Hjem » Blog » Fødselsdagscitater til bror: Ønsker og beskeder

Fødselsdagscitater til bror: Ønsker og beskeder

Fødselsdagscitater til bror: Brug din brors fødselsdag som en mulighed for at sige noget sødt til ham. Skriv en personlig besked på et lykønskningskort, send hende en dejlig sms, del nogle citater på Pinterest, eller send noget sjovt på hendes Facebook. Tøm lommerne og køb hende også en dejlig gave.

Båndet mellem brødre og søstre er ulig noget andet. Det er en uudtalt kærlighed, meget større end noget andet venskab eller forhold. Dette er en tilknytning, der forbliver stærk på trods af kampe, argumenter og søskenderrivalisering.

De fleste mennesker er ikke klar over dette, før de er modne nok til at huske deres ungdom og se, hvor vidunderligt det var at have en bror at vokse op med. Uanset om du har en ondskabsfuld yngre bror, der stjæler dine ting, eller en ældre bror, som du hader lige nu, lad ikke dette unikke bånd forsvinde.

Her er nogle fødselsdagscitater til bror

 • Søskende er, hvad bedste venner aldrig kan være. Tillykke med fødselsdagen til en af disse brødre.
 • Jeg tager et øjeblik til at tænke på alle vores barndomsminder fra år siden. Hvor meget jeg beundrede dig som min bror, vidste du sikkert ikke. På trods af vores misforståelser har du altid været meget venlig mod mig; nu ser jeg den uvurderlige værdi af en bror som dig. Tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg burde kalde dig Broogle, fordi du hjælper mig med at løse alle de problemer, jeg ikke kan finde svar på på Google. Tillykke med fødselsdagen bror.
 • Broder, du er ikke kun støtten til mit liv, men også mit livs stolthed. Hvis du ikke havde været der for mig i alle disse år, ville jeg være faldet fra hinanden indeni. Tillykke med fødselsdagen.
 • Dine er de perfekte trin, jeg vil følge. Uden dig ville mit liv have været helt tomt. Tillykke med fødselsdagen kære bror.
Dine er de perfekte trin, jeg vil følge. Uden dig ville mit liv have været helt tomt. Tillykke med fødselsdagen kære bror.
 • Det bedste, mor og far har gjort, er at give mig en bror som dig. Tillykke med fødselsdagen.
 • Da vi var små, var jeg vred på mor og far for at få mig til at dele mit værelse med dig. Nu er jeg klar over, hvilken vidunderlig velsignelse det var at vokse op med dig. Tillykke med fødselsdagen bror.
 • Du har været alt, hvad jeg kunne bede om, og intet, jeg ikke ville have i en bror. Tak, tillykke med fødselsdagen.
 • Selvom vi begge er totale modsætninger, har jeg altid elsket dig højt. Tillykke med fødselsdagen bror.
 • Jeg burde kalde dig Muren, fordi du støtter mig og hjælper mig med at stå højt. Tillykke med fødselsdagen bror.
Jeg burde kalde dig Muren, fordi du støtter mig og hjælper mig med at stå højt. Tillykke med fødselsdagen bror.

Fødselsdag citater til bror

 • Broder, uanset hvad livet kaster på os, vil jeg altid støtte dig. Tillykke med fødselsdagen bror.
 • Andre børn beundrer Superman, Batman og Spider-Man. Jeg behøver ikke at se på en mand, der flyver på himlen, en korsfarer med en kasket, der glider gennem gaderne, eller en fyr, der hopper fra en bygning til en anden. Jeg beundrer dig bare, min bror. Tillykke med fødselsdagen til min superhelt.
 • Lige siden vi spillede G.I. Joe, lige siden du lærte mig at bygge Legos, har du været tidenes bedste bror, det er alt, hvad jeg vil have dig til at vide. Tillykke med fødselsdagen.
 • Hele mit liv har jeg forfulgt lykke. Jeg vidste ikke, at jeg var gennemblødt i det i alle de barndomsår, jeg tilbragte med dig. Tillykke med fødselsdagen bror.
 • På min brors fødselsdag ønsker jeg ham, at vi altid vil være uadskillelige som vand og fisk. Tillykke med fødselsdagen.
På min brors fødselsdag ønsker jeg ham, at vi altid vil være uadskillelige som vand og fisk. Tillykke med fødselsdagen.
 • Vi blev født i denne verden i samme familie, og jeg ville ikke have ønsket det på nogen anden måde. Tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg vil bede min bank om et større skab, så jeg kan beholde mit største aktiv, som er DIG. Tillykke med fødselsdagen bror.
 • Din arbejdsprofil som bror er at elske mig, uanset hvilke problemer jeg kommer ind i. Jeg vil gerne lykønske dig, fordi du gør et godt stykke arbejde. Tillykke med fødselsdagen.
 • Du er den, der har lært mig at aldrig give op, at møde livets problemer med humor og opfindsomhed. At have dig omkring er en fornøjelse, du lyser mine dage op, og du får alt til at se strålende ud. Tillykke med fødselsdagen bror.
 • Jeg bliver altid ved med at sige, at du og jeg er helt forskellige mennesker. Men dybt inde i mit hjerte ved jeg, at vi ikke kunne være mere ens. Tillykke med fødselsdagen bror.
Jeg bliver altid ved med at sige, at du og jeg er helt forskellige mennesker. Men dybt inde i mit hjerte ved jeg, at vi ikke kunne være mere ens. Tillykke med fødselsdagen bror.

