Hjem » Beskeder » Farvelbeskeder til manden

Farvelbeskeder til manden

Farvelbeskeder til manden: De sidste farvelknus og kys skal tages til det næste niveau med søde sætninger, søde små noter og romantiske hvisker.

Minder om selv de mest flygtige farvel forbliver ætset i hjertet for evigt. Uanset om din mand rejser på forretningsrejse, rejser til udlandet for en militær indsættelse eller flytter til en anden by for at arbejde, skal du sørge for at formidle til ham, hvor ensom og elendig du vil føle dig uden ham.

Fortæl ham, at hans kone, børn og familie forventer, at han snart vender tilbage. Og mens du er væk, tag ham på Facebook og Twitter i bløde indlæg. Brug Pinterest til at lufte din ensomhed og give ham yndige beskeder, når du savner ham nedenfra og op.

Her er nogle afskedsmeddelelser til manden

 • Ingen kan forstå, hvordan jeg har det at se dig gå. Min angst og frygten for ensomhed, der forhindrer mig, vil ingen vide. Alt hvad jeg kan sige er, at jeg vil være fortabt i mørket, mens du er væk. Først når du vender tilbage, vil mit liv se en solopgang. Farvel.
 • Ordet farvel fylder syv tegn i en tekst, men ensomhed uden grænser i mit hjerte. Farvel.
 • Ensomhed er et for overfladisk ord til at beskrive den følelse, en kone har, når hun savner sin mand. Det er ikke så simpelt som at savne nogen speciel. Det er lige så komplekst som at se solopgangen uden sol, sove om natten uden mørke, lytte til musik uden lyd… og leve et meningsløst liv.
 • Vær forberedt på at betale for ekstra bagage, når du rejser. Jeg kan ikke få plads i din kuffert, men jeg kan bestemt passe ind i dit hjerte. Farvel.
 • Pakning af poser er ikke den hårde del. At gøre det for dig er det, der ødelægger mig indeni. Jeg kommer til at savne dig, farvel.
Pakning af poser er ikke den hårde del. At gøre det for dig er det, der ødelægger mig indeni. Jeg kommer til at savne dig, farvel.
 • Farvel er aldrig rigtig oprigtige, når de bliver sagt. Et sandt farvel er, når stilheden taler fuldstændigt.
 • Jeg håber, at den tid, vi forbliver adskilt, vil være så kort som den tid, det tager os at sige farvel. Kom snart tilbage.
 • Jeg ved ikke, hvad der er mere skræmmende, tanken om, at vores børn savner deres far, at jeg savner min mand, at hjemmet mister sit fundament, eller at familien savner deres helt. Jeg kommer til at savne dig, farvel.
 • Afstand gør for at elske, hvad tiden gør med minder. Nogle gange kan det gøre det stærkere, nogle gange kan det få det til at falme væk.
 • At savne dig er et problem, som selv Google ikke har svar på. Kom snart tilbage.
At savne dig er et problem, som selv Google ikke har svar på. Kom snart tilbage.
 • At være væk fra dig er som at være væk fra meningen med mit liv. kys og knus
 • Den, der sagde, at intet er umuligt, har sandsynligvis aldrig behøvet at sige farvel til en som dig. Kom snart tilbage. Kys og kram
 • Når du går, er alt, hvad jeg vil sige, at uanset hvor lang afstanden adskiller os, lover jeg dig… at minderne aldrig vil falme. Farvel.
 • Jeg vil overbevise mig selv om, at min mand skal arbejde. Jeg vil overbevise børnene om, at far snart kommer tilbage. Men hvordan kan jeg overbevise mit hjerte om, at det mister sit slag? Kys og kram
 • Jeg tror, jeg vil være syg med influenza fra det øjeblik, du rejser, indtil det øjeblik du vender tilbage. Lægerne vil ikke være i stand til at helbrede mig, fordi den eneste medicin mod min sygdom vil være i varmen fra dine omfavnelser. Farvel.
Jeg tror, jeg vil være syg med influenza fra det øjeblik, du rejser, indtil det øjeblik du vender tilbage. Lægerne vil ikke være i stand til at helbrede mig, fordi den eneste medicin mod min sygdom vil være i varmen fra dine omfavnelser. Farvel.
 • Farvel gør ondt, men ikke så meget som minder. Jeg kommer til at savne dig
 • Før du går, lad mig fylde op med de to vigtigste ting, der holder mig aktiv, mens du er væk: dine knus og kyss. kys og knus
 • Jeg vil ikke fyre dig, fordi jeg nægter at gå væk med mit hjerte. Farvel.
 • Alle disse år sammen, og jeg indså aldrig, at du ville blive alt, hvad jeg aldrig ville ønske at sige farvel til. Kom snart tilbage.
 • Tro mig ikke, når jeg siger farvel til dig. Faktisk vil jeg sige, at du ikke gør det. Kus og knus
Tro mig ikke, når jeg siger farvel til dig. Faktisk vil jeg sige, at du ikke gør det. Kus og knus

Farvelbeskeder til manden

 • Du skal ikke bekymre dig om mig. Jeg venter på den dag, hvor du kommer tilbage, henter mig og krammer mig, som da vi blev forelsket. Farvel.
 • Jo smukkere minderne er, jo mere gør de ondt. Jeg troede aldrig, at alle de lykkelige øjeblikke i vores forhold ville blive tilbage til vores største svaghed. Kom snart tilbage.
 • Jeg er ked af, at du rejser, men jeg er heldig at have nogen, der gør farvel så hårde. kys og knus
 • Tusind hjerteskærende farvel og en million smertefulde farvel vil være indeholdt i kun en tåre, der falder fra mit øje, når du rejser. Farvel.
 • Jeg ved, dette farvel vil være det værd. Men hvad jeg ikke ved er, hvordan jeg overlever, indtil vi mødes igen. kys og knus
Jeg ved, dette farvel vil være det værd. Men hvad jeg ikke ved er, hvordan jeg overlever, indtil vi mødes igen. kys og knus
 • Jeg vil savne dig hver dag. Dit fravær vil rive mig fra hinanden på enhver mulig måde. Ensom og alene i sengen går jeg i seng. Kom snart tilbage og fjern min angst. Farvel.
 • Bare tanken om at være væk fra min mand, min bedste ven, min livspartner, min soulmate, og mit hjerteslag… river mig fra hinanden indeni. Kom snart tilbage, farvel.
 • Livet med dig er som at ligge på en seng af roser. Uden dig er det som at svømme i et hav af torner. Farvel.
 • Jeg kan tåle at vågne op til en tom seng, men jeg kan ikke tåle at vågne op med et tomt hjerte. Farvel.
 • Farvel er aldrig smertefulde, for når de er… siger du aldrig. kys og knus
Farvel er aldrig smertefulde, for når de er... siger du aldrig. kys og knus
 • Når du er væk, er jeg ikke bange for at miste dig. Jeg er bange for at miste mig selv. Farvel.
 • Aldrig før har en rejseplan vækket så intense ængstelige følelser i mig. Men da den er din, måtte den være. Farvel.
 • Forbigående, midlertidige, øjeblikkelige, midlertidige, flygtige, korte, kortvarige: disse er de perfekte ord til at beskrive vores farvel. Kom snart hjem, farvel.
 • Jeg forstår, at arbejdet er udført. Jeg ved, livet skal fortsætte. Jeg er klar over, at de dårlige tider vil passere. Jeg erkender nutidens behov. Men uanset hvad der sker, nægter mit hjerte at acceptere, at du vil være langt væk. Farvel.
 • Uanset hvor mange miles du rejser på din rejse, glem ikke at savne din ensomme kone. Jeg elsker dig, farvel.
Uanset hvor mange miles du rejser på din rejse, glem ikke at savne din ensomme kone. Jeg elsker dig, farvel.
 • Jeg vil gøre mit bedste, ikke græde. Jeg vil håndtere mit hjertes afvisning af at helbrede. Jeg vil tjekke, dit fravær tager en tung byrde. Men hvordan vil jeg lette smerten, når al min indsats vil være forgæves? Farvel.
 • Min forretningsrejse kan være fantastisk, men det vil ikke være spektakulært. Det kan være rart, men det bliver ikke sjovt. Det kan være charmerende, men det vil ikke være mindeværdigt. Det bliver kedeligt og kedeligt, bare fordi du ikke vil være der med mig. Farvel.
 • Hvordan forventer du, at jeg siger farvel, når jeg ikke engang vil være et sekund væk fra dig? Kom snart tilbage.
 • Jeg lovede aldrig at lyve for dig, så jeg vil ikke sige farvel… fordi jeg ikke vil se dig gå. Kus og knus
 • Forskellen mellem blot at leve og føle sig levende er forskellen mellem livet uden dig og med dig. Farvel.
Forskellen mellem blot at leve og føle sig levende er forskellen mellem livet uden dig og med dig. Farvel.

Flere sætninger som denne

Vi håber, du kan lide disse samlinger af afskedsmeddelelser til mand. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top