Hjem » Digte » Farveldigte til venner: Farveldigte i venskab

Farveldigte til venner: Farveldigte i venskab

Farveldigte til venner: Selve ideen om ikke at have din bedste ven ved din side er trist og hjerteskærende. Hvis en af dine nære venner flytter fra en stat til en anden, rejser til udlandet eller flytter til en anden by, skal du tage ideer fra dette indlæg for at skrive de sødeste citater på et afskedskort. Dine oprigtige ønsker vil være en kilde til styrke og inspiration.

Ud over lykønskningskortet kan du klage højt på Facebook, Twitter og Pinterest for at udtrykke, hvor trist du er. Tag sagaen til toppen ved at efterlade din ven i lufthavnen, så du kan være sammen med ham indtil sidste øjeblik.

Hold tårerne tilbage, giv ham et dejligt kram, og se din ven gå væk, så I begge kan beholde de smukke minder om jeres venskab… uanset hvor I er.

Her er nogle afskeddigte til venner

 • Jeg har brug for en ven med hvem
  Jeg kan dele hver eneste del af mit liv.
  Jeg har brug for en ven med hvem
  Jeg kan løse alle mine konflikter
  Jeg har brug for en ven, der kan
  Hjælp mig med nogle opgaver
  Jeg har brug for en ven, der kan
  Helbred mig, når jeg har smerter
  I mit liv er du den ene
  Hvem spiller disse vigtige roller?
  Dit fravær vil forsvinde
  Et tomt sted i min sjæl
  Farvel
 • Så snart du ankommer
  Glem ikke at ringe
  Hvis du ikke kan finde en offentlig telefon
  Indlæg på min Facebook-væg
  Skynd dig ikke
  Slap af og få lidt hvile
  Men når du først er på dine fødder
  Sæt nogle billeder på Pinterest.
  Tag mig i nogle tweets
  Hvis du har Wi-Fi
  Hav en god tid med at rejse
  min ven… farvel
Så snart du ankommer <br> Glem ikke at ringe <br> Hvis du ikke kan finde en offentlig telefon <br> Indlæg på min Facebook-væg <br> Skynd dig ikke <br> Slap af og få lidt hvile <br> Men når du først er på dine fødder <br> Sæt nogle billeder på Pinterest. <br> Tag mig i nogle tweets <br> Hvis du har Wi-Fi <br> Hav en god tid med at rejse <br> min ven... farvel
 • At sige farvel til en ven
  Det er som at stikke sig selv i hjertet.
  Og dreje kniven gentagne gange
  Næsten ødelagde det
  At give slip på en ven
  Det er som at gå på glasstykker.
  At vide, at livet har
  Det nåede sit endelige dødvande
  Sådan vil jeg føle
  Når du finder vej ud
  Jeg savner dig indefra
  Fra alle dele af mit liv
  Farvel
At sige farvel til en ven <br> Det er som at stikke sig selv i hjertet. <br> Og dreje kniven gentagne gange <br> Næsten ødelagde det <br> At give slip på en ven <br> Det er som at gå på glasstykker. <br> At vide, at livet har <br> Det nåede sit endelige dødvande <br> Sådan vil jeg føle <br> Når du finder vej ud <br> Jeg savner dig indefra <br> Fra alle dele af mit liv <br> Farvel
 • Til min kære ven…
  Jeg vil tænke på dig
  Hvornår går jeg ud for at lege
  Jeg vil tænke på dig
  Hver nat og dag
  Jeg vil tænke på dig
  Hvornår skal jeg ud og drikke kaffe
  Jeg vil huske dig
  Når jeg går i biografen
  Jeg vil tænke på dig
  Når jeg tager bussen til skolen
  Jeg vil huske den dag
  Når vi griner som tåber
  Små ting som disse
  Jeg vil altid sætte pris på
  Kom snart tilbage
  Det er mit eneste ønske
  Farvel
Til min kære ven... <br> Jeg vil tænke på dig <br> Hvornår går jeg ud for at lege <br> Jeg vil tænke på dig <br> Hver nat og dag <br> Jeg vil tænke på dig <br> Hvornår skal jeg ud og drikke kaffe <br> Jeg vil huske dig <br> Når jeg går i biografen <br> Jeg vil tænke på dig <br> Når jeg tager bussen til skolen <br> Jeg vil huske den dag <br> Når vi griner som tåber <br> Små ting som disse <br> Jeg vil altid sætte pris på <br> Kom snart tilbage <br> Det er mit eneste ønske <br> Farvel
 • Hav en fantastisk tur
  Jeg savner mig så meget, mens du er væk
  Send mig tonsvis af fotos.
  Og gode selfies hver dag.
  Glem alle dine bekymringer
  Jeg er her for at tage mig af alt.
  Bare nyd hvert øjeblik
  Af din rejse og have det sjovt
  Kom ikke tomhændet tilbage
  Giv mig en utrolig hukommelse
  Jeg venter spændt
  Som altid lige her.
  Farvel
Hav en fantastisk tur <br> Jeg savner mig så meget, mens du er væk <br> Send mig tonsvis af fotos. <br> Og gode selfies hver dag. <br> Glem alle dine bekymringer <br> Jeg er her for at tage mig af alt. <br> Bare nyd hvert øjeblik <br> Af din rejse og have det sjovt <br> Kom ikke tomhændet tilbage <br> Giv mig en utrolig hukommelse <br> Jeg venter spændt <br> Som altid lige her. <br> Farvel

