hadede måske min tilføjelse til din familie, men du hilste det velkommen. Tak, tillykke med fødselsdagen.

fødselsdagsbesked til min steddatter

 • I modsætning til andre har vi været i stand til at stoppe alle vores argumenter, kampe og uenigheder, fordi vi fjernede ordet STEP fra vores mor-datter-forhold. Tillykke med fødselsdagen.
 • Hvis kampe og afstand bringer kære tættere på os til sidst, lad os fortsætte med at kæmpe. En dag vil det gøre os til den nærmeste stedfar-stedatter i verden. Tillykke med fødselsdagen.
 • Forholdet mellem en stedmor og en stedatter er som at drikke en ejendommelig vin: det tager tid at vokse på din gane og til sidst blive din favorit. Tillykke med fødselsdagen.
 • Du kunne have gjort mit liv til helvede, men du forvandlede det til paradis. Du kunne have gjort hver dag til en kedelig opgave, men du gjorde det til en afslappende ferie. Tillykke med fødselsdagen.
 • Den bedste fjernelse, du og jeg har gjort, er at slette ordet stedfar og stedatter fra ordbøgerne i vores liv. Tillykke med fødselsdagen.
Den bedste fjernelse, du og jeg har gjort, er at slette ordet stedfar og stedatter fra ordbøgerne i vores liv. Tillykke med fødselsdagen.
 • I stedet for at være en forræderisk rejse har min rolle som stedmor været en glat tur, alt sammen takket være en datter så sød som dig. Tillykke med fødselsdagen.
 • For mig er det ikke blod eller nogen form for genetisk materiale, der gør mig så speciel som mor til en stedatter. Det er kærligheden til en datter, der er så sød, at det får mit liv til at virke som en vidunderlig fornøjelse. Tillykke med fødselsdagen.
 • Vores familiemix er blevet perfektioneret takket være en magisk ingrediens kaldet min stedatter. Tillykke med fødselsdagen.
 • Vores forhold er som ler: det kan ændre form afhængigt af omstændighederne, men det vil altid holde os sammen. Tillykke med fødselsdagen.
 • De bedste steddøtre i verden er ikke dem, der accepterer deres forældres nye koner, men dem, der byder dem velkommen som nye bedste venner i deres liv. Tillykke med fødselsdagen.
De bedste steddøtre i verden er ikke dem, der accepterer deres forældres nye koner, men dem, der byder dem velkommen som nye bedste venner i deres liv. Tillykke med fødselsdagen.

citater til en stedatter på hendes fødselsdag

 • Vi er måske ikke forbundet med blod, men vores kærlighed er endnu tykkere end mudder. Han er måske din anden far, men kærlighed mellem os er iboende. Tillykke med fødselsdagen.
 • Eventyr har altid portrætteret stedmødre som onde. Men for mig er den eneste gang, jeg nogensinde bliver ond, når en anden prøver at være ond mod dig. Tillykke med fødselsdagen skat.
 • De smertefulde ar fra en BITTER skilsmisse helede, da jeg blev far til en sådan SØD datter. Tillykke med fødselsdagen.
 • I mit andet ægteskab forventede jeg en masse tilpasninger og forpligtelser, men i stedet fandt jeg en meget kærlig og imødekommende datter. Tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg indså, at min grimme skilsmisse fra fortiden var en velsignelse i forklædning, da jeg havde sådan en dejlig datter som dig. Tillykke med fødselsdagen.
Jeg indså, at min grimme skilsmisse fra fortiden var en velsignelse i forklædning, da jeg havde sådan en dejlig datter som dig. Tillykke med fødselsdagen.

Flere fødselsdagscitater

Vi håber, du kan lide disse samlinger af fødselsdagscitater til steddatter. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top