Hjem » Citater » Fødselsdagscitater til forlovede: Ønsker og beskeder

Fødselsdagscitater til forlovede: Ønsker og beskeder

Fødselsdagscitater til din forlovede: søde tekster, søde Facebook-indlæg, tweets fra Jeg elsker dig, sjove pins og romantiske citater på lykønskningskort: kvinden, der engang var din crush, derefter din kæreste, senere din forlovede og nu din fremtidige kone… Hun fortjener at blive behandlet som en dronning på sin fødselsdag.

Det er den dag på året, hvor du kan forkæle hende med hilsner, gaver, knus og kys. Giv ham en idé om, hvordan tingene vil være, når I begge bliver gift. Perioden mellem dit engagement og din bryllupsdag vil være den mest romantiske fase i dit liv.

De uvurderlige minder, du skaber nu, vil være den lim, der holder dig sammen som et par i fremtiden. Fortsæt, nyd den smukke tone af hvalpekærlighed og fejr som om der ikke er nogen morgendag.

Her er nogle fødselsdagscitater til din forlovede

 • Uanset hvad du vil, jeg får det. Uanset hvor du går, går jeg. Uanset hvad du har brug for, gør jeg det. Uanset hvad du ønsker, vil jeg få det til at gå i opfyldelse. Dette er mit løfte til dig. Tillykke med fødselsdagen.
 • Når en mand har en forlovede så smuk som dig, har han ingen andre ønsker end at gøre alle sine drømme til virkelighed. Tillykke med fødselsdagen.
 • Mine læber vil kysse dig, mine arme vil kramme dig, mine øjne vil se på dig, mit hjerte vil elske dig, og jeg vil ønske dig en tillykke med fødselsdagen.
 • Tillykke med fødselsdagen til kvinden, der er ved at blive den permanente vogter af min lykke og vogter af min livsglæde.
 • Solopgange virker mere fredelige, solnedgange virker roligere, drømme virker mere opnåelige, hver dag i livet virker mere værdifuld – bare fordi du er min forlovede. Tillykke med fødselsdagen.
Solopgange virker mere fredelige, solnedgange virker roligere, drømme virker mere opnåelige, hver dag i livet virker mere værdifuld - bare fordi du er min forlovede. Tillykke med fødselsdagen.
 • I går var jeg din kæreste. Jeg er din forlovede i dag. Jeg bliver din mand i morgen. Men det var, er og vil forblive… din sande kærlighed for evigt. Tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg har ikke den officielle ret til at glemme din fødselsdag, før jeg bliver din mand. Indtil da ønsker jeg dig en meget tillykke med fødselsdagen.
 • Da vi datede, ville jeg nyde min ungdom med dig. Nu hvor vi er forlovede, vil jeg nyde at blive gammel sammen med dig. Tillykke med fødselsdagen.
 • Denne fødselsdag er en fejring af det faktum, at du blev født til at elske mig og blive elsket af mig – resten af dit liv. Tillykke med fødselsdagen.
 • Du er englen, der snappede mig fra ensomhedens galge. Jeg ved ikke, hvad jeg ville have gjort uden dig, men jeg ved, hvad jeg vil gøre nu: holde dig tæt for evigt indtil evigheden. Tillykke med fødselsdagen til min forlovede.
Du er englen, der snappede mig fra ensomhedens galge. Jeg ved ikke, hvad jeg ville have gjort uden dig, men jeg ved, hvad jeg vil gøre nu: holde dig tæt for evigt indtil evigheden. Tillykke med fødselsdagen til min forlovede.
 • Den lykke, jeg finder i vores Union, er uvurderlig. Tillykke med fødselsdagen til min forlovede, min prinsesse.
 • På din fødselsdag vil jeg bare sige en ting: Jeg kan ikke vente på den dag, hvor vores nyligt engagerede status ændres til nygifte. Tillykke med fødselsdagen skat.
 • Udnyt dine kræfter og bede om alt, hvad du vil have fra mig. Hvordan kan jeg nægte? Du er trods alt min forlovede nu. Tillykke med fødselsdagen skat.
 • Må din fødselsdag være et af mange penselstrøg af farve på det livlige lærred i vores liv. Tillykke med fødselsdagen skat.
 • Din fødselsdag er EN grund til, at vi fejrer i dag… men vores kærlighed vil give os MILLIONER af grunde til at fejre hver dag i vores liv sammen. Tillykke med fødselsdagen til min forlovede.
Din fødselsdag er EN grund til, at vi fejrer i dag... men vores kærlighed vil give os MILLIONER af grunde til at fejre hver dag i vores liv sammen. Tillykke med fødselsdagen til min forlovede.

