Hjem » Blog » Fødselsdagscitater til kone: Ønsker og beskeder

Fødselsdagscitater til kone: Ønsker og beskeder

Fødselsdagscitater til kone: Tænker på, hvad du skal skrive i en hilsen til din kone? Tag ideer fra disse romantiske ønsker om at skrive noget af dit eget.

Den nemmeste måde at tænke på noget, hun vil huske i lang tid, er at angive dine følelser. Tænk på alle de søde minder og husk, hvordan dit forhold var gennemblødt i nuancer af kærlighed, da du startede dating. Skriv det ned på et håndlavet kort eller en sød note, og læg den på dit natbord. Ønsk ham tillykke med fødselsdagen om morgenen med et knus.

Fortsæt med at fortælle hende, hvor meget du elsker hende med et kys. Gør hende til dronningen af sociale medier i en dag ved at tagge hende med fødselsdagsønsker på Facebook, Twitter, Instagram og Pinterest.

Tag hende ud på en date og sørg for, at du ikke bruger for lidt penge på hendes gave. I slutningen af dagen vil hun være ret overbevist om, at hun har den bedste mand nogensinde.

Her er nogle fødselsdagscitater til kone

 • Mere end en kone, i dig har jeg fundet en ven for livet. Tillykke med fødselsdagen.
 • På din fødselsdag vil jeg love dig, at jeg ikke bliver træt, før jeg opfylder alle dine ønsker og ønsker. Tillykke med fødselsdagen.
 • Gode tider bliver bedre, og dårlige tider bliver tålelige, når de deles med en livspartner som dig. Tillykke med fødselsdagen.
 • Tillykke med fødselsdagen til den perfekte kone, der har gjort mig til den perfekte mand, som jeg er i dag.
 • Selvom jeg er blændet af din kærlighed, har det åbnet mine øjne for en bedre fremtid. Tillykke med fødselsdagen.
Selvom jeg er blændet af din kærlighed, har det åbnet mine øjne for en bedre fremtid. Tillykke med fødselsdagen.
 • I mine arme vil jeg have dig til at være. Min kærlighed til dig, jeg vil have dig til at se det. Mit hjerte banker, jeg vil have dig til at føle. Lag af mine følelser, jeg vil have dig til at bekæmpe dem. I mine øjne vil jeg have dig til at kigge. Fortabt sammen elsker jeg hinanden, i kærlighedens forbløffelse. Tillykke med fødselsdagen.
 • De fleste mennesker læser citater for at finde den sande mening med livet, men alt hvad jeg skal gøre er at se ind i dine øjne. Tillykke med fødselsdagen.
 • Din fødselsdag er en sød påmindelse om, at vores forhold handler om at se på de kommende år. Fortiden har aldrig betydet noget og vil aldrig betyde noget. Tillykke med fødselsdagen.
 • Der kan være hundredvis af måder at ønske dig tillykke med fødselsdagen på, men den bedste måde er at give dig selv et kram og hviske søde ord, mens vi balancerer til kærlighedens tango. kys og knus
 • Der er så mange ting, jeg kan lide ved dig, skat, at lykønske dig ville tage længere tid end uendeligt. Du er kvinden i min fantasi, og jeg kan ikke forestille mig mit liv uden dig, skat. Tillykke med fødselsdagen.
Der er så mange ting, jeg kan lide ved dig, skat, at lykønske dig ville tage længere tid end uendeligt. Du er kvinden i min fantasi, og jeg kan ikke forestille mig mit liv uden dig, skat. Tillykke med fødselsdagen.

Fødselsdagsbesked til min mand

 • Din fødselsdagskage symboliserer, hvordan din sødme gør livets bitre øjeblikke værd at tolerere. Tillykke med fødselsdagen.
 • Den bedste del af vores forhold er, at minder om bitre kampe er blevet overskygget af minder om efterfølgende forsoning. Tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg akkumulerede en enorm gæld den dag, jeg giftede mig med dig: gælden til ubetinget kærlighed og evigt engagement. Jeg lover at fortsætte med at betale denne gæld indtil mit sidste åndedrag. Jeg elsker dig, tillykke med fødselsdagen.
 • Kvinden, der fik mig til at lide sæbeoperaer og hade at bruge beskidte badeværelser, fortjener en stående applaus på hendes fødselsdag. kys og kram
 • Gode tider eller dårlige, glade eller triste… bare et blik i dine øjne er alt, hvad jeg behøver for at få mig til at smile. Tillykke med fødselsdagen.
Gode tider eller dårlige, glade eller triste... bare et blik i dine øjne er alt, hvad jeg behøver for at få mig til at smile. Tillykke med fødselsdagen.
 • Tillykke med fødselsdagen til den person, der gjorde alle mine fødselsdage værd at fejre. Kys og knus
 • Alle ser ud til at vide, at du blev et år ældre end mig. Efter min mening er du præcis, som du var, da jeg mødte dig første gang: blændende og smuk. Tillykke med fødselsdagen.
 • Når du blæser lysene ud på din fødselsdagskage, vil jeg fortælle dig, at du er en vidunderlig kone. Uden dig i mit liv ville mit hjerte have blødt. Med dig ser jeg frem til et vidunderligt liv forude. Tillykke med fødselsdagen skat.
 • Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle give dig til din fødselsdag, fordi jeg troede, at diamanter ville være for billige og guld for almindeligt sammenlignet med en juvel som dig. Tillykke med fødselsdagen skat.
 • Før jeg mødte dig, var mit liv en tur i parken: doven og kedelig. Efter at have mødt dig blev livet til en rumvandring: fantastisk og simpelthen ude af denne verden. Tillykke med fødselsdagen.
Før jeg mødte dig, var mit liv en tur i parken: doven og kedelig. Efter at have mødt dig blev livet til en rumvandring: fantastisk og simpelthen ude af denne verden. Tillykke med fødselsdagen.

