Hjem » Digte » Farveldigte til kæreste

Farveldigte til kæreste

Farveldigte til kæreste: Sig farvel til din pige på en måde, så hun savner dig dag og nat, når hun er væk.

Skriv et kort digt i en dejlig note og giv det til hende, da de begge krammer hende for sidste gang, før hun rejser. Hvis du vil øge indsatsen, skriv dine søde ord på et lykønskningskort og giv det til hende sammen med en afskedsgave.

Se ind i hendes øjne og hvisk Jeg elsker dig, når du holder hendes hånd for sidste gang. Giv ham et romantisk farvel, der får ham til at ønske at vende tilbage til dine arme hurtigere.

Her er nogle farveldigte til bruden

 • Jeg vil savne at se dit smukke ansigt.
  Jeg vil savne savlen på dine lækre læber
  Jeg vil savne at se på dine smukke øjne
  Jeg vil savne at spise med mine øjne dine hoftekurver
  Jeg vil savne at give dig de lange knus
  Jeg vil savne at smigre dig med min charme
  Jeg vil savne at stjæle de ondskabsfulde kys
  Jeg savner at have dig i mine arme
  Farvel
Jeg vil savne at se dit smukke ansigt. <br> Jeg vil savne savlen på dine lækre læber <br> Jeg vil savne at se på dine smukke øjne <br> Jeg vil savne at spise med mine øjne dine hoftekurver <br> Jeg vil savne at give dig de lange knus <br> Jeg vil savne at smigre dig med min charme <br> Jeg vil savne at stjæle de ondskabsfulde kys <br> Jeg savner at have dig i mine arme <br> Farvel
 • Dette farvel bliver grusomt
  Angst kunne få mig til at miste min kølighed
  Dette farvel bliver ubehageligt
  Hvordan forventer du, at min dame forlader mig?
  Dette farvel bliver svært
  Fra vores sidste knus får jeg aldrig nok.
  Dette farvel får mig til at sukke
  Vores sidste kys, det kan faktisk få mig til at græde.
  Farvel
 • Et godt skub
  En legesyg kamp
  Et romantisk look
  En flirtende snak
  Et varmt knus
  En tåre eller to
  En sød hvisken
  Jeg elsker dig
  Farvel
Et godt skub <br> En legesyg kamp <br> Et romantisk look <br> En flirtende snak <br> Et varmt knus <br> En tåre eller to <br> En sød hvisken <br> Jeg elsker dig <br> Farvel
 • Jeg kan stadig ikke tro, at du rejser
  Måske fordi mit hjerte nægter at acceptere det.
  Jeg har vist intet andet valg end at se dig gå.
  Jeg bliver nødt til at lade virkeligheden synke ind lidt efter lidt.
  Jeg holder fast i vores minder tæt
  Forventer, at du gør det samme
  Jeg vil fortsætte med at vente desperat indtil nu.
  Jeg hører din stemme sige mit navn
  Farvel
Jeg kan stadig ikke tro, at du rejser <br> Måske fordi mit hjerte nægter at acceptere det. <br> Jeg har vist intet andet valg end at se dig gå. <br> Jeg bliver nødt til at lade virkeligheden synke ind lidt efter lidt. <br> Jeg holder fast i vores minder tæt <br> Forventer, at du gør det samme <br> Jeg vil fortsætte med at vente desperat indtil nu. <br> Jeg hører din stemme sige mit navn <br> Farvel
 • Sjove tweets er bare ikke nok
  Søde Facebook-beskeder vil ikke være nok
  Bløde stifter vil ikke være nok
  At bryde et smil vil være svært
  Telefonopkald vil ikke være det samme som møde
  SMS får mig til at savne dig endnu mere.
  Jeg vil være alene og alene
  Uden pigen jeg elsker
  Farvel
Sjove tweets er bare ikke nok <br> Søde Facebook-beskeder vil ikke være nok <br> Bløde stifter vil ikke være nok <br> At bryde et smil vil være svært <br> Telefonopkald vil ikke være det samme som møde <br> SMS får mig til at savne dig endnu mere. <br> Jeg vil være alene og alene <br> Uden pigen jeg elsker <br> Farvel

