Hjem » Digte » Digte af taknemmelighed for kone

Digte af taknemmelighed for kone

Digte af taknemmelighed for en kone: Du behøver bestemt ikke vente på Valentinsdag, fødselsdage, jubilæer og andre specielle lejligheder for at vise en vis taknemmelighed til kvinden, der utrætteligt holder af dig og din familie.

Vær en romantisk mand og skriv en sød håndskrevet note eller citat på et lykønskningskort for at takke din kone for at være den fantastiske kvinde, hun er. Lad essensen af hendes smukke rim dreje sig om at rose den måde, hun håndterer arbejde, børn, husarbejde og den daglige rutine i hendes liv.

Du kan endda påpege nogle specifikke situationer, som du har tæt på dit hjerte. Selvom du er fanget i livets rotteløb, tager det kun to minutter at sende en sms, et tweet, et Facebook-indlæg eller endda en besked på Snapchat.

Her er et par takdigte til konen

 • Min kære kone…
  Ligesom regndråber føles smukke
  Når de falder på huden
  Ligesom brystet svulmer af stolthed
  Efter en herlig sejr
  Ligesom følelsen af tilfredshed
  Efter en dag med godt udført arbejde
  Som når mirakler sker
  At få livet til at virke som en magisk trylleformular
  Det er den slags skønhed
  Du påberåber dig i mit liv hver dag
  Alt, hvad jeg kan sige, er tak.
  For at gøre mit liv på denne måde
Min kære kone... <br> Ligesom regndråber føles smukke <br> Når de falder på huden <br> Ligesom brystet svulmer af stolthed <br> Efter en herlig sejr <br> Ligesom følelsen af tilfredshed <br> Efter en dag med godt udført arbejde <br> Som når mirakler sker <br> At få livet til at virke som en magisk trylleformular <br> Det er den slags skønhed <br> Du påberåber dig i mit liv hver dag <br> Alt, hvad jeg kan sige, er tak. <br> For at gøre mit liv på denne måde
 • Døren til nye muligheder
  Vejen til et lykkeligt liv
  Indgangen til paradis
  Synspunktet om at se livet som en præmie.
  Vejen til ægteskabelig harmoni
  Udsigten til at leve med glæde
  Vejen til et perfekt liv
  Min kone lærte mig det.
  Tak skat
Døren til nye muligheder <br> Vejen til et lykkeligt liv <br> Indgangen til paradis <br> Synspunktet om at se livet som en præmie. <br> Vejen til ægteskabelig harmoni <br> Udsigten til at leve med glæde <br> Vejen til et perfekt liv <br> Min kone lærte mig det. <br> Tak skat

digte, der takker min kone

 • Hvor skal jeg starte?
  Der er meget at takke dig for
  Hvis jeg sætter mig ned for at skrive det
  Jeg er sikker på, at det ville fylde mere end en side.
  Jeg spekulerer på, hvilke ord jeg skal bruge
  For at vise dig min taknemmelighed
  For at fylde mit liv med styrke
  Og så meget styrke
  Grundlaget for alt
  Med et par enkle ord vil du altid hvile
  Tak fordi du er en kone
  Hvem er den bedste?
 • Mit livs ordbog har ændret sig
  Så mange ord er blevet forkastet
  Gør plads til smukkere
  Hvad vores ægteskab har tilføjet
  Der er så mange negative ord
  Såsom bekymring, spænding og stress.
  som er blevet erstattet af
  Pensionering, glæde og lykke.
  Du har vendt dig helt rundt
  Udseendet af leksikonet i mit liv.
  Før var livet ikke specielt.
  Nu er det synonymt med sjov.
  Tak
Mit livs ordbog har ændret sig <br> Så mange ord er blevet forkastet <br> Gør plads til smukkere <br> Hvad vores ægteskab har tilføjet <br> Der er så mange negative ord <br> Såsom bekymring, spænding og stress. <br> som er blevet erstattet af <br> Pensionering, glæde og lykke. <br> Du har vendt dig helt rundt <br> Udseendet af leksikonet i mit liv. <br> Før var livet ikke specielt. <br> Nu er det synonymt med sjov. <br> Tak
 • At finde mine sokker
  For at minde mig om vigtige datoer
  At se fjernsynet efter eget valg
  At ignorere mine støjende kolleger
  At lave mig en stor frokost
  At få børn til at studere
  At planlægge weekenderne
  For at berolige mig fra enhver bekymring
  Der er en uendelighed af ting
  At du på magisk vis opnår det
  Tak fordi du deltog
  Min kone er nummer et i mit liv.
At finde mine sokker <br> For at minde mig om vigtige datoer <br> At se fjernsynet efter eget valg <br> At ignorere mine støjende kolleger <br> At lave mig en stor frokost <br> At få børn til at studere <br> At planlægge weekenderne <br> For at berolige mig fra enhver bekymring <br> Der er en uendelighed af ting <br> At du på magisk vis opnår det <br> Tak fordi du deltog <br> Min kone er nummer et i mit liv.
 • Livet ville have været en vanskelig rejse.
  Det ville have været et svært skridt
  Livet ville være blevet en almindelig begivenhed.
  Ingen sjov eller nydelse.
  Men siden dagen for vores smukke ægteskab.
  Livet er blevet en smuk rejse.
  Tak
Livet ville have været en vanskelig rejse. <br> Det ville have været et svært skridt <br> Livet ville være blevet en almindelig begivenhed. <br> Ingen sjov eller nydelse. <br> Men siden dagen for vores smukke ægteskab. <br> Livet er blevet en smuk rejse. <br> Tak
 • Jeg tæller mine velsignelser hver dag
  Min tak til Gud, jeg vil altid formidle det.
  Jeg tæller alle de grunde, som livet har givet mig.
  At ikke have stress og at være glad.
  Jeg tæller antallet af gange, jeg har fået
  Chancen for at se livet som en sjov rejse.
  Jeg takker livet for at være en drøm, der går i opfyldelse.
  Fordi jeg har en vidunderlig kone som dig.
Jeg tæller mine velsignelser hver dag <br> Min tak til Gud, jeg vil altid formidle det. <br> Jeg tæller alle de grunde, som livet har givet mig. <br> At ikke have stress og at være glad. <br> Jeg tæller antallet af gange, jeg har fået <br> Chancen for at se livet som en sjov rejse. <br> Jeg takker livet for at være en drøm, der går i opfyldelse. <br> Fordi jeg har en vidunderlig kone som dig.