fødselsdagscitater til din forlovede

 • Ingen kan skrive en bog om vores liv, fordi vores evige kærlighedshistorie ikke har nogen ende. Tillykke med fødselsdagen til min forlovede.
 • Hvis livslang forpligtelse var noget, jeg kunne pakke i en kasse, ville det være min gave på din fødselsdag. Tillykke med fødselsdagen til min fremtidige kone.
 • Den dag min online status ændrede sig fra Single til Committed, ændrede mit hjertes tilstand sig fra at være forelsket til at være vanvittigt forelsket. Tillykke med fødselsdagen til min dejlige forlovede.
 • Lad os have det så sjovt i dag, at vi årtier fra nu, når vi bliver gamle og skrøbelige, kan huske denne dag og huske den som den bedste dag i vores liv. Tillykke med fødselsdagen.
 • Vi sad, og jeg kunne høre dine følelser, selv når du ikke talte. Det var den dag, jeg indså, at du var min, og jeg var din. Tillykke med fødselsdagen.
Vi sad, og jeg kunne høre dine følelser, selv når du ikke talte. Det var den dag, jeg indså, at du var min, og jeg var din. Tillykke med fødselsdagen.
 • Fra den dag, du blev min forlovede, lovede du at være sammen med mig på livets rejse. Jeg føler mig heldig at have dig som min fremtidige kone, Jeg føler mig velsignet, når jeg håber at tilbringe mit liv i dit selskab. Tillykke med fødselsdagen skat.
 • Når vi bliver gift, kan vores prioriteter ændre sig, når årene går. Men jeg vil have dig til at huske, at det at gøre dig glad vil være den højeste prioritet for alle mine prioriteter. Tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg behøver aldrig at huske min forlovedes fødselsdag, fordi hun altid minder mig om at købe hende en dyr gave. Tillykke med fødselsdagen kære.
 • Tillykke med fødselsdagen til kvinden, der gik fra at være min kæreste til min forlovede til at være min fremtidige kone.
 • Jeg ønsker en meget tillykke med fødselsdagen til kvinden, der vil gøre mig til en meget glad mand resten af mit liv.
Jeg ønsker en meget tillykke med fødselsdagen til kvinden, der vil gøre mig til en meget glad mand resten af mit liv.
 • Denne fødselsdag markerer begyndelsen på alle de vidunderlige fødselsdage, du fejrer med mig resten af dit liv. Tillykke med fødselsdagen til min forlovede.
 • Hver mand har magten til at elske. Men meget få mænd som mig er heldige nok til at have mulighed for at oversvømme deres kærlighed på en smuk kvinde, der har et smukt sind og sjæl. Tillykke med fødselsdagen til min forlovede.
 • Din fødselsdag får mig til at føle mig taknemmelig over for din mor for at have født kvinden i mine drømme. Tillykke med fødselsdagen til min forlovede.
 • Lige siden du blev min forlovede, har jeg brugt noget konstant: et smil. Tillykke med fødselsdagen skat.
 • Selvom det ikke var din fødselsdag, ville denne dag være speciel, fordi jeg har dig som min forlovede at dele den med. Tillykke med fødselsdagen kærlighed.
Selvom det ikke var din fødselsdag, ville denne dag være speciel, fordi jeg har dig som min forlovede at dele den med. Tillykke med fødselsdagen kærlighed.
 • Fødselsdagsønsker går altid i opfyldelse. I dag vil jeg give dig et lykkeligt liv. Tillykke med fødselsdagen.
 • Min fødselsdagsgave til dig er værdiløs sammenlignet med venskabsgaven for livet, du giver mig, når vi ikke gifter os. Tillykke med fødselsdagen skat.
 • Det øjeblik, jeg knælede ned for at foreslå dig, var spændende. Det øjeblik, du sagde JA, var magisk. Det øjeblik, vi delte vores første kys som forlovet, var ren lykke. Men de bedste øjeblikke er endnu ikke kommet: at tilbringe hver dag i vores liv sammen… bare perfekt. Tillykke med fødselsdagen.
 • Må du altid skinne som Jade, må din indre udstråling aldrig falme, må du aldrig miste din glans, må du forblive så smuk, som du altid har været. Tillykke med fødselsdagen kære.
 • Til min forlovede… I dag, på din fødselsdag, vil jeg love din far, at hans lille prinsesse vil blive behandlet som en dronning resten af sit liv. Tillykke med fødselsdagen.
Til min forlovede... I dag, på din fødselsdag, vil jeg love din far, at hans lille prinsesse vil blive behandlet som en dronning resten af sit liv. Tillykke med fødselsdagen.
 • Dit smil motiverer mig til at være en utrolig elsker, og din kærlighed overtaler mig til at skabe en stor fremtid for os selv. Tillykke med fødselsdagen til min forlovede.
 • Min kære forlovede… I dag eller i morgen vil jeg aldrig se dig trist. Hvor og hvor som helst vil jeg elske dig for evigt. Tillykke med fødselsdagen.
 • Som min forlovede markerer din fødselsdag begyndelsen på alle de vidunderlige fødselsdage, du vil fejre med mig resten af dit liv. Tillykke med fødselsdagen.
 • Den største gave, jeg nogensinde har modtaget, var det JA, jeg hørte, da jeg knælede ned og bad dig om at gifte dig med mig. Der er ingen gave, jeg kan give dig, der kan matche dens værdi og værdi. Tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg kan ønske dig tillykke med fødselsdagen millioner af gange, men det stemmer stadig ikke overens med den måde, du velsignede mig med et LYKKELIGT liv ved at blive min forlovede. Tillykke med fødselsdagen.
Jeg kan ønske dig tillykke med fødselsdagen millioner af gange, men det stemmer stadig ikke overens med den måde, du velsignede mig med et LYKKELIGT liv ved at blive min forlovede. Tillykke med fødselsdagen.

Flere fødselsdagscitater

Vi håber, du kan lide disse samlinger af fødselsdagscitater til forlovede. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top