Fødselsdagsbesked til en søster

 • Jeg vil ikke give dig en gave, men to, for når jeg kommer i problemer, redder ingen mig undtagen dig. Tillykke med fødselsdagen bror.
 • Søskende som dig kompenserer for en million venner, gamle og nye. Tillykke med fødselsdagen.
 • Hvad ville jeg have gjort uden din hjælp, karakter efter klasse? Uden dig ved min side, ville jeg have mistet mig selv og forvildet mig. Tillykke med fødselsdagen bror.
 • Fra den dag, jeg holdt dig i mine arme, vidste jeg altid, at der ikke kunne være nogen mere speciel for mig end dig. Tillykke med fødselsdagen til min lillebror.
 • På din fødselsdag lad os fejre vores broderskab. Lad os endnu en gang love at forsvare hinanden i fremtiden, som vi altid har gjort. Tillykke med fødselsdagen bror.
På din fødselsdag lad os fejre vores broderskab. Lad os endnu en gang love at forsvare hinanden i fremtiden, som vi altid har gjort. Tillykke med fødselsdagen bror.
 • De sjoveste vittigheder, de mest dristige eventyr. De frækkeste øjeblikke, de sødeste fejl. De bedste samtaler, de sødeste minder. Bror, jeg er meget glad for, at vi deler vores skæbner. Tillykke med fødselsdagen.
 • Du er en bror, forskellig fra en anden. Du er min bedste ven, min trofaste tilhænger. Du hjælper mig med at håndtere gruppepres, du beroliger mig, når jeg ikke kan holde mig rolig. Du inspirerer mig hver dag til at blive bedre, min gæld til dig vil aldrig blive tilbagebetalt. Tillykke med fødselsdagen.
 • Gennem min barndom har du været den ideelle bror, der lærte mig nye ting. Din tilstedeværelse i mit liv er grunden til, at jeg endelig har vinger. Tillykke med fødselsdagen.
 • Den, der sagde, at mad, husly og tøj er alt, hvad en mand har brug for for at overleve, har åbenbart aldrig haft en bror som dig. Tillykke med fødselsdagen bror.
 • At være i nærheden er så vidunderligt, at selv at blive straffet ikke er en byrde. Tillykke med fødselsdagen.
At være i nærheden er så vidunderligt, at selv at blive straffet ikke er en byrde. Tillykke med fødselsdagen.

Fødselsdagsdedikation til min søster

 • Selvom vi sjældent kan stoppe med at kæmpe, er du for mig alt. Selvom vi altid skændes, betragter jeg dig som en meget kærlig bror. Selvom vores kampe aldrig hviler, tror jeg stadig, at du som bror er den bedste. Tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg beundrer dig ikke, fordi du er en bror, der kræver respekt. Jeg beundrer dig, fordi du er en bror, der fortjener det. Tillykke med fødselsdagen.
 • Mine bedste venner er tabt, fordi jeg forventer så meget af dem. Dette skyldes, at du har sat et meget højt referencepunkt. Tillykke med fødselsdagen bror.
 • Tak fordi du er min livslange støtte, tak fordi du er sådan en utrolig bror. Tak fordi du hjælper mig på alle måder, jeg håber du får en fantastisk dag. Tillykke med fødselsdagen.
 • Det bedste ved at have en fræk bror som dig er, at jeg kan bebrejde dig for næsten alt, hvad jeg gør. Tillykke med fødselsdagen bror.
Det bedste ved at have en fræk bror som dig er, at jeg kan bebrejde dig for næsten alt, hvad jeg gør. Tillykke med fødselsdagen bror.
 • Du får mig altid ud af problemer, når som helst, hvor som helst. På trods af alle de tåbelige ting, jeg gjorde, har du altid været der. Tillykke med fødselsdagen bror.
 • Min styrke kommer ikke fra at have masser af venner eller et godt køretøj. Min styrke kommer fra en bror som dig, der holder mig op som en stålsøjle. Tillykke med fødselsdagen bror.
 • Du er den person, jeg har generet mest. Men jeg har kompenseret for det ved at gøre dig til den person, jeg også har krammet mest. Tillykke med fødselsdagen bror.
 • Du er den bedste bror, ikke for nu, ikke for i dag, ikke for i morgen, men for evigt. Tillykke med fødselsdagen.
 • På trods af alle vores skænderier og kampe indrømmer jeg, at det at have dig som min bror er en meget trøstende følelse som ingen anden. Tillykke med fødselsdagen.
På trods af alle vores skænderier og kampe indrømmer jeg, at det at have dig som min bror er en meget trøstende følelse som ingen anden. Tillykke med fødselsdagen.

Flere fødselsdagscitater

Fødselsdagscit ater til mor: Ønsker og beskeder

Vi håber, du kan lide disse samlinger af fødselsdagscitater til bror. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top