takdigte til kone

 • Valentinsdag
  Ikke det ideelle tilfælde
  Det er heller ikke din fødselsdag.
  Den rigtige omstændighed
  Vores jubilæum er kun
  Meget indlysende
  Min fødselsdag ville heller ikke være
  Server til sagen
  At være det perfekte tidspunkt
  At tilstå og give væk
  At jeg er evigt taknemmelig for dig
  Ikke kun for en dag
  Tak
Valentinsdag <br> Ikke det ideelle tilfælde <br> Det er heller ikke din fødselsdag. <br> Den rigtige omstændighed <br> Vores jubilæum er kun <br> Meget indlysende <br> Min fødselsdag ville heller ikke være <br> Server til sagen <br> At være det perfekte tidspunkt <br> At tilstå og give væk <br> At jeg er evigt taknemmelig for dig <br> Ikke kun for en dag <br> Tak
 • Mit liv er blevet peberet
  Med et oprør af farver
  Mine børn er blevet velsignet
  Med en smuk mor
  Mine drømme har været begejstrede
  Med masser af inspiration
  Min fremtid er blevet strøet
  Med ambitiøse forhåbninger
  For disse smukke ting
  Har du været instrumentel
  Tak søde
  For at gøre mit liv specielt
Mit liv er blevet peberet <br> Med et oprør af farver <br> Mine børn er blevet velsignet <br> Med en smuk mor <br> Mine drømme har været begejstrede <br> Med masser af inspiration <br> Min fremtid er blevet strøet <br> Med ambitiøse forhåbninger <br> For disse smukke ting <br> Har du været instrumentel <br> Tak søde <br> For at gøre mit liv specielt
 • At være så perfekt som du er
  Jeg var i konkurrence
  Men ligegyldigt hvad jeg gjorde
  Jeg vidste, at jeg ikke ville have vundet.
  Så mange forskellige hatte
  Tak fordi du satte på
  Du er grunden til, at
  Livet er på farten
  Uden din ledelse
  Vores familie ville gå på afveje
  Tak for al hjælpen
  Hvad giver du os hver dag
At være så perfekt som du er <br> Jeg var i konkurrence <br> Men ligegyldigt hvad jeg gjorde <br> Jeg vidste, at jeg ikke ville have vundet. <br> Så mange forskellige hatte <br> Tak fordi du satte på <br> Du er grunden til, at <br> Livet er på farten <br> Uden din ledelse <br> Vores familie ville gå på afveje <br> Tak for al hjælpen <br> Hvad giver du os hver dag

Flere digte som dette

Fødselsdags digte til datter

Vi håber, du kan lide disse samlinger af takdigte til hustruer. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

1 thought on “Digte af taknemmelighed for kone”

 1. Pingback: Poemas de agradecimiento para esposa

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top