Hjem » Digte » Bliv rask snart digte til venner

Bliv rask snart digte til venner

“Kom godt snart” Digte til venner: Spekulerer på, hvad man skal skrive på et “Bliv bedre snart” -kort til en ven? Nå, for det første, kom væk fra de osteagtige hilsener, du køber i butikkerne. Det er det sidste, din bedste ven fortjener.

Skriv i stedet et kort rim. Det vil være den sødeste og sødeste ting, du nogensinde har gjort! Åh, og tro ikke, at søde citater og sjove hilsner er nok til at opmuntre dine venner.

Sygdom, skader, hospitaler, feber, sygdom: alle disse skræmmende ord er en realitet i livet, men hvem sagde, at du ikke kan muntre tingene op med smil og latter? Venskab har magten til at helbrede, og at være ved din vens side er den eneste måde at opnå en hurtig bedring på.

Gå videre, besøg dine venner, når de er syge, og få dem til at føle sig bedre. Hæng ud med dem, når de har mest brug for dig. Når alt kommer til alt er det ofte mere kraftfuldt at have venner end nogen medicin, en læge kan ordinere.

Her er nogle Que Te Get Better Soon-digte til venner

 • Lægen tager fejl
  Og jeg har ret
  Alt hvad du har brug for
  Er det sådan et stort knus?
  Læn dig på mig
  Slip alt ud
  Jeg vil være ved din side
  Nu og hele vejen igennem…
  Må du blive bedre snart
 • Ligesom din ven
  Jeg agerer også.
  Jeg vil gøre alt, hvad der er nødvendigt
  I sygdom, for at trøste dig.
  Så slap af og fokuser på din bedring.
  Bare hvile roligt og ro dig ned
  Uanset om natten eller i løbet af dagen
  Jeg vil altid være tæt
  Må du blive bedre snart
Ligesom din ven <br> Jeg agerer også. <br> Jeg vil gøre alt, hvad der er nødvendigt <br> I sygdom, for at trøste dig. <br> Så slap af og fokuser på din bedring. <br> Bare hvile roligt og ro dig ned <br> Uanset om natten eller i løbet af dagen <br> Jeg vil altid være tæt <br> Må du blive bedre snart
 • Hvorfor dukkede bakterier op?
  Du er nødt til at tage fat i din krop
  De kunne have taget min i stedet.
  Bare sig et ord, jeg ændrer det nemt
  Jeg føler mig fuldstændig magtesløs lige nu
  Jeg kan ikke holde ud at se dig lide
  Hver gang vi taler i telefon
  I sorgen og situationen visner min krop
  Jeg formoder, at dette er en integreret del
  At være venner med en så sød
  Jeg kan ikke vente til den dag, du har det bedre.
  Så jeg kan invitere dig til at forkæle dig selv
  Må du blive bedre snart
 • Stop med at klage og klynke
  En lille skade er alt, hvad du har haft
  Stop med at lave sådan et ståhej
  Lad det ikke se så slemt ud
  Stop med at være sådan en mariehøne
  Modstå og vær modig.
  Jeg ved, med alt dette drama
  Opmærksomhed er, hvad du virkelig ønsker
  Og alligevel, her er jeg
  At give efter for din lille plan
  Når alt kommer til alt, som din bedste ven
  Jeg er nødt til at være på dit hold
  Må du blive bedre snart
Stop med at klage og klynke <br> En lille skade er alt, hvad du har haft <br> Stop med at lave sådan et ståhej <br> Lad det ikke se så slemt ud <br> Stop med at være sådan en mariehøne <br> Modstå og vær modig. <br> Jeg ved, med alt dette drama <br> Opmærksomhed er, hvad du virkelig ønsker <br> Og alligevel, her er jeg <br> At give efter for din lille plan <br> Når alt kommer til alt, som din bedste ven <br> Jeg er nødt til at være på dit hold <br> Må du blive bedre snart

