Hjem » Citater » Fødselsdagscitater til kattekæledyr: ønsker og beskeder

Fødselsdagscitater til kattekæledyr: ønsker og beskeder

Fødselsdagscitater til kæledyrkat: Fejr din søde killings fødselsdag med en skål fuld af dine yndlingssnacks og leg med din yndlings fjercharmer.

Skriv en sjov besked, ordsprog eller sætning på et lykønskningskort, selvom katten ikke kan læse. Tag masser af fotos på din iPhone og del dem på Instagram. Optag søde videoer, mens din killing fejrer sin fødselsdag og gør det, han elsker mest: spise, spinde og tage en lur.

Alle disse ting kan virke fjollede lige nu, men de vil blive til de smukkeste minder, der vil helbrede dit hjerte år senere, når naturen gør det uundgåelige. Din killing siger det måske ikke højt, men selv katte har en måde at føle kærligheden i dit hjerte på.

Her er nogle fødselsdagscitater til en kat

 • Nogle gange klør du mig, nogle gange spinder du i mit skød. Nogle gange ignorerer du mig, nogle gange tager du en lur. Uanset hvad du gør, vil jeg bare have dig til at vide, at min kærlighed til dig vil vokse for evigt. Tillykke med fødselsdagen.
 • Ligesom et stearinlys smelter i varmen fra en flamme, smelter mit hjerte i varmen fra din purr. Tillykke med fødselsdagen lille.
 • Spise, sove, spinde og klø: Jeg misunder virkelig en kats liv. Tillykke med fødselsdagen heldige ven.
 • Hvis dine søde miaver ikke smeltede mit hjerte, ville jeg ikke have tolereret dine arrogante måder fra starten. Tillykke med fødselsdagen.
 • Du er ikke bare mit kæledyr, du er den helbredende balsam i mit liv. Når der opstår problemer med venstre, højre og midten, får dine søde purrer alt til at virke roligt. Tillykke med fødselsdagen.
Du er ikke bare mit kæledyr, du er den helbredende balsam i mit liv. Når der opstår problemer med venstre, højre og midten, får dine søde purrer alt til at virke roligt. Tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg er stolt over at have opdaget kuren mod angst og stress. Det er dig, min søde killing, jeg elsker dig for meget. Tillykke med fødselsdagen.
 • At stirre på dit smukke ansigt, lytte til dine miaver og gnide dit hoved sætter mig i et lykkeligt ansigt kaldet himlen. Tillykke med fødselsdagen killing.
 • Du er måske min yndlingskat, men nogle gange behandler du mig som en dørmåtte. Men uanset hvor arrogant du ser ud, vil din ømhed altid få mit hjerte til at skinne. Tillykke med fødselsdagen.
 • Da jeg købte dig, troede jeg, at jeg ville have en kat som kæledyr. Men med tiden har jeg tydeligvis indset, at jeg har en lærer. Tillykke med fødselsdagen sir.
 • Hvis katte virkelig har ni liv, håber jeg, at du bliver født i mit hus som mit kæledyr hver gang. Tillykke med fødselsdagen.
Hvis katte virkelig har ni liv, håber jeg, at du bliver født i mit hus som mit kæledyr hver gang. Tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg tror, du må have været en troldmand i et af dine tidligere katteliv. Din miau er som en tryllestav, som du bekvemt vinker for at bede om mad og kærlighed. Tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg ved, at det ikke betyder noget for dig, om du er fyldt to, ti eller femten, så længe din tallerken med mad er fuld, og din sandkasse er tom. Men alligevel ønsker jeg dig tillykke med fødselsdagen.
 • Hej kat, på din fødselsdag vil jeg have dig til at vide, at du er mit idol. Jeg ville ønske, at jeg kunne sove, spise, strejfe rundt og blive elsket, når jeg ville uden at skulle være god mod nogen. Tillykke med fødselsdagen.
 • Min kæreste er jaloux på dig, fordi jeg elsker at lade dig slikke mig, krølle op i sengen med mig og lege med mig til slutningen. Selv han får ikke nogle af disse privilegier. Tillykke med fødselsdagen killing.
 • Jeg er ligeglad med de myter, der siger, at sorte katte bringer uheld. Alt hvad jeg ved er, at du bringer lykke til mit liv. Tillykke med fødselsdagen skat.
Jeg er ligeglad med de myter, der siger, at sorte katte bringer uheld. Alt hvad jeg ved er, at du bringer lykke til mit liv. Tillykke med fødselsdagen skat.
 • Dine miaver svækker mine knæ, dine spinder giver et ømt pres på mit hjerte. Den søde kat, som du er, gør dig til stjernen i mit liv. Tillykke med fødselsdagen.
 • Du leger aldrig med mig, når jeg vil, og du ignorerer mig, når jeg har mest brug for dig. Du klør mig, når jeg er mest sårbar, og når jeg vil kramme dig, opfører du dig som et spøgelse. Du vækker mig med dine miaver, når jeg sover dybt. Selv når du river polstringen, er der aldrig en antydning af tristhed i dit ansigt på grund af din fejl. Alligevel elsker jeg dig mere end noget andet i denne verden, fordi det er trøstende at se dig krøllet op i sofaen. Tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg købte dig en gave til din fødselsdag. Ville du være venlig nok til at være i humør til at åbne den? Tillykke med fødselsdagen killing.
 • Hvis jeg postede videoer af dine søde narrestreger på YouTube, ville de blive virale, fordi du er den sødeste kat i verden. Tillykke med fødselsdagen.
 • Der er kun én måde at beskrive dine poter, spidse ører, luftige hale og yndig miau på: ubegrænset ømhed. Tillykke med fødselsdagen cupcake.
Der er kun én måde at beskrive dine poter, spidse ører, luftige hale og yndig miau på: ubegrænset ømhed. Tillykke med fødselsdagen cupcake.