Fødselsdagsdedikation til min mand

 • Jeg betragtede mig selv som en total misfit, indtil jeg mødte dig, min livspartner og min perfekte partner. Tillykke med fødselsdagen.
 • Hvis du virkelig vil forstå, hvor meget din fødselsdag betyder for mig, skal du bare lytte til mit hjerte efter at have blæst lysene ud på din kage. Det vil ikke slå, det vil synge… Tillykke med fødselsdagen
 • Jeg skammer mig ikke over at fortælle alle mine venner, at du er ansvarlig for mit liv. Jeg føler mig heldig og stolt over at have en så hårdtarbejdende og fokuseret kvinde som dig som kone. Tillykke med fødselsdagen.
 • Din fødselsdag er den perfekte mulighed for at sige UNDSKYLD for alle kampe og argumenter, TAK for alle de ofre, du har gjort, og jeg ELSKER DIG for alt, hvad du betyder for mig. Tillykke med fødselsdagen.
 • Du er den helbredende tonic i mit liv. Uden dig ville alt være helt giftigt. Den stærke støtte fra en kone som dig er kun tilgængelig for et par heldige. Tillykke med fødselsdagen.
Du er den helbredende tonic i mit liv. Uden dig ville alt være helt giftigt. Den stærke støtte fra en kone som dig er kun tilgængelig for et par heldige. Tillykke med fødselsdagen.
 • Den dag, vi delte vores første kys, vidste jeg, at du ville være min fru Tillykke med fødselsdagen, kære.
 • Mens du blæser lysene på din kage, skal du ikke fremsætte nogen ønsker fra mig. I dig har jeg allerede alt, hvad jeg nogensinde kunne have ønsket mig. Tillykke med fødselsdagen.
 • På din finger den dag, jeg lagde ringen, fik du mig til at flyve ved at give mig vinger. Så strålende som solens stråler, har du altid været pigen i mine drømme. Tillykke med fødselsdagen.
 • Med dig som kone og mor til mine børn, ville jeg ikke have livet på nogen anden måde. Mit livslange løfte til vores ægteskab og vores familie er det, jeg ceremonielt fornyer på din fødselsdag.
 • Du kom, så og erobrede resten af mit liv. Jeg elsker dig, tillykke med fødselsdagen.
Du kom, så og erobrede resten af mit liv. Jeg elsker dig, tillykke med fødselsdagen.

Mand tillykke med fødselsdagen min elskede mand

 • Efter mange års ægteskab og sådanne søde minder, selv i dag, når jeg ser dig, går mit hjerte rundt. Tillykke med fødselsdagen skat.
 • Det er mange år siden den dag, vi blev gift, men du ser stadig lige så smuk ud som det øjeblik, jeg så dig gå ned ad gangen. Tillykke med fødselsdagen.
 • Da dronningen af dette hjem gør sig klar til at blæse lysene ud på sin kage, kommer vi alle sammen for at takke hende for alle de ofre, hun giver. Tillykke med fødselsdagen.
 • En fødselsdag er ufuldstændig uden en skål, og her er min til dig: Som mor er du den sødeste. Som kvinde er du den smukkeste. Som kone er du den bedste. Tillykke med fødselsdagen.
 • Selv efter alle disse år får hvert øjeblik, jeg er væk fra dig, mit hjerte til at føles kedeligt og blåt. Tillykke med fødselsdagen.
Selv efter alle disse år får hvert øjeblik, jeg er væk fra dig, mit hjerte til at føles kedeligt og blåt. Tillykke med fødselsdagen.
 • Den måde, du jonglerer med alt på, er en fantastisk bedrift. Du er den eneste grund til, at vores familie føler sig glad og komplet. Tillykke med fødselsdagen til sådan en smuk kvinde, sådan en kærlig mor og sådan en sød kone.
 • Din fødselsdagsfest vil passere hurtigt, men jeg lover, at fejringen af vores kærlighed vil vare evigt. Tillykke med fødselsdagen.
 • I dag lover jeg at forkæle dig som en dronning resten af dit liv, uanset om det er din fødselsdag eller ej. kys og knus
 • Jeg vil ikke tage selfies med dig, fordi alderen ikke har rørt dig, og jeg vil ikke være den eneste, der ser ældre ud. Tillykke med fødselsdagen.
 • Så længe jeg har dig ved min side, er der intet i verden, der kan stoppe mig nu. For en støttende kone og en smuk livspartner som dig bøjer jeg mig. Tillykke med fødselsdagen.
Så længe jeg har dig ved min side, er der intet i verden, der kan stoppe mig nu. For en støttende kone og en smuk livspartner som dig bøjer jeg mig. Tillykke med fødselsdagen.

Flere fødselsdagscitater

Fødselsdagscit ater til chef: ønsker og beskeder

Vi håber, du kan lide disse samlinger af fødselsdagscitater til kone. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top