Hjem » Beskeder » Få snart beskeder tilbage til venner: sætninger og ønsker

Få snart beskeder tilbage til venner: sætninger og ønsker

Tidlige genoprettelsesbeskeder til venner: Hjælp dine venner med at komme sig ved at sende inspirerende citater på deres Facebook, sende dem blomster, tagge dem i søde tweets og dele sjove ting på Pinterest.

Venskab handler om at blive sammen i tider med nød, og sygdom er, når dine bedste venner har mest brug for dig. Gode vibber og ønsker, der kommer direkte fra hjertet, kan gøre en stor forskel i nogens bedring.

Selv en håndskrevet note eller lykønskningskort sendt sammen med en æske chokolade kan få nogen til at føle sig bedre. Smukke ord har magten til at få folk til at smile. I sygdomstider kan dine ord gøre, hvad ingen medicin kan… helbrede indefra.

Her er nogle forbedringsmeddelelser snart til venner

 • Medicin vil kun helbrede din krop, men jeg lover, at vores venskab vil helbrede din sjæl. Må du blive bedre snart.
 • Jeg gennemgik din læges recept, og den vigtigste medicin af alle manglede: selskabet med en BEDSTE VEN. Må du blive bedre snart.
 • Du kan ALDRIG forudsige, hvornår du bliver syg, men du kan ALTID stole på, at venner som mig er ved din side. Må du blive bedre snart.
 • Du var altid en hård person, og jeg ved, at det at komme ud af din sygdom kun vil gøre dig sværere. Jeg ønsker dig en hurtig bedring.
 • Fraværet af dine grin og jubel får mig til at føle, at jeg er på en fest uden øl. Må du blive bedre snart min ven.
Fraværet af dine grin og jubel får mig til at føle, at jeg er på en fest uden øl. Må du blive bedre snart min ven.
 • En læge kan være nødvendig for at diagnosticere nogens sygdom, men det kræver en ven at genkende nogens lidelse. Jeg føler dig min ven… bliv rask snart.
 • Bare rolig, jeg tager boksning og karatekurser, så jeg kan ramme og sparke din sygdom. Må du blive bedre snart min ven.
 • Alt, hvad din HOT-feber har brug for for at heles, er selskab med en COOL ven som mig. Må du blive bedre snart.
 • Selv kræft er ikke stærk nok til at bekæmpe ønsker og bønner fra venner som mig. Må du blive bedre snart.
 • Jeg ønsker dig det bedste, ikke kun fordi du er min ven, men fordi du er et godt menneske. Må du blive bedre snart.
Jeg ønsker dig det bedste, ikke kun fordi du er min ven, men fordi du er et godt menneske. Må du blive bedre snart.
 • Fra morgen til aften virker alt kedeligt. Mit liv er sunket ned i en modbydelig ro. Uden dig er alt blevet mørkt. Jeg venter på, at du får din gnist tilbage. Må du blive bedre snart.
 • Jeg føler din smerte, jeg ønsker, at du aldrig bliver syg igen. Det hele er forbi snart, bare rolig, jeg ved, du vil få en hurtig bedring. Vores venskab vil gøre dig immun, så du har intet andet valg end at komme dig snart.
 • Til den ven, der simpelthen er den bedste, foreskriver jeg en masse kærlighed og hvile. Til den ven, der altid har gjort mig glad, ønsker jeg en hurtig bedring. Må du blive bedre snart.
 • Din sygdom har bekræftet min tvivl om, at du altid er opmærksomhedssøgende. Bliv bedre snart, græd baby.
 • Tænk bare på de SØDE minder om vores venskab… det vil få bitterheden ved din sygdom til at forsvinde. Må du blive bedre snart.
Tænk bare på de SØDE minder om vores venskab... det vil få bitterheden ved din sygdom til at forsvinde. Må du blive bedre snart.

Gendan beskeder til venner snart

 • Den kontrol, som kræft har over dig, vil helt sikkert blive frigivet, fordi den kæmper en tabt kamp mod bønner fra venner som mig. Må du blive bedre snart.
 • Alt hvad du behøver er komforten i det varmeste tæppe, som menneskeheden kender: Venskab. Jeg er her, bliv rask snart.
 • Hvis det kunne være noget, du ville have bare for en dag, ville det være den varme suppe, du kan drikke for at afværge din sygdom. Må du blive bedre snart.
 • For din sygdom er et par slik og blomster muligvis ikke den perfekte kur. Men de vil helt sikkert muntre dig op. Må du blive bedre snart.
 • Du føler dig syg, fordi din krop havde brug for hvile. Lad os håbe, at uanset hvad der sker, vil det være det bedste. Så snart du har det bedre og kommer dig, fester vi, så snart vi mødes. Må du blive bedre snart.
Du føler dig syg, fordi din krop havde brug for hvile. Lad os håbe, at uanset hvad der sker, vil det være det bedste. Så snart du har det bedre og kommer dig, fester vi, så snart vi mødes. Må du blive bedre snart.
 • Jeg ved, at du er syg, men det forhindrer os ikke i at tage selfies sammen. Sygdom kommer og går, men vores venskab er for evigt.
 • Jeg vil ikke prale af, men jeg kan give dig noget, lægen ikke kan: varme knus og smukke smil. Må du blive bedre snart.
 • Kære ven… Når du griner, griner jeg. Når du græder, græder jeg. Når du smiler, smiler jeg. Når du rynker panden, rynker jeg panden. Når du bliver syg, bliver jeg syg. Men når du har det bedre, gør jeg det også, så bliv rask snart.
 • Jeg ville ønske, at du hurtigt kunne forlade hospitalssengen og tilbringe den tid sammen med mig. Din tilstedeværelse i mit liv får mig til at arbejde. Hvordan tør du blive syg? Må du blive bedre snart.
 • Jeg er kommet med mine magiske kræfter, så du ikke har det dårligt. VENSKAB, er navnet på min kraftfulde helbredende teknik. Jeg er her nu for at holde sygdomme i skak. På ingen tid vil du grine og smile. Må du blive bedre snart.
Jeg er kommet med mine magiske kræfter, så du ikke har det dårligt. VENSKAB, er navnet på min kraftfulde helbredende teknik. Jeg er her nu for at holde sygdomme i skak. På ingen tid vil du grine og smile. Må du blive bedre snart.
 • Jeg er ikke læge, så jeg ved ikke, hvordan jeg skal afslutte din sygdom. Men jeg er din ven, så jeg ved bestemt, hvordan man får dig til at smile. Må du blive bedre snart.
 • Jeg er sikker på, at du snart er vågen. Du fortjener at lege, grine og råbe. Må du blive bedre snart.
 • Din sygdom kan være din krops måde at fortælle dig at sætte farten ned, lugte kaffen, slappe af og gå rundt i byen. Må du blive bedre snart min ven.
 • Venner kan gøre, hvad læger ikke kan: få dig til at smile. Venner kan gøre, hvad medicin ikke kan: få dig til at grine. Venner kan gøre, hvad sygdom ikke kan: hjælpe dig med at komme dig. Må du blive bedre snart.
 • Jeg har måske ikke en medicinsk grad, men jeg har det helbredende præg af venskab. Må du blive bedre snart.
Jeg har måske ikke en medicinsk grad, men jeg har det helbredende præg af venskab. Må du blive bedre snart.
 • Min bedste ven, der bliver syg, er noget, jeg bare ikke kan tolerere. Hvordan kan sådan en ubehagelig ting ske med min kære ven? Jeg vil gøre alt, hvad der kræves for at hjælpe dig med at komme dig. Jeg vil være ved din side, indtil du vender tilbage til at være dit sædvanlige selv: sød og sød. Må du blive bedre snart.
 • Du må hellere komme hurtigt tilbage til handling, så vi kan have det sjovt og have det sjovt. Må du blive bedre snart.
 • Dit gode helbred er det, jeg vil bede om… i morgen, aften og middag. Jeg håber, at kraften i mine bønner vil hjælpe dig med at stå op snart.
 • Det søde helbredende touch af en ven som mig er alt hvad du behøver for at afværge din bitre sygdom. Må du blive bedre snart.
 • Det smukke ved venskab er, at det kan få en grim sygdom til at forsvinde. Må du blive bedre snart.
Det smukke ved venskab er, at det kan få en grim sygdom til at forsvinde. Må du blive bedre snart.
 • Søde minder og gode venner er den ultimative kur, når medicin ikke kan reparere. Må du blive bedre snart.
 • Mit venskab med dig er bedre end en læges viden om menneskekroppen. Læger ved kun, hvordan man ordinerer medicin, mens venner som mig ved, hvordan man gør dig glad. Må du blive bedre snart.
 • Bare rolig min ven, jeg vil gøre retfærdighed. Jeg vil slå dagslyset ud af alle de bakterier, der har invaderet din krop. Bare læn dig tilbage, slap af og fokuser på at blive bedre.
 • Din sygdom har nået et kogepunkt, fordi jeg koger af frustration, fordi vi ikke kan mødes. Må du blive bedre snart.
 • Hvis jeg havde chancen, ville jeg bede alle bakterierne i din krop om at tage min i stedet for din. Må du blive bedre snart min ven.
Hvis jeg havde chancen, ville jeg bede alle bakterierne i din krop om at tage min i stedet for din. Må du blive bedre snart min ven.

Flere sætninger som denne

Elsker dig beskeder til kæreste: Citater til hende

Vi håber, at du kan lide disse samlinger af beskeder om at blive bedre snart for venner. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top