Hjem » Digte » Digte af taknemmelighed for venner: digte af venskab

Digte af taknemmelighed for venner: digte af venskab

Takdigte til venner: Et osteagtigt lykønskningskort på venskabsdagen er ikke nok. Dine bedste venner fortjener mere. Skriv et sødt digt, og vælg en tilfældig dag for at give det til dine bedste venner. Send til Facebook, Twitter, Pinterest og Instagram.

Hvis du ikke har ord, Google søde og sjove citater om venskab og tænk på, hvordan du kan relatere dem til dit liv. Det hele kommer sammen i et rim, der formidler taknemmelighed og en masse kærlighed. Hold fast i gode venner, fordi livet ikke giver dig mange.

Fra knus til high fives og alle de skøre ting, du gør sammen: De øjeblikke, du tilbringer med venner, bliver de mest utrolige minder i dit liv.

Her er nogle takkedigte til venner

 • Det er længe siden
  Du og jeg har været venner
  Vi er et bevis på, at
  Alle gode ting slutter ikke altid
  Gennem lykke og sorg
  Gennem op- og nedture
  Jeg er her for dig for evigt
  Det er det, jeg vil have dig til at vide
  Kys og kram
Det er længe siden <br> Du og jeg har været venner <br> Vi er et bevis på, at <br> Alle gode ting slutter ikke altid <br> Gennem lykke og sorg <br> Gennem op- og nedture <br> Jeg er her for dig for evigt <br> Det er det, jeg vil have dig til at vide <br> Kys og kram
 • At leve livet uden en ven som dig
  Det ville være, som om en vin var ødelagt.
  Gå i skole og college uden dig
  Jeg ville helt sikkert være blevet skør
  Vend et fotoalbum uden dig i det
  Det ville være som at se en regnbue i sepia.
  Del ikke alle mine problemer med dig
  Det ville sætte mig i et stort dilemma
  Alle aspekter af livet ville være tomme.
  I hvid og helt farveløs.
  Hvis du ikke var der i mit liv
  At fylde det med sublim lykke
  Tak
At leve livet uden en ven som dig <br> Det ville være, som om en vin var ødelagt. <br> Gå i skole og college uden dig <br> Jeg ville helt sikkert være blevet skør <br> Vend et fotoalbum uden dig i det <br> Det ville være som at se en regnbue i sepia. <br> Del ikke alle mine problemer med dig <br> Det ville sætte mig i et stort dilemma <br> Alle aspekter af livet ville være tomme. <br> I hvid og helt farveløs. <br> Hvis du ikke var der i mit liv <br> At fylde det med sublim lykke <br> Tak
 • For at være en ven værdig til
  Vær taknemmelig hver dag
  Jeg vil vise dig min taknemmelighed
  På alle mulige måder
  Jeg ved ikke, hvor jeg skal starte
  Måske kan du også foreslå noget.
  Begynd at tænke og lav en liste over ting.
  Hvad kan jeg gøre for at forkæle dig
  Kys og kram
For at være en ven værdig til <br> Vær taknemmelig hver dag <br> Jeg vil vise dig min taknemmelighed <br> På alle mulige måder <br> Jeg ved ikke, hvor jeg skal starte <br> Måske kan du også foreslå noget. <br> Begynd at tænke og lav en liste over ting. <br> Hvad kan jeg gøre for at forkæle dig <br> Kys og kram
 • Da jeg mistede troen på mig selv
  Du blev min selvtillid
  Når mine øjne fælder tårer
  Du blev hans glans
  Da mit ego tog et slag
  Du blæste det op som ild
  Du stolede på mig selv når
  Verden kaldte mig en løgner
  Da jeg blev svær
  Du viste tålmodighed med mig
  Jeg gætter på bedste venner for evigt.
  De var beregnet til at være
  Tak
Da jeg mistede troen på mig selv <br> Du blev min selvtillid <br> Når mine øjne fælder tårer <br> Du blev hans glans <br> Da mit ego tog et slag <br> Du blæste det op som ild <br> Du stolede på mig selv når <br> Verden kaldte mig en løgner <br> Da jeg blev svær <br> Du viste tålmodighed med mig <br> Jeg gætter på bedste venner for evigt. <br> De var beregnet til at være <br> Tak
 • Særheder og grin
  Smil og selfies
  De skøre og de store.
  Det sjove og minderne.
  Det underlige og det fantastiske
  Tårerne og rynkene
  Succeserne og fiaskoerne
  Op- og nedture
  Vores venskaber har været
  En utrolig rejse
  Jeg er glad for at have venner
  Ligesom dig ved min side
  Kys og kram
Særheder og grin <br> Smil og selfies <br> De skøre og de store. <br> Det sjove og minderne. <br> Det underlige og det fantastiske <br> Tårerne og rynkene <br> Succeserne og fiaskoerne <br> Op- og nedture <br> Vores venskaber har været <br> En utrolig rejse <br> Jeg er glad for at have venner <br> Ligesom dig ved min side <br> Kys og kram