Farveldigte til kæreste

 • Måske smiler jeg, når jeg siger farvel
  Men bag det smil ligger et knust hjerte.
  Jeg hader at se dig gå
  Jeg ved ikke, at jeg vil adskille mig fra min pige
  Når du er tæt på, føles livet som forår
  Men når du rejser, bliver det en kold vinter.
  Mit hjerte vil blive følelsesløst i ensomhedens kulde
  Indtil du kommer tilbage og markerer starten på en smuk sommer.
  Farvel
Måske smiler jeg, når jeg siger farvel <br> Men bag det smil ligger et knust hjerte. <br> Jeg hader at se dig gå <br> Jeg ved ikke, at jeg vil adskille mig fra min pige <br> Når du er tæt på, føles livet som forår <br> Men når du rejser, bliver det en kold vinter. <br> Mit hjerte vil blive følelsesløst i ensomhedens kulde <br> Indtil du kommer tilbage og markerer starten på en smuk sommer. <br> Farvel
 • Jeg ved, at du har et formål
  Jeg ved, at der er en grund til, at du går
  Men det gør mig trist at se dig gå.
  Hvad jeg vil gøre uden dig, ved jeg ikke.
  Jeg kommer til at falde i en trist tilstand
  Uden pigen, der giver glans til mit liv
  Depression og ensomhed vil opsluge mig
  Indtil du kommer tilbage, vil jeg altid føle mig deprimeret
  Farvel
Jeg ved, at du har et formål <br> Jeg ved, at der er en grund til, at du går <br> Men det gør mig trist at se dig gå. <br> Hvad jeg vil gøre uden dig, ved jeg ikke. <br> Jeg kommer til at falde i en trist tilstand <br> Uden pigen, der giver glans til mit liv <br> Depression og ensomhed vil opsluge mig <br> Indtil du kommer tilbage, vil jeg altid føle mig deprimeret <br> Farvel
 • Jeg vil ikke have dig til at gå
  Smerten ved ensomhed, jeg vil ikke klare det.
  Er der ikke noget, du kan gøre?
  Hvorfor skal livet være så uretfærdigt?
  Du er ikke bare min kæreste
  Du er også min bedste ven
  Kig ind i mine øjne baby
  Uden dig vil livet være en fiasko
  Farvel
 • Pige, jeg er på mine knæ, jeg må tilstå
  Hvis du går, vil jeg være en total katastrofe.
  Jeg ved, det er midlertidigt, jeg ved, at du kommer tilbage
  Men indtil da vil mit liv gå på afveje.
  Jeg vidste aldrig det farvel
  Det ville være et så smertefuldt ord, at det ville få mig til at græde.
  Jeg føler, at jeg knuser mit hjerte i to
  Når jeg fortæller dig
  Farvel
Pige, jeg er på mine knæ, jeg må tilstå <br> Hvis du går, vil jeg være en total katastrofe. <br> Jeg ved, det er midlertidigt, jeg ved, at du kommer tilbage <br> Men indtil da vil mit liv gå på afveje. <br> Jeg vidste aldrig det farvel <br> Det ville være et så smertefuldt ord, at det ville få mig til at græde. <br> Jeg føler, at jeg knuser mit hjerte i to <br> Når jeg fortæller dig <br> Farvel
 • Hvis jeg havde vidst det fra starten
  At sige farvel ville være så svært
  Jeg ville have gjort alt, hvad jeg kunne for at stoppe dig
  Nu vil dit fravær efterlade mig arret
  Bare se dybt ind i mine øjne
  Smerten i mit hjerte, vil du se.
  Jeg vil være helt fortabt uden dig
  Pige, hvorfor gør du det her mod mig?
  Farvel

Flere digte som dette

Pensionerings digte til far: Glade pensionsdigte til far (#12)

Vi håber, du kan lide disse samlinger af farveldigte til brude. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top