farveldigte til venner

 • Vores minder vil spille
  Som en filmrulle
  Hver gang jeg tænker
  Fra dig meget
  En glad scene
  Vil spille efter den anden
  Som jeg husker tiden
  Hvad har vi været igennem sammen
  Du vil være kommet langt
  Men nostalgien vil forblive
  Kære ven, jeg vil savne dig
  På alle måder
Vores minder vil spille <br> Som en filmrulle <br> Hver gang jeg tænker <br> Fra dig meget <br> En glad scene <br> Vil spille efter den anden <br> Som jeg husker tiden <br> Hvad har vi været igennem sammen <br> Du vil være kommet langt <br> Men nostalgien vil forblive <br> Kære ven, jeg vil savne dig <br> På alle måder
 • Venskaber slutter aldrig
  Efter tid eller afstand
  Stop med at tænke over dette
  Bare rolig en gang
  Venskab glemmes aldrig.
  Bare fordi venner bryder op
  På en eller anden måde er de altid der
  Forenet af Destiny
  Farvel
Venskaber slutter aldrig <br> Efter tid eller afstand <br> Stop med at tænke over dette <br> Bare rolig en gang <br> Venskab glemmes aldrig. <br> Bare fordi venner bryder op <br> På en eller anden måde er de altid der <br> Forenet af Destiny <br> Farvel
 • Sig farvel til dig
  Det er som at sluge en bitter pille
  Det er som at sige noget
  Det går imod min vilje
  Men showet skal fortsætte
  Livet skal fortsætte
  Selvom dit fravær
  Det får mig til at savne dig
  Farvel
Sig farvel til dig <br> Det er som at sluge en bitter pille <br> Det er som at sige noget <br> Det går imod min vilje <br> Men showet skal fortsætte <br> Livet skal fortsætte <br> Selvom dit fravær <br> Det får mig til at savne dig <br> Farvel
 • I starten
  Din lange rejse
  Glem ikke dine venner
  Især mig
  Under rejsen
  Til forskellige lande
  Glem ikke
  Dine nærmeste venner
  Sikker rejse
  Hav det sjovt undervejs
  Men det vigtigste
  Glem ikke at ringe til mig hver dag.
  Farvel
I starten <br> Din lange rejse <br> Glem ikke dine venner <br> Især mig <br> Under rejsen <br> Til forskellige lande <br> Glem ikke <br> Dine nærmeste venner <br> Sikker rejse <br> Hav det sjovt undervejs <br> Men det vigtigste <br> Glem ikke at ringe til mig hver dag. <br> Farvel
 • Hvordan kan jeg sige farvel?
  Til den anden halvdel af min sjæl
  Hvordan kan jeg sige farvel til en person?
  Hvem spiller en så vigtig rolle?
  Hvordan kan jeg sige farvel?
  Til et stykke af mit eget hjerte
  Fra dig, min kære ven
  Jeg kan aldrig blive virkelig adskilt

Flere digte som dette

Pensionerings digte til chefer: Glade pensionsdigte til chefer (#12)

Vi håber, du kan lide disse samlinger af farveldigte til venner. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top