Få snart digte til venner

 • Den største fordel ved at have kærlige venner som mig
  Er det, at selv i sygdom vil du aldrig føle dig alene?
  Fordi jeg vil være der for dig, hele tiden.
  Uanset om du er sengeliggende eller når du er bedst
  Så læn dig tilbage og nyd fordelene ved vores venskab.
  Tænk på din sygdom som en sjov lille tur.
  Vi ser vores yndlingsfilm og spiller
  Jeg får dig til at grine, indtil det virkelig gør ondt.
  Din ven er til din tjeneste, fra nat til middag.
  Her venter og håber, at du snart bliver bedre.
 • Jeg beder for din bedring
  Hurtigt, sundt og hurtigt
  Smerten vil gå væk
  Bare rolig, det varer ikke
  Bevar troen
  Bare hold fast
  Fordi efter mørket
  Der er altid lys
  Må du blive bedre snart
Jeg beder for din bedring <br> Hurtigt, sundt og hurtigt <br> Smerten vil gå væk <br> Bare rolig, det varer ikke <br> Bevar troen <br> Bare hold fast <br> Fordi efter mørket <br> Der er altid lys <br> Må du blive bedre snart
 • At være sammen med dig hele dagen
  For at give dig dine yndlingsfilm.
  At ringe til dig hver aften
  For at dele nogle af vores bedste minder.
  Alt hvad jeg kan gøre for at få dig til at føle dig bedre.
  Bare spørg, tøv ikke.
  Ingen tjeneste er for lille eller for stor.
  Jeg er trods alt din bedste ven.
  Må du blive bedre snart
At være sammen med dig hele dagen <br> For at give dig dine yndlingsfilm. <br> At ringe til dig hver aften <br> For at dele nogle af vores bedste minder. <br> Alt hvad jeg kan gøre for at få dig til at føle dig bedre. <br> Bare spørg, tøv ikke. <br> Ingen tjeneste er for lille eller for stor. <br> Jeg er trods alt din bedste ven. <br> Må du blive bedre snart
 • Der er tidspunkter, hvor jeg vil
  Hvem havde magiske kræfter
  At være i stand til at helbrede alle mine kære
  I de mørkeste timer
  Desværre er jeg ikke en engel
  Så jeg har ikke en magisk kur
  Men jeg vil blive ved med at bede
  Indtil din sygdom går ud af døren
  Må du blive bedre snart
Der er tidspunkter, hvor jeg vil <br> Hvem havde magiske kræfter <br> At være i stand til at helbrede alle mine kære <br> I de mørkeste timer <br> Desværre er jeg ikke en engel <br> Så jeg har ikke en magisk kur <br> Men jeg vil blive ved med at bede <br> Indtil din sygdom går ud af døren <br> Må du blive bedre snart
 • Jeg vil indkalde Harry Potter
  Så jeg kan trylleformulere, der får dig til at føle dig bedre.
  Jeg ringer til Wolverine.
  Det vil beskytte dig mod bakterier, slimet og grønt.
  Jeg vil bede Batman om hjælp.
  For at helbrede din sygdom har du muligvis en plan.
  Jeg kunne endda sende en sms til Robin Hood.
  Måske kan han gøre noget for at få dig til at føle dig godt.
  Hvordan kan vi glemme Spider-Man?
  Han vil give et slag mod alle bakterier i din krop.
  Sidst men ikke mindst ringer jeg til Hulk.
  Han vil give dig styrke i bulk.
  Og hvis alt andet fejler
  Jeg, en superhelt ved navn Amigo, vil sejre.
  Må du blive bedre snart
 • Gå ud til indkøbscentret
  Gå i biografen
  Køb en storm
  Løsning af livets ekstravagante mysterier
  Gå ud og tag en drink
  Dans hele natten
  Hav det sjovt på pyjamafester
  Sladder, nat og dag
  Alle disse interessante ting
  Meget snart vil vi
  Fordi jeg glæder mig til
  Må du snart få det bedre!
Gå ud til indkøbscentret <br> Gå i biografen <br> Køb en storm <br> Løsning af livets ekstravagante mysterier <br> Gå ud og tag en drink <br> Dans hele natten <br> Hav det sjovt på pyjamafester <br> Sladder, nat og dag <br> Alle disse interessante ting <br> Meget snart vil vi <br> Fordi jeg glæder mig til <br> Må du snart få det bedre!

Flere digte som dette

Tillykke til baby boy: Digte til en nyfødt baby (#12)

Vi håber, du kan lide disse digtsamlinger, der snart bliver bedre for venner. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

1 thought on “Bliv rask snart digte til venner”

 1. Pingback: Que te mejores pronto poemas para el abuelo

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top