fødselsdagscitater til kattekæledyr

 • Du har taget fat i min lænestol, sofa, bogreol, dyne, laptop og vigtigst af alt: mit hjerte. Tillykke med fødselsdagen til min søde kat.
 • Den eneste grund til, at jeg ikke kunne købe en fødselsdagsgave til dig, er fordi du har sovet i min forbandede taske hele dagen. Tillykke med fødselsdagen kat.
 • Enhver, der siger, at en kvindes humørændringer er uforudsigelige, har naturligvis aldrig haft en kat som kæledyr. Dit humør ændrer sig, min kære killing, er skyldfri, men jeg elsker dig stadig. Tillykke med fødselsdagen.
 • Tillykke med fødselsdagen til det mest yndige medlem af denne husstand, hvilket er definitionen af ordet CUTE. Tillykke med fødselsdagen.
 • Min bedste ven er ekstremt fotogen, elegant, elegant, uafhængig og egocentrisk. Hun er ikke en supermodel, hun er min kære kat. Tillykke med fødselsdagen skat.
Min bedste ven er ekstremt fotogen, elegant, elegant, uafhængig og egocentrisk. Hun er ikke en supermodel, hun er min kære kat. Tillykke med fødselsdagen skat.
 • Jeg tror, du hemmeligt ved, hvor sød du virkelig er, og du drager fordel af din sødhed hele tiden. Tillykke med fødselsdagen søde killing.
 • Du besatte mit hjerte, hvilket jeg kunne lide. Men du besatte også min seng, som jeg ikke havde noget valg for. Tillykke med fødselsdagen.
 • Som din lærer har jeg endelig vænnet mig til, at jeg ikke rigtig er din lærer. Tillykke med fødselsdagen killing.
 • Du aner ikke, hvor kraftig din purr er. Jeg adopterede dig, fordi mit hjerte smeltede, da du purrede, og det ændrede mit liv for evigt. Tillykke med fødselsdagen.
 • Ingen medicin i verden har magten til at helbrede hjertesorg og lette spændingen i mit liv som min kats purr. Tillykke med fødselsdagen baby.
Ingen medicin i verden har magten til at helbrede hjertesorg og lette spændingen i mit liv som min kats purr. Tillykke med fødselsdagen baby.
 • Selvom du ødelagde mine puder og ødelagde mine bøger, har jeg intet andet valg end at elske dig for dit smukke look. Tillykke med fødselsdagen killing.
 • Du kræver mad ved at miave højt, men ingen kan nogensinde kræve din opmærksomhed. Du kræver et hyggeligt sted at tage en lur, men ingen vil være i stand til at kræve at lege med dig. Tillykke med fødselsdagen til katten, der virkelig er sin egen mester.
 • Der er ikke en eneste person i hele verden, der kan få mig til at smile selv midt i tårer, undtagen dig. Tillykke med fødselsdagen til min søde kat.
 • Da jeg købte dig, satte jeg dørfangere på alle dørene i mit hus, så du nemt kunne komme ind i hvert værelse. Jeg vidste ikke, at du let ville komme ind i hjerterne på hvert familiemedlem. Tillykke med fødselsdagen.
 • Alle hundeejere i nabolaget er jaloux på mig, fordi jeg har en kat så sød som dig. Tillykke med fødselsdagen.
Alle hundeejere i nabolaget er jaloux på mig, fordi jeg har en kat så sød som dig. Tillykke med fødselsdagen.
 • Tillykke med fødselsdagen Deres Højhed. Hvad vil du have, jeg skal bringe dig i dag? Mau venligst, når du har brug for mig på nogen måde.
 • Du kender ikke nogen tricks, du hopper ikke af følelser, når jeg kommer tilbage fra arbejde, og du ignorerer mig det meste af tiden. Jeg ved stadig ikke, hvorfor jeg elsker dig så højt. Tillykke med fødselsdagen killing.
 • Tillykke med fødselsdagen til min kat, hvis navn er stavet CAT – Sød, yndig og sød.
 • Ni livstider med purring, spisning og lur gør dig til den heldigste fyr nogensinde. Tillykke med fødselsdagen.
Ni livstider med purring, spisning og lur gør dig til den heldigste fyr nogensinde. Tillykke med fødselsdagen.

Flere fødselsdagscitater

Fødselsdagscit ater til kone: Ønsker og beskeder

Vi håber, du kan lide disse samlinger af fødselsdagscitater til kattekæledyr. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top