Hjem » Blog » Fødselsdagscitater til mand: Ønsker og beskeder

Fødselsdagscitater til mand: Ønsker og beskeder

Fødselsdagscitater til mand: Vil du skrive nogle romantiske sætninger på et håndlavet kort til ham? Dette indlæg hjælper dig med at komme med de sødeste, sjoveste og mest yndige fødselsdaghilsener til din mand.

Hæld dit hjertes følelser i ord. Se ind i hans øjne og sig, jeg elsker dig, ligesom du gjorde, før du blev gift. Forkæl din mand på hans fødselsdag med lange knus, ømme kys og utrolige gaver. Bed ham om at tage en fridag, så I begge kan tilbringe tid alene og med familien.

Fra Facebook til Twitter til Pinterest, oversvøm dine sociale netværk med de sødeste ting. Gør dit bedste for at gøre hans fødselsdag til en fest, som han finder passende at vise frem for sine venner. Når alt kommer til alt er du ikke bare mand og kone: du er ledsagere på en smuk rejse kaldet livet.

Her er nogle fødselsdagscitater til mand

 • Jeg husker stadig det øjeblik, hvor vi kiggede ind i hinandens øjne og sagde, at jeg elsker dig for første gang… fordi det føles nøjagtigt på samme måde, selv i dag. Tillykke med fødselsdagen.
 • Det er svært at være gift med en mand så smuk som dig, for når andre kvinder savler på dig, ville jeg ønske, at jeg vidste kung fu. Tillykke med fødselsdagen.
 • Du er min Instagram, fordi din kærlighed omslutter mit liv i de smukkeste nuancer. Tillykke med fødselsdagen.
 • Du får mig til at føle, at jeg bliver forelsket i dig for første gang, igen og igen. Jeg elsker dig, tillykke med fødselsdagen.
 • Du er hård på ydersiden, det er derfor, jeg synes, du er smuk. Du er sød indeni, det er derfor, jeg elsker dig. Tillykke med fødselsdagen.
Du er hård på ydersiden, det er derfor, jeg synes, du er smuk. Du er sød indeni, det er derfor, jeg elsker dig. Tillykke med fødselsdagen.
 • Livet kan være hårdt, men med dig er det en utrolig rejse. Tillykke med fødselsdagen.
 • Lad os tage en selfie sammen, fordi jeg vil sende den på Facebook og vise alle den person, hvis smil får mit liv til at fungere. Tillykke med fødselsdagen.
 • Hemmeligheden bag et lykkeligt ægteskab kan opsummeres med kun fire ord: En mand som dig. Tillykke med fødselsdagen.
 • Beundring, ambition og inspiration: dette er ikke blot motiverende ord, men de følelser, du påkalder i mit hjerte hver dag. Tillykke med fødselsdagen skat.
 • Der er ingen pille eller spray i verden, der garanterer 100 procent smertelindring, som dine kys gør. Tillykke med fødselsdagen.
Der er ingen pille eller spray i verden, der garanterer 100 procent smertelindring, som dine kys gør. Tillykke med fødselsdagen.

Fødselsdagsbesked til min mand

 • Jeg havde et liv, før jeg mødte dig. Men det er dig, der gav den mening. Tillykke med fødselsdagen.
 • Efter at have giftet mig med dig indså jeg, at rigtige mænd ikke bærer skinnende rustning, men i stedet bliver deres koners skinnende rustning. Tillykke med fødselsdagen til min herre.
 • Bare se hvor langt vi er kommet. Jeg ved ikke, hvad fremtiden bringer for os, men så længe vi er sammen, ved jeg, at det vil være fantastisk. Tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg blev forelsket i dig, ikke på grund af det, jeg fandt i dig, men på grund af det, du hjalp mig med at finde inde i mit hjerte. Tillykke med fødselsdagen.
 • Livet er intet mindre end en fornøjelse. Fordi jeg har en mand, der er meget sød. Selv efter alle disse år efterlader han mig målløs. Deres knus og kys er det, der får mit hjerte til at slå. Tillykke med fødselsdagen.
Livet er intet mindre end en fornøjelse. Fordi jeg har en mand, der er meget sød. Selv efter alle disse år efterlader han mig målløs. Deres knus og kys er det, der får mit hjerte til at slå. Tillykke med fødselsdagen.
 • Alt i livet har en grænse undtagen min kærlighed til dig. Tillykke med fødselsdagen.
 • Du er ikke kun manden i mine drømme, du er også far til mine børn. Du er ikke bare min mand og livspartner, du er den soulmate, der giver mening til mit liv. Tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg bliver ikke selvtilfreds med dig. Det er bare det, at jeg er komfortabel med at blotte min sjæl og dele alle dele af mit liv med dig, unapologetisk. Tillykke med fødselsdagen.
 • DU er grunden til, at MINE fødselsdage er værd at fejre. Tillykke med fødselsdagen.
 • Uanset om det er fireogtyve timer om dagen, syv dage om ugen, tredive dage om måneden eller tolv måneder om året, vil en levetid aldrig være nok til at savle over en mand så smuk som dig. Tillykke med fødselsdagen.
Uanset om det er fireogtyve timer om dagen, syv dage om ugen, tredive dage om måneden eller tolv måneder om året, vil en levetid aldrig være nok til at savle over en mand så smuk som dig. Tillykke med fødselsdagen.

Fødselsdagskort til min mand

 • Hvert lys på din kage betyder, hvordan du har oplyst vores liv med din kærlighed. Tillykke med fødselsdagen.
 • Du er en god far og en kærlig mand, men vigtigst af alt, du er en mand, der holder de løfter, han giver. Tillykke med fødselsdagen.
 • Tillykke med fødselsdagen til min støttesøjle, anker i livet, største fan, loyal tilhænger, følelsesmæssig healer, blikfang, og vigtigst af alt, min elskede mand. Jeg elsker dig.
 • Mit gifte liv er som et smukt symfoniorkester, dirigeret af den mand, jeg kærligt kalder min MAND. Tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg vidste aldrig, hvad SOULMATE betød, før jeg mødte dig: manden, hvis hjerte talte til mit, og hvis sjæl var forbundet med min. Tillykke med fødselsdagen.
Jeg vidste aldrig, hvad SOULMATE betød, før jeg mødte dig: manden, hvis hjerte talte til mit, og hvis sjæl var forbundet med min. Tillykke med fødselsdagen.
 • Som par er vi uadskillelige. Som par er vi meget varme. Som forældre er vi gode. Min kære mand, jeg elsker dig meget. Tillykke med fødselsdagen.
 • Ordene MIG, MIG og DU holdt op med at betyde noget, da livet blev OS. Tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg elsker mit liv, fordi min dag begynder og slutter i armene på en smuk og kærlig mand som dig. Tillykke med fødselsdagen.
 • Vin kan blive bitter over tid, men du bliver krydret. Tillykke med fødselsdagen smuk.
 • Dybt i mit hjerte ved jeg, at jeg kan stole blindt på dig. Men du lærte mig noget vigtigere: at stole blindt på mig selv. Tillykke med fødselsdagen.
Dybt i mit hjerte ved jeg, at jeg kan stole blindt på dig. Men du lærte mig noget vigtigere: at stole blindt på mig selv. Tillykke med fødselsdagen.

Fødselsdagshilsner til min mand

 • Hver gang livet har været hårdt, og hver gang en storm har forsøgt at skylle mig ned, har du været min klippe, og du har altid reddet dagen. Hver gang jeg ser på dig og hver gang jeg ser dit smukke ansigt, føler jeg mig heldig at være din kone, og jeg er glad for, at ingen andre har taget min plads. Tillykke med fødselsdagen.
 • Den, der sagde, at alle mænd var ens, mødte åbenbart aldrig dig. Tillykke med fødselsdagen mand.
 • Hvis nogen lykønsker mig med at være en god professionel, en god mor eller en god kone, fortæller jeg dem hovedårsagen til min succes: en god mand. Tillykke med fødselsdagen.
 • Tillykke med fødselsdagen til manden, der aldrig forhindrede mig i at tro på mine drømme og, vigtigere, lærte mig at leve mine drømme.
 • Jeg ser ikke i spejlet for at føle mig attraktiv eller sexet. Jeg kigger bare ind i dine øjne. Tillykke med fødselsdagen til manden, der får mig til at føle mig som en million dollars.
Jeg ser ikke i spejlet for at føle mig attraktiv eller sexet. Jeg kigger bare ind i dine øjne. Tillykke med fødselsdagen til manden, der får mig til at føle mig som en million dollars.
 • Som elsker, du er min soulmate. Som ven er du min bedste ven. Ligesom min mand er du mit blikfang. Som min livspartner er du kaptajn på mit skib. Tillykke med fødselsdagen.
 • Der er et almindeligt ordsprog, at alle mødre ønsker, at deres døtre skal have bedre ægtemænd end deres egne. På din fødselsdag vil jeg stolt sige, at jeg aldrig vil tænke sådan, fordi du er den bedste mand, en kone nogensinde kunne have. Jeg vil bare have, at vores søn skal have en livspartner lige så god som dig. Tillykke med fødselsdagen skat.
 • Nu hvor du er vokset op et år, håber jeg, at du også er klogere og mere moden. Tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg fejrer din fødselsdag ikke kun fordi du er min mand. Jeg fejrer din fødselsdag, fordi du gør mit liv til en fest hver dag. Tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg er ikke enig i sætningen “lev livet som om der ikke er nogen morgen”. At være forelsket i dig har fået mig til at tro på “livet er perfekt, og der er mere lykke i vente”. Tillykke med fødselsdagen.

Flere fødselsdagscitater

Fødselsdagscit ater til kone: Ønsker og beskeder

Vi håber, du kan lide disse samlinger af fødselsdagscitater til mand. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top