Tak digte til venner

 • Du har stået ved min side som en klippe
  Selvom jeg aldrig har bedt dig om det
  Ikke kun når jeg havde ret
  Men da jeg også tog fejl
  Du har gjort alt
  Det forventes af en ven.
  Hvor meget jeg elsker dig
  Der er bare ingen ende
  Kys og kram
Du har stået ved min side som en klippe <br> Selvom jeg aldrig har bedt dig om det <br> Ikke kun når jeg havde ret <br> Men da jeg også tog fejl <br> Du har gjort alt <br> Det forventes af en ven. <br> Hvor meget jeg elsker dig <br> Der er bare ingen ende <br> Kys og kram
 • Der var en tid, hvor jeg tænkte
  Det venskab handlede om grin og smil.
  Men nu har jeg indset, hvordan tårerne og hulkerne
  Det er også det, der gør det meningsfuldt og værdifuldt.
  Sammen har vi ikke bare smilet og grinet
  Men han kæmpede også, argumenterede og græd.
  Uanset hvad der sker, har jeg altid set dig
  Lige ved siden af mig, efter at tårerne er tørret
  For den måde, du har støttet mig på hele tiden
  Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige eller gøre
  Måske vil det tage et helt liv at gengælde taknemmelighed.
  Men indtil videre vil jeg starte med at sige tak.
  Kys og kram
Der var en tid, hvor jeg tænkte <br> Det venskab handlede om grin og smil. <br> Men nu har jeg indset, hvordan tårerne og hulkerne <br> Det er også det, der gør det meningsfuldt og værdifuldt. <br> Sammen har vi ikke bare smilet og grinet <br> Men han kæmpede også, argumenterede og græd. <br> Uanset hvad der sker, har jeg altid set dig <br> Lige ved siden af mig, efter at tårerne er tørret <br> For den måde, du har støttet mig på hele tiden <br> Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige eller gøre <br> Måske vil det tage et helt liv at gengælde taknemmelighed. <br> Men indtil videre vil jeg starte med at sige tak. <br> Kys og kram
 • Du er den for hvem
  Vores kampe har aldrig varet længe
  Du er grunden til, at
  Vores venskab er så stærkt
  Du er årsagen til, at vi er
  Tæt på, selv når vi er miles væk
  Det er på grund af dig, at jeg
  Lev livet ubekymret, af hele mit hjerte.
  Du er den eneste person
  Hvem får æren for vores venskab?
  At gøre det mere
  Det sødeste og smukkeste forhold.
  Nåde
 • Ligesom yin og yang, som sort og hvid
  Som ru og blød, som dag og nat
  Som det lette og det hårde, som det varme og det kolde.
  Som lavt og højt, som sølv og guld
  Som lys og mørke, som svag og stærk
  Som lys og kedelig, som kort og lang
  Vi er modsætninger, men helt komplementære.
  Bedste venner for evigt, vi er beregnet til at være
Ligesom yin og yang, som sort og hvid <br> Som ru og blød, som dag og nat <br> Som det lette og det hårde, som det varme og det kolde. <br> Som lavt og højt, som sølv og guld <br> Som lys og mørke, som svag og stærk <br> Som lys og kedelig, som kort og lang <br> Vi er modsætninger, men helt komplementære. <br> Bedste venner for evigt, vi er beregnet til at være
 • Uanset hvor længe
  Vi tilbragte sammen
  Uanset om det er timer eller dage
  Nok, det virker som aldrig
  Jeg ved ikke, hvordan jeg ville håndtere det
  Hvis du forlod
  Det øjeblik ville markere begyndelsen
  De mest smertefulde dage i mit liv.
  Lad os love hinanden
  Det ligegyldigt hvor
  Livet fører os, den ene for den anden.
  Vi vil altid være der
  Kys og kram
Uanset hvor længe <br> Vi tilbragte sammen <br> Uanset om det er timer eller dage <br> Nok, det virker som aldrig <br> Jeg ved ikke, hvordan jeg ville håndtere det <br> Hvis du forlod <br> Det øjeblik ville markere begyndelsen <br> De mest smertefulde dage i mit liv. <br> Lad os love hinanden <br> Det ligegyldigt hvor <br> Livet fører os, den ene for den anden. <br> Vi vil altid være der <br> Kys og kram

Flere digte som dette

Jeg savner digte til ex-kæreste: Jeg savner digte til hende

Jeg savner digte til ex-kæreste: Jeg savner digte til hende

Vi håber, du kan lide disse samlinger af takdigte